Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısa ara

Moss

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ankara tayfası kısa bi ara veriyor belkide sileriz tam belli deil su sıralar KO [kinght online] toa biraz hard geldi artı son patc infil milleti olecegi icin bole bi tercihte bulunduk oynayanlara iyi oyunlar dilerim[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Son patchle DF 9 dan 5 saniyeye indi ama bu kesinlikle infil class olucek diye bi sey degil. Infil DF nerfune ragmen oyundaki en iyi assassin classi. Unutmaki digerassassinlere nazaran inf 2.5 spec puani aliyor ve diger assassinlerden cok daha iyi ve avantajli bir spec e ulasabiliyor. Bence eger DF 5 saniyeye indi diye oyunu birakcaksan yazik olur...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darkdaemo, 21 Nisan 2004 03:29 tarihinde demiş ki:
Son patchle DF 9 dan 5 saniyeye indi ama bu kesinlikle infil class olucek diye bi sey degil. Infil DF nerfune ragmen oyundaki en iyi assassin classi. Unutmaki digerassassinlere nazaran inf 2.5 spec puani aliyor ve diger assassinlerden cok daha iyi ve avantajli bir spec e ulasabiliyor. Bence eger DF 5 saniyeye indi diye oyunu birakcaksan yazik olur...

Hiçte avantajlı değil bence infiller. Sen stun style ı level 50 deki styledan alıosn, hib stealtherlar lvl 25'te alıyo mesela. O yüzden çoğu 44 pierce.[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 21 Nisan 2004 15:45 tarihinde demiş ki:
said:
Son patchle DF 9 dan 5 saniyeye indi ama bu kesinlikle infil class olucek diye bi sey degil. Infil DF nerfune ragmen oyundaki en iyi assassin classi. Unutmaki digerassassinlere nazaran inf 2.5 spec puani aliyor ve diger assassinlerden cok daha iyi ve avantajli bir spec e ulasabiliyor. Bence eger DF 5 saniyeye indi diye oyunu birakcaksan yazik olur...

Hiçte avantajlı değil bence infiller. Sen stun style ı level 50 deki styledan alıosn, hib stealtherlar lvl 25'te alıyo mesela. O yüzden çoğu 44 pierce.

NS lerin cogu 44 pierce cunku onlar 2.2 spec pointi aliyor. Infiller ise 2.5. O yuzden NS ler eger 50 pierce giderse ya CS leri cok dusuk olcak ya da diger spec line larindan birisi. Merciltrator spec i (50 DW 50 Thrust) halen oyundaki en iyi stealther speci. Hem en yuksek WS hemde yuksek off hand vurma sansi.

Yani bence DF 9 dan 5 saniye ye inmis cokta sorun degil.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hoca sen ara mı vermiştin? yoksa oyunda görüşelim yaw PL lazım konuşcak adam lazım, lazım da lazım ;)

Novrogod, 23 necro of Hun :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Ya nedir bu infil en baba assin classtır imajı oynuyoz ki biliyoz yok ole bisey yane vardı su son patchlere kadar ama pasif ts bizi oldurur hatta surundurur bundan kelli oyundan zevk alınmaz bakalım goa herzamanki gibi biraz degisiklik icin baska bi class ı oldurdugunu ne zaman anlayacak saygılar[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

hehe ben bıraktım arada girip artifactlere yardım ediorum, scroll falan dağıtıyorum, sohbet ediorum. geçen hafta bi rvr yapalım dedik bağlantı patladı. pek oynadığım söylenemez.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

ben de hep nightshade i beğenmişimdir. daha iyi olduğunu düşünüyorum kağıt üzerinde ama OYNAMADIM.
infil overrated bi class ama overpowered değil.
değişiklik yapma zamanı.ben skald yapmaya başladım bi tane.[signature][hline]Chucky
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darkdaemo, 21 Nisan 2004 16:45 tarihinde demiş ki:
said:
Afterdeep, 21 Nisan 2004 15:45 tarihinde demiş ki:
said:

Hiçte avantajlı değil bence infiller. Sen stun style ı level 50 deki styledan alıosn, hib stealtherlar lvl 25'te alıyo mesela. O yüzden çoğu 44 pierce.

