sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 http://www.sabah.com.tr/haber,C00515E60B9D436AA5F88ADE34FC031A.html http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Tuncay_Ozkan_gozaltina_alindi_200254_1&tarih=23.09.2008&Newsid=200254&Categoryid=1 Arkadaşlar, ufaktan bi çanta hazırlayın, şöyle temiz çamaşır, sigara felan. Noolur noolmaz. Yalnız bi de Duygu Dikmenoğlu lafı okudum ki, Fatih Ürek'ten sonra şaşırmıyorum artık böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 fişş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Fazla üstünde durmamak gerekiyor zira akepe nin amacı gündemi saptırmak, oyunlarına gelmeyin. Deniz Feneri lafının geçtiği her belgeden sonra bir kişiyi gözaltına aldırıyor akepenin savcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 zuzuzuzuuz tuncay da gg oldu, çok kaşındı ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 aslında geç kaldılar ha onu almak için,hani onun bişi yaptığından dolayı demiyorum çok göze batıydu ondan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 "Hepinizin ... koyacam" der gibi bakmış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Alinmasa sasardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ne boktan ulke ya lan nasil hic bir sey bilmeyiz ooyle izliyoruz bu nasil is ? Avrupa'da ya da herhangi bir ulkede boyle bir sey olmasi mumkun mu ? Tepkisiz halkiz tepkisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Tayyip yakında bence ilkokulda gofretini çalan sınıf arkadaşınıda ergenekondan göz altına alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 tuncay özkanın nurseli idiz den bile sonra alınması direk ergenekonun ciddiyetini yerle bir etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Archimonde un illidan dan önce kesilmesi gibi birşey (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 duygu dikmenoglu zaten tuncay ozkanin sevgilisi onuda almasalar ayip olurmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 harbi alınmasa şaşardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 daha ilk dalgada alınmasını bekliyodum. bu adamdan kesin bi ton pislik çıkarda ergenekonla ilgili değildir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Aradıktan sonra siyasetteki herkesde bir ton pislik çıkar. Önemli olan Ergenekon davası ile alakalı mı değil mi bu pislikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Eski Esenyurt Belediye Başkanı, yerel seçimlerde başkan adayı Gürbüz Çapan'da göz altına alınmış. AKP karşıtı olmanın suç olduğu zamanlardayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Adam üzülüyordu beni almadılar diye sonunda aldılar... Ama mevzu Tuncay Özkan değil burda , Deniz Feneri ilgili belge çıkar hop 2 kişi alınır , AKP hakkında negatif bir olay olur hop bir dalga daha... Bu iş böyle yani.. Allah Tayyibi eksik etmesin başımızdan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 atatürk kız pesinde kosarken, siz burada cumhuriyet kurdunuz gibi yakışıksız bir ifade kullanan gürbüz çapan gibi birinin akp karşıtlığı akp karşıtlarına hakarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 cumhuriyet mitingleri sırasında illa ki ADD ile ve şener eruygurla bağlantısı olmuştur, sürpriz bir gözaltı değil bence. hala bu gözaltılar akpnin emriyle oluyo filan diyenler olayların kronolojisini unutuyolar sık sık..kapatma davası, deniz feneri, türban kararı vesairesi bunların hepsinden önce başladı ergenekon soruşturması, ve diğer davalardan bağımsız olarak da devam edicek illa ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Zlaneth said: Eski Esenyurt Belediye Başkanı, yerel seçimlerde başkan adayı Gürbüz Çapan'da göz altına alınmış. AKP karşıtı olmanın suç olduğu zamanlardayız...oha abarttılar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Yakında site ahalisinden arkadaşlar da emniyette sabahlayabilir :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Zlaneth said: AKP karşıtı olmanın suç olduğu zamanlardayız... al bunu al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Beni de götürürler mi ya? Valla korkuyorum, artık internete AKP ile ilgili yazı yazmicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 baya darlanıyodu kaç aydır beni niye almıyolar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar