aritra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 popüler de olur amatör de. grup tavsiyeleri şeysi..
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mehehe http://forum.paticik.com/read.php?62,3191308
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Redd Gripin Mara Yüksek Sadakat Zakkum 110 Arkabahçe Aslı Aylin Aslım Badem Bertuğ Cemil Demir Demirkan Fatih Erdemci Feridun Düzağaç Koray Candemir Maça Ogün Sanlisoy Özlem Tekin Öztürk bazıları pek rock olmayabilir :D
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 pentagram ve knight errant dışında türkçe sözlü metal dinlemedim ama illaki vardır. Ankh of bilmemne vardı bide ama adını unuttum
JD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 türkçeden metal olmuyo ya bence . pek bi dandik gelio bana . türkçeden anca sevdim seni bırakma beni öldüm bittim kahroldum vb. melankoli içerikli şarkılar çıkar ha bide süper bi fikrim var sen şimdi git bi daha geri gelme diyen betül demir ablamızın yaptığı gibi şarkılar
Rajeesh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 almora (senfonik) ve aaaarrghh (black) http://www.aaaarrghh.com/ şarkıları burda var bide türkçe değil ama ingilizce sözleri olan lost infinity var bunları da dinleyin:D
funq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 almora'ya metal diyosanız güzel türkçe metaldir bence, sevejim
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Whisky Dr.Skull-Herşey Yolunda bide voodoo medicine var:D türkçe 2-3 şarkısı dinledim baya hoş hard rock tarzı Türkçe sözlü aklıma gelmedi başka :D
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ben en çok çilekeş'i beğeniyorum yeni nesil gruplardan şahsen. akrep güzel parça. katil dans albümünden.
slickers Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sensiz anlamsızlığımı anladım dön vs demek için feridun düzağaç bambaşkadır
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Kronik vardır eskilerden. http://www.kronik.info/
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 http://www.bahadiruludaglar.net/
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Moribund Oblivion ve Groza var. Knight Errant'ın sanırım bazı parçaları türkçe. Bulutsuzluk Özlemi ve Moğollar var. Ha metale türkçe yakışıyor mu, hayır.
Peynir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Türkçe metal olmaz olmaz dedikce zorladı bazıları ama olmadı işte en son athena bır ara trash metal yapmaya calişti yemedi sonra rock pop yapmaya basladılar 2 bas bır elektro bıde arkaya davul atdılar tamam oldu o yuzden kasmayın abı turkce metal turkıyede metal olmaz :)
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Athena trash metal yapmaya çalıştı? Türkiye'de metal olmaz? wat
Peynir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Wat lıcak bişey yok athena ilk önce trash metal yapmaya caliştı ama beceremediler
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ne trash metali ne diyorsun sen yahu? Adamlar kurulduğundan beri ska yapıyor.
Peynir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ya bırak git allah askına, trash metalı becermedikleri için ska (punk) dönduler zaten iyi arastır ;) albumde bu ;) One Last Breath (1993) 1. Volvera 2. Make My Stand 3. Dr. Jekyll & Mrs. Hyde 4. Bazil 5. Serpent And The Rainbow 6. Derived 7. One Last Breath 8. The Soothsayer 9. In The Dreams 10. Trash Till The End 11. The Trap
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 İyi araştır. Garipsin. Örnek aldıkları müzik grupları arasında Mr. Bungle, Pearl Jam, Catch 22 gibi grupları örnek aldığını söyleyen bir grubun trash metal yapması. Bilginin yetersizliğini göz önüne seriyorsun. Ayrıca türkiyede metal yapılıyor, senin haberin yok. Tabi, billboard du, dream dergiydi, yazmıyor bunları. edik: trash "sound" u taşıması, trash metal olduğunu göstermez. Dediğin albümü de dinledim. Trashle alakası yok.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bence türkiyede en iyi metali kardemir yapıyor.
Peynir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Chastise said: İyi araştır. Garipsin. Örnek aldıkları müzik grupları arasında Mr. Bungle, Pearl Jam, Catch 22 gibi grupları örnek aldığını söyleyen bir grubun trash metal yapması. Bilginin yetersizliğini göz önüne seriyorsun. Ayrıca türkiyede metal yapılıyor, senin haberin yok. Tabi, billboard du, dream dergiydi, yazmıyor bunları. edik: trash "sound" u taşıması, trash metal olduğunu göstermez. Dediğin albümü de dinledim. Trashle alakası yok. bay cok bilmiş sen anlamak istemıyormusn ben BECEREMEDİKLERİ İÇİN DEDİM ZATEN album trsh sound var cunku yapmaya caliştılar olmadı anladın mı şimdi bir grup bişeyleri kendine örnek alabilir amy de punkcıdır ama grup senfonık metal gotic metal metal tarzında bişeyler yapıyor.athena da trash metalden punk döndü zaten diğer tarafa gelınce bahsetdiğin dergılerle işim olmaz sacma sapan rocker dergıleri okumam, bu ulkede pentegram vardı gercekten metal yapan onlarda speed metal yapıyordu ;) metal müziği ne oldgunu trash metalın ne oldugunu yeni öğrenmedik bence bu albumu bilen birisiyle dinle o sana yardım etsin bu konuda sen şimdi bilmişlik yaparsın diye ben buraya yazım dedim pentegram için Thrash metal, Speed metal(ilk dönem) Heavy Metal, Progressive metal (son dönem)
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Öf. Uğraşacak adam. Peki al ders vereyim. 1-) Noktalama işareti kullan. 2-) Evet, çok bilirim. 3-) Amy dediğin, lee olan ve evanısıns gereksizliğinin başındaki şeyse ona senfonik ve metal yakıştırmalarını yapmadan önce açıp bi dinlemeni öneririm. Senfonik vs olayını sevmesem bile, nasıl yapıldığını bilirim. En azından bir nightwish, eluvium falan dinleseydin fikir sahibi olurdun. 4-) Hayatında kaç tane trash metal grubu veya albümü dinledin? Athenanın o albümündeki o hava trash se eğer, testamentın herhangi bir albümünde neden öyle bir hava yok? testament, trash metal değil mi? babası. O albümde bariz bir hardcore punk, zorlarsan crossover havası çıkar. Tür faşizmini sevmem, ama zorlarsan da böyle olur. Senin tahmin edemeyeceğin sayıda albüm dinledim, neyin ne olduğnu gayet iyi bilirim, ondan da emin ol. Bilen birisiymiş... Hayatımda metal dinlemedim ben zaten.
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Allahım. Ne progressive i ya. Speed metal nedir ya.. Of, neden uğraşıyorum ki. Git müzik dinle, gel, konuşmaya çalış sonra.
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Pentagram progresifle alakalı herhangi bir şey yapmıyor. Sadece konserde izlemişliğim var bir kez ama progresif yapsa anlardım sanırım. Athena'nın da thrash havası var ilk albümünde, ama thrash havasını hardcore punk veya crossover gibi şeyler yaparken de verebilirsin zaten. Kaldı ki öyle bir iddiaları da olmamış adamların =) ayrıca yeterince iyi ska yapıyorlar bence (skadan çakmam ama eğlendiriyor sonuçta adamlar) Konuyu dağıtmayıp özele geçerseniz daha güzel olabilir.
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Doğru tabi, pardon. Özelden falan devam etmek gereksiz bence. Çünkü öyle.
Öne çıkan mesajlar