NS lerin cogu 44 pierce cunku onlar 2.2 spec pointi aliyor. Infiller ise 2.5. O yuzden NS ler eger 50 pierce giderse ya CS leri cok dusuk olcak ya da diger spec line larindan birisi. Merciltrator spec i (50 DW 50 Thrust) halen oyundaki en iyi stealther speci. Hem en yuksek WS hemde yuksek off hand vurma sansi.

Yani bence DF 9 dan 5 saniye ye inmis cokta sorun degil.

Yapsana bi 50 DW/50 thrust infil çık sonra bufflanıp emain'e bakalım ne yapıyorlar seni oracıkta :)[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Sosyal ağlarda paylaş

haha after...

Ben DAOc oynamaya 2001 yilinin aralik ayinda basladim, yanilmiyosam releaseden 4-5 ay sonra. O gunden beri yaklasik 15-16 char oynadim buna 50 Merciltrator spec infil and 50 enchance bot da dahil :). Ayrica 50 CS spec NS ve 50 nature spec buffbot da oynadim o yuzden sanirim biraz da olsa assassinler konusunda bilgim var.

True Sight passive olicak olabilir ama neden bu kadar gozunuzu korkutuyor anlamiyorum. TS lvl 1 250 range ( yanilmiyosam yaklaik oyunda ki Stallion, Wild Mare kisacasi at gibi yaratiklarin boyundan cok az daha uzun). L2 TS 500 range ve 10 rps... Belki LVL 3 TS korkulacak gibi cunku 1000 range i var ama 30 rps gerekiyor bunu alabilmek icin.

Sindi diyelim RR3 Archer TS LVL 3 aldi. Buffbotlu assassin archerlarin okunu evade etmesi gayet yuksek bir ihtimal ve 1000 range hic te o kadar aman aman uzak bir mesafe degil.

Ben cogu zaman ne kdr TS edildiysem de genelde cogu zaman SOLO archerlari hep oldurebildim 1vs1 de. Belki rangerlar da biraz zorluk cektim ve zaman zaman oldum cunku cogu ranger Piercci yuksek tutuyor ve bayagi yuksek WS oluyor buffbot lari varsa.

Butun bunlara ragmen Merciltrator halen oyunda ki en guclu assassin spec i ve class i. DF 9 dan 5 inmis cok da onemli degil DF halen cok guclu bir style gerek stun gerek damage growth rate olsun.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar iyi oynuosun, rankin ne bilmiorum ama "you cant see the big picture"

bunları tartışmıştık. çok kısa bir hatırlatma sana:dodger yok artık, ts3 ü solo yapmak isteyen herkes alacak, yüksek ihtimalle önünde bi assassin pet sen engage ettiğinde perf vurmak için bekliyor olacak.[signature][hline]Chucky

[Bu mesaj malsahibi tarafından 22 Nisan 2004 08:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darkdaemo, 22 Nisan 2004 03:33 tarihinde demiş ki:
haha after...

Ben DAOc oynamaya 2001 yilinin aralik ayinda basladim, yanilmiyosam releaseden 4-5 ay sonra. O gunden beri yaklasik 15-16 char oynadim buna 50 Merciltrator spec infil and 50 enchance bot da dahil :). Ayrica 50 CS spec NS ve 50 nature spec buffbot da oynadim o yuzden sanirim biraz da olsa assassinler konusunda bilgim var.

True Sight passive olicak olabilir ama neden bu kadar gozunuzu korkutuyor anlamiyorum. TS lvl 1 250 range ( yanilmiyosam yaklaik oyunda ki Stallion, Wild Mare kisacasi at gibi yaratiklarin boyundan cok az daha uzun). L2 TS 500 range ve 10 rps... Belki LVL 3 TS korkulacak gibi cunku 1000 range i var ama 30 rps gerekiyor bunu alabilmek icin.

