Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon alacam, yardım lütfen


nocom

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Merhaba :)

3 sene önce Motorola Razr V3X almıştım. Fakat şu anda telefonun haşatı çıkmış durumda. Yeni bir telefon alma isteğim arttı ama malesef ne telefon özellikleri ile haşir neşirim, nede telefondan çakarım :( Çoğu özellik benim için havada kalıo :S Lafın kısası 2 telefon buldum birbirinden çok farklı özelliklerde olmasına rağmen. Sizlerin yorumlarını bekliyorum ;


SAMSUNG J700

SAMSUNG i550

Sizin önerebileceğiniz yada bu 2 telefondan şu daha iyidir dediğiniz var mı ? Kabul ediyorum ki bu telefonlar birbirinden çok farklı ama başka bişi bulamadım. Fiyat olarak çok abartı olmayacak şekilde max 400-450 ytl civarı telefon önerirseniz sevinirim pek değerli mobil patiler.

i550

j700
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten tamamen farklı konseptte iki telefonmuş :) Şimdi Samsung genel olarak Nokia ve SE'den kalitesizdir bi kere, öyle başlıyalım.

Ondan sonra Symbian olma durumu var, seçtiklerinden bu pahalı olan Symbian 9.2 işletim sistemine sahip, onlar da genelde "düşünen telefon"lar oluyor. Yani asıl amacı internet, mobil program yüklemek vs. olan telefonlar, telefonla konuşmak ve mesajlaşmaktan ziyade. Karmaşıklığı ve menü yavaşlığıyla uyuz edebilir aradığın böyle bir telefon değilse.

Her şekilde Samsung'dan vazgeçmeni öneririm şahsen. Symbian telefonlara genel olarak smartphone deniyor, onlardan istiyorsan Nokia'nın N serisi telefonlarından dizayn ve fiyatı uygun bi tane seçebilirsin. Yok ben normal bildiğin telefon isterim dersen şu aralar popüler modeller 6300, 3600 Slide, 5310, 5610.

SE'nin güncel modellerini tam bilmiyorum, muadili şeyler yazamıycam onun için, bilenler yardımcı olur sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kimse yardımcı olmuo :S

BenQ T60 da karar kıldım. fiyatıda normal abartı değil, tasarımıda hoşuma gitti. bir kaç özelliğide güzele benziyor. zaten telefonla konuşma ve mesaj dışında pek istediğim yok.

kara liste, web cam olarak kullanabilme, 3.2 megapiksel kamera, ekran boyutu, 9 mm lik incelik, 320*240 çözünürlük, radyo kayıtı, otomatik açılıp kapanma, arka plan sesleri ve 80 gram olması benim için çok çok fazla bile.

kullanan yada kullanan birisini tanıyan varsa yorumlarını dinlemek isterim.

motorola razr v3x imi acık artırma ile satıyorum bir sitede, pazartesine kadar almam gerekiyor bir telefon.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de haftaya tel almak istiyorum, arada kaldığım modeller var ki bir tanesi özellikleri ve tasarımı ile sizin yazdığınız Benq T60 oldu. şimdi liste şu şekilde;

Nokia E65
Nokia 7610 Supernova
Sony Ericsson k850i
Benq T60

fiyat olarak esasında 400ü aşmasam çok iyi olacak ama aşarsam E65'e özellikle wireless desteği yüzünden sıcak bakıyorum.

var mı yardımcı olacak..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aente yalnız şunuda söylemek lazım, forumlarda telefonun yavaş olduğundan bahsetmişler. cumartesi günü almayı düşünüyorum. internette 300 ytl ye satan siteler var ama emin olamıyorum işte. gidip elden mi alsam acaba teknosadan yada ona benzer bir yerden :S
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

symbian mı telefon yoksa java falan mı? öf yavaşta olmasın ya 100 kaat ucuza alacam diye 2 sene eziyet çekmiyim :/ şu E65 e sıcak bakıyorum 7-8 yıldan sonra tekrardan nokia'ya dönüş yolları gözüküyor sanki, neydi be 5110'un yılanında aktığımız yıllar tıSsS..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kararımı verdim benq T60 alacam. sorum şu ki ;

internetten almak istemiyorum. Ankarada teknosa dışında bildiğiniz bir yer var mı telefon alabileceğim ve bir sorun olduğunda uğraştırmayacak ...

olmadı sıhhıye-necatibey arasındaki telefonculara yarın bakacam kvklı olanlara.

yer önerebilirseniz sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kafayı yedim sayılır 2 günde telefon inceleyerek :)

Bu arada benim telefona teklif sayısı 3 oldu, pazar aksamı bakalım kaça gidecek merak ettim, zevkli bişi :)

2 telefon var şimdi, yarın öğlen gidip alacam.

1. BENQ T60

Görünüşüne hasta oldum, cezbetti beni. Ama özellikleri L700 den daha kötü ve 100 ytl daha pahalı.

2. SAMSUNG L700

samsungun bar tipi telefonu ( sanki hiç bar tipi üretmiyorlar gibi bir kanı vardır insanlarda )

Şebeke 850/900/1800/1900
Java Desteği
Pil Gücü 960 mAh
Bluetooth
GPRS
EDGE
3G
WAP
Görüntülü Konuşma
Kamera Zoom 10x
Entegre Flaş Var
Radyo

T60 a göre üstün yanları. Yarın gidip ikisine de bakacam. 1 saat öncesine kadar T60 derken şimdi L700 diye karar verdim. Telefon arayıp bakmak, ürünleri incelemek kafayı yedirtiyor bunu anladım sonunda :) ne güzel 3 senedir telefon araştırmıyordum. ne güzel hayatım varmış yeni anladım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...