Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkçe sözlü rock/metal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Redd
Gripin
Mara
Yüksek Sadakat
Zakkum
110
Arkabahçe
Aslı
Aylin Aslım
Badem
Bertuğ Cemil
Demir Demirkan
Fatih Erdemci
Feridun Düzağaç
Koray Candemir
Maça
Ogün Sanlisoy
Özlem Tekin
Öztürk

bazıları pek rock olmayabilir :D
Mesaj tarihi:
türkçeden metal olmuyo ya bence . pek bi dandik gelio bana . türkçeden anca sevdim seni bırakma beni öldüm bittim kahroldum vb. melankoli içerikli şarkılar çıkar ha bide süper bi fikrim var sen şimdi git bi daha geri gelme diyen betül demir ablamızın yaptığı gibi şarkılar
Mesaj tarihi:
almora (senfonik)
ve aaaarrghh (black)

http://www.aaaarrghh.com/
şarkıları burda var

bide türkçe değil ama ingilizce sözleri olan lost infinity var bunları da dinleyin:D
Mesaj tarihi:
Türkçe metal olmaz olmaz dedikce zorladı bazıları ama olmadı işte en son athena bır ara trash metal yapmaya calişti yemedi sonra rock pop yapmaya basladılar 2 bas bır elektro bıde arkaya davul atdılar tamam oldu o yuzden kasmayın abı turkce metal turkıyede metal olmaz :)
Mesaj tarihi:
Ya bırak git allah askına, trash metalı becermedikleri için ska (punk) dönduler zaten iyi arastır ;)
albumde bu ;)

One Last Breath (1993)
1. Volvera
2. Make My Stand
3. Dr. Jekyll & Mrs. Hyde
4. Bazil
5. Serpent And The Rainbow
6. Derived
7. One Last Breath
8. The Soothsayer
9. In The Dreams
10. Trash Till The End
11. The Trap
Mesaj tarihi:
İyi araştır. Garipsin. Örnek aldıkları müzik grupları arasında Mr. Bungle, Pearl Jam, Catch 22 gibi grupları örnek aldığını söyleyen bir grubun trash metal yapması. Bilginin yetersizliğini göz önüne seriyorsun. Ayrıca türkiyede metal yapılıyor, senin haberin yok. Tabi, billboard du, dream dergiydi, yazmıyor bunları.

edik: trash "sound" u taşıması, trash metal olduğunu göstermez. Dediğin albümü de dinledim. Trashle alakası yok.
Mesaj tarihi:
Chastise said:
İyi araştır. Garipsin. Örnek aldıkları müzik grupları arasında Mr. Bungle, Pearl Jam, Catch 22 gibi grupları örnek aldığını söyleyen bir grubun trash metal yapması. Bilginin yetersizliğini göz önüne seriyorsun. Ayrıca türkiyede metal yapılıyor, senin haberin yok. Tabi, billboard du, dream dergiydi, yazmıyor bunları.

edik: trash "sound" u taşıması, trash metal olduğunu göstermez. Dediğin albümü de dinledim. Trashle alakası yok.
bay cok bilmiş sen anlamak istemıyormusn ben BECEREMEDİKLERİ İÇİN DEDİM ZATEN album trsh sound var cunku yapmaya caliştılar olmadı anladın mı şimdi bir grup bişeyleri kendine örnek alabilir amy de punkcıdır ama grup senfonık metal gotic metal metal tarzında bişeyler yapıyor.athena da trash metalden punk döndü zaten diğer tarafa gelınce bahsetdiğin dergılerle işim olmaz sacma sapan rocker dergıleri okumam, bu ulkede pentegram vardı gercekten metal yapan onlarda speed metal yapıyordu ;) metal müziği ne oldgunu trash metalın ne oldugunu yeni öğrenmedik bence bu albumu bilen birisiyle dinle o sana yardım etsin bu konuda

sen şimdi bilmişlik yaparsın diye ben buraya yazım dedim pentegram için Thrash metal, Speed metal(ilk dönem)
Heavy Metal, Progressive metal (son dönem)
Mesaj tarihi:
Öf. Uğraşacak adam. Peki al ders vereyim.

1-) Noktalama işareti kullan.
2-) Evet, çok bilirim.
3-) Amy dediğin, lee olan ve evanısıns gereksizliğinin başındaki şeyse ona senfonik ve metal yakıştırmalarını yapmadan önce açıp bi dinlemeni öneririm. Senfonik vs olayını sevmesem bile, nasıl yapıldığını bilirim. En azından bir nightwish, eluvium falan dinleseydin fikir sahibi olurdun.
4-) Hayatında kaç tane trash metal grubu veya albümü dinledin? Athenanın o albümündeki o hava trash se eğer, testamentın herhangi bir albümünde neden öyle bir hava yok? testament, trash metal değil mi? babası. O albümde bariz bir hardcore punk, zorlarsan crossover havası çıkar. Tür faşizmini sevmem, ama zorlarsan da böyle olur. Senin tahmin edemeyeceğin sayıda albüm dinledim, neyin ne olduğnu gayet iyi bilirim, ondan da emin ol.

Bilen birisiymiş... Hayatımda metal dinlemedim ben zaten.
Mesaj tarihi:
Pentagram progresifle alakalı herhangi bir şey yapmıyor. Sadece konserde izlemişliğim var bir kez ama progresif yapsa anlardım sanırım.
Athena'nın da thrash havası var ilk albümünde, ama thrash havasını hardcore punk veya crossover gibi şeyler yaparken de verebilirsin zaten. Kaldı ki öyle bir iddiaları da olmamış adamların =) ayrıca yeterince iyi ska yapıyorlar bence (skadan çakmam ama eğlendiriyor sonuçta adamlar)

Konuyu dağıtmayıp özele geçerseniz daha güzel olabilir.
  • Yeni Oluştur...