fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Cehennem melekleri dünyaya inip Etraflarına bakındıklarında Yuvam... Diyebiliyorlarsa Cennetden yükselen melekler Etraflarına bakındıklarında Yuvam... Diyebiliyorlarsa Ben evimden çıkıp Etrafıma bakındığımda Yuvam... Diyemiyorsam Gözlerimi kapamak isterken Gözlerim daha da açılmışsa Bütün çabalarıma rağmen hala kapatamamışsam Suç bendedir Belkide insanoğlu hala hazır değil Bunca güzellik Ve bunca kötülüğü bir arada görmeye Belki sadece ben hazır değilim[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj ghaldszar tarafından 25 Nisan 2004 06:42 tarihinde değiştirilmiştir]
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Hmmm Çok hoşmuş Yalnız şu konuya bir de başlık koysaydık.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 güzelmiş. senden de böyle bi şiir beklerdim :)[signature][hline]o neydi be..
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 çok güzel olmuş da bi başlık atsaydın noktayı tutturmak zor oldu..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 güzel olmuş...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Sağolun :-) Valla bu şiire bir başlık ben bulamadım, saçma sapan bir şeyi de sallamak istemedim ama her türlü öneriye açığım. Hep beraber uygun bir isim bulursak koyarız, ghaldszar'da sağolsun editler. Birde cehennem yazmayı becerememişim galiba :-) Hazır eli değmişken birde onu editler.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 çelişkilerr =)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Eğer kalbinden düşen sözcüklerse bunlar. Sorunu kendinde aramalısın..[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Aslında ben hazır değilim diye değiştirecektim şimdilik. En azından sen isim bulana kadar çünkü nokta olarak kalması da hoş olmuyoyor basması zor oluyor sonradan arayanlara da zorluk olabilir diye ama şimdi senin şiirini de editlemek olmazdı sormadan o yüzden yapmadım. Ama birileri fikir verirse ya da en azından şimdilik de olsa bir başlık verirsen yeni isim bulunanana kadar geçici olarak o ismi kullnabiliriz. Sonradan okuyacaklara engel olmasın aralarda isimsiz yitip gitesin güzelmiş gerçekten. Bu arada Cehennem olayını da hallettim edit olayım ondandır. Daha sık şiirler özellikle de böyle şiirler bekliyorum senden. Hep darbelerinle değil arada da şöyle üstüste okunabilecek şiirlerinle de analım seni değil mi ama? ;)
Öne çıkan mesajlar