Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 TOKİ Prestij konutları adı altında milletvekillerine ucuz konut yapmış. Tamam öyle böyle sonuçta TOKİ AKP'nin altında çalışan bir yer. Ama esas ilginci, milletvekillerine sorulduğunda verilen cevaplar. Diyorlar ki "Biz de sıradan vatandaşız, bir vatandaş gibi fakiriz, bizim de eve ihtiyacımız var, zaten lojmanlarımız satılmıştı". Vay be... Bunlar sıradan vatandaş ise helal olsun. 1.5 Milyarlık villalar yaptırıp burda oturmalarını geçtim, maaşları bile yeter "sıradan vatandaş"tan kat kat üstün durumda olmalarına. Bir de yüzsüz yüzsüz "sıradan vatandaşız, fakiriz" diyorlar :) Hayır mis gibi Or-an'da konutlar vardı, orayı niye sattılar şimdi başka bir konut yapıyorlar, onu anlamadım. Konutlar yapılırken birilerine rant sağlamak için mi diye düşünmeden edemiyorum. Ha bi de "zaten lojmanlarımız satıldı eve ihtiyacımız var" diyorlar da, lojmanların satılması epey yıl oldu. Bu süre içinde "eve ihtiyaç" varsa şimdi sokakta mı yaşıyorlar onu merak ettim :)
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 millet vekillerinin kendi malımı olucakmış bu evler?
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 dayanamadim kufur ettim nefr beni banladi, evet, siz de etmeyin sizi de banlar, kisaltmaymis imaymis hafifletici neden degil /nefr
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Lojman olacaktır gene. Her dönemki milletvekili gelip oturacaktır.
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bone, mütedeyyin vekillerimiz or-an'ın adından rahatsız oluyolarmış. or-an'da oturuyorum demek güçlerine gidiyomuş. ben öye duydum.
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mütedeyyin olmak istiyorum, ne mezunu olmam lazım, hangi sınavlara girmek gerekiyor?
slickers Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 @porsuk yani beleşten eve konması sorun değil dtp'li olması sorun öyle mi
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Eternalus said: bone, mütedeyyin vekillerimiz or-an'ın adından rahatsız oluyolarmış. or-an'da oturuyorum demek güçlerine gidiyomuş. ben öye duydum. mümkün :)
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 slickers said: @porsuk yani beleşten eve konması sorun değil dtp'li olması sorun öyle mi Bende takıldım buna açıkçası
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bone said: Hayır mis gibi Or-an'da konutlar vardı, orayı niye sattılar şimdi başka bir konut yapıyorlar, onu anlamadım. iyi oldu iyi or-an'dan gitmeleri :)
Apis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 E, devlet babalarının malı... ...yaparlar.
Öne çıkan mesajlar