Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor merkezi arıyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bahçelievlerde oturuyorum. Ataköy, Bakırköy, Yeşilköy veya Bahçelievlerde bildiğiniz, gittiğiniz, kaliteli, insanı spor yapmaya şevklendirip teşvik edecek bir spor merkezi arıyorum.

Mümkünse ataköydeki sports international olmasın pek olumlu yorumlar almadım orayla ilgili.

Edit: Teşekkür etmeyi unutmuşum.
Mesaj tarihi:
Ataköy de gidebileceğin bu Olimpiyat evinin orda bi yer var Sports Paleastre mı ne ora olabilir yada Sports International ben gene sölüyorum , nekadar yönetimini fln pek beğenmesemde aletler olarak kaliteli , yeşilköy de değil ancak florya da Corner diye bi mekan var orayı düşünebilirsin , Evime yakın olsun dersende Bahçelievlerde Atlantic diye bir mekan var , diğer saydıklarım gibi kaliteli aletler pek yok fakat güzel bi ortam var , oranın sahibi Talat Abi iyi adamdır , gez bi bak derim.
Mesaj tarihi:
Ya tam yer olarak bilmiyorumda bu bahçelievlerin böle uzun bi yolu varya ismini unuttum yayla mı neydi o yoldan böle haznedar yoluna doğru giderken hani yaşam hastanesi fln var , böle bahçelievlerden o mcdonaldsın oldugu yoldan gidip köprü altından geçiyorsun bp yi fln geçip biraz ilerisinde
  • Yeni Oluştur...