Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağlam dns veriniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
youtube'a akmak dns ile ilgili değil ip banı geçiyorsan akarsın. piratebay'e akarsın raat raat.

Bu arada birçok torrentci arkadaşımız dns değiştirmeden torrrent kullanıyor. Halbuki torrentbay türkiyeden engelli ve böylece belki de en büyük public trackerlardan birisi olan piratebay'e erişemiyorlar ve daha yavaş indiriyorlar torrentleri. Asında kimse buna dikkat etmiyor ama çok önemli bir nokta.
Mesaj tarihi:
Bu sistem dosyalarını görme veya gizli dosyaları görme kapalı olduğu için göremiyorsun .bak dosyaları backup dosyalarıdır istediğin kadar değiştir :) isminden belli BAcKup
Mesaj tarihi:
nereye ucucak abi daha pc'yi alalı 2 hafta oldu, windowsu da haliyle 2 haftadır kullanıyorum. zaten yukler yuklemez ilk yaptıgım islerden biriydi bu bak dosyasını editlemek. gizli dosyaları goruntule dedigimde de baska bisey cıkmıyor, aynen yukarda verdigim ss'teki gibi hersey.
Mesaj tarihi:
Başlat > çalıştır > cmd yaz enterla

notepad "C:WindowsSystem32driversetchosts"

Bunu yaz sonra enterla bakalım ne açılacak notepad ile. Var mıymış yok muymuş sen mi göremiyorsun hangisi gerçek hosts dosyası görürsün :)
Mesaj tarihi:
evet acıldı bak dosyasının aynısı gibi seyler yazıyo icinde. ama youtube ip'leri yok. yani ben BAK dosyasını editliyorum ve youtube'a giriyorum. sunu anladıysanız sorun yok zaten.
Mesaj tarihi:
Tamam o dosya gerçek dosya işte bak dosyası değil :)

Demekki sen ipleri bak dosyasından silsen bile youtube'a girebileceksin youtube'a girmeni onlar sağlamıyor demekki.
  • Yeni Oluştur...