Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağlam dns veriniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya pc ye format atmadan önce etc de hosts a ayar çekip yutuba girerdim ama formattan sonra etc nin içinde hosts yok. Olan dosyalar hosts1.bak, lmhosts ,networks ,protocol , services,

hosts1 e ayar çekim dedim olmadı nası bi çözüm getirebilirim
Mesaj tarihi:
Vistada bu UAC'ı kapatacaksın her bişeye "güvenli olmayan adım devam edmek istiyor musunuz" diye soru soran olayı. Denedim masası kullanıcılardan kapatılıyor. Onu kapatınca erişim izinlerin oluyor hosts dosyasına.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
o host dosyasını masa üstünüze kopyalayın.belirtilen değişikliği yapın masaüstündekinde ve kaydedin.
sonra masa üstündekini tutun geri atın etc'nin içine..gelen soruya değiştirilsin cevabını verin.

daha sonra cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp ipconfig /flushdns yazınız.
vista c:windows içinde doğrudan değişkiklik yapmanıza pek izin vermiyor ondan o
Mesaj tarihi:
Moderator kendi postunu editlemek yerine son mesajının üstüne yeni post atıyor hiç yakışmadı dfgfdggd

Ayrıca vistadaki o bilmemne kullanıcı kontrol güvenliği midir nedir iğrenç şeyi kapatın rahata erin huzua erin geçici çözümlerle uğraşmayın diyorum ben de.
Mesaj tarihi:
vistadaki salak UAC nin daha güzelini yapmış adamlar.
ReplaceUAC programın adı. XP de de kullanılıyormuş. deneek isteyen olur diye söyliyim dedim. offtopic oldu biraz.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
4.2.2.1
4.2.2.2

internete o dns üzerinden bağlandığımıza göre güvenlikle ilgili sakıncaları olabiliyor mu bu olayın? aynı şeyi proxy olayı için de merak ediyorum..
Mesaj tarihi:
ben okulun yurdunda kalıyorum, youtube açık fakat torrent sitelerinden download yapamıyorum (mediafire'dan abanıyorum, o ayrı) Benim torrentten faydalanmam için dns mi kullanmam, yoksa proxy servermı kullanmam gerekiyor. Cevap proxy server ise, internette gördüğün ve aktif olarak görünen proxyleri girdiğimde neden çalışmaz efendim bunlar? Örneğin rapidshare'e girmek için ( o da engelli ) bir proxy adresini IE'ye giriyorum fakat sonuç 0 :p
yardımcı olacak varsa coşabilirim
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...