Sindi diyelim RR3 Archer TS LVL 3 aldi. Buffbotlu assassin archerlarin okunu evade etmesi gayet yuksek bir ihtimal ve 1000 range hic te o kadar aman aman uzak bir mesafe degil.

Ben cogu zaman ne kdr TS edildiysem de genelde cogu zaman SOLO archerlari hep oldurebildim 1vs1 de. Belki rangerlar da biraz zorluk cektim ve zaman zaman oldum cunku cogu ranger Piercci yuksek tutuyor ve bayagi yuksek WS oluyor buffbot lari varsa.

Butun bunlara ragmen Merciltrator halen oyunda ki en guclu assassin spec i ve class i. DF 9 dan 5 inmis cok da onemli degil DF halen cok guclu bir style gerek stun gerek damage growth rate olsun.
,

Tamam. Scoutum RR6L7. En az 4-5 aydır oynamıorm, oynasaydım şu an RR8'di belki. 30 puanla aldım diyelim TS3'ü. Geriye kaldı 27 puan. Onlada Mastery of archery 3(10 puan), Falcon's Eye 2(4 puan), aug dex 3 (10 puan), aug qui 1(1 puan) aldım diyelim. 50LB var diyelim. Elimden ne uçan ne de kaçan stealther kurtulabilir 1000 range de. Herkesi sererim yere..[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca 1000 range uzak değil demişsin. Ben 1000 range de sen gelene kadar muhtemelen 3-4 ok atarım minimum (tabi beni direk görüp üstüme koştuğunu farzediyorum). Critimin genellikle 500+ artı vurduğunu varsayarsak yanıma gelene kadar minimum 1200 HP gitmiş olacak.[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Sosyal ağlarda paylaş

Guzelyapmis sbye o double crit...

Tamam belki pasif TS gercekten overpowered frontiers live oldugunda ama archerlar oyun ilk basladinda DAOC taki en overpowered classlardan biriydi ve feci sekilde nerflendi. Eminim frontoiers live olduktan sonra eger pasif TS cok guclu olursa kesin nerflenir.

Gerci eger nerflenmessede su an ki haliyle evet sanirim cok guclu olcak ve oyuna ara vermek icin yeterli sebep :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

archer overpowered idi evet. assassinlere detect hidden ve see hidden verildi onun icin. şimdi başa dönüyor olay. hiçbişi anlamadım.[signature][hline]Chucky
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Son patchle DF 9 dan 5 saniyeye indi ama bu kesinlikle infil class olucek diye bi sey degil.

Zaten olay df nerfi degil, genel assasin nerfi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malsahibi, 22 Nisan 2004 21:23 tarihinde demiş ki:
assassinlere detect hidden ve see hidden verildi onun icin.

Nerf ve dengelemelerin bununla sinirli kalmadigini bilecek kadar uzun zamandir oynuyorsun, yanlis mi biliyorum? Archerlara sayisiz nerf geldi, tamam basta asiri guclu idi ama oyle bir hale geldi ki solo casterlari bile nadiren oldurebilir hale geldik. Sonra assasinler mpk'dan bakip mmg'deki archeri gorebilir hale geldi yavas yavas. Ben rangerimi raidler disinda kullanamaz haldeydim OSS icin oyunu birakmadan once.

Yeni gelen true sightin see/detect hiddendan daha guclu olabilmesi icin 30 rs, yani komple 3 rr harcamak gerekicek ki hic de kucumsenecek birsey degil bu. Ama yine de beklenenden guclu olursa Mythic siradaki ilk patch ile isik hiziyla yeniden nerfleyecektir archerlari, iciniz rahat olsun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

yok o kadar da işe yaramadı o nerfler. bir üstteki şahsiyet aum odasından alttan geçen fg ların bardlarını ve casterlarını öldürüp saklanıodu sürekli.
gerçi 5 dakka içinde ts lenioduk ama olsun heheheheh.
assassin archer killer olmuştu demek istedim.[signature][hline]Chucky

[Bu mesaj malsahibi tarafından 23 Nisan 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bnm rahatsız olduğum konu archerların assassinleri farm edecek olması değil.
1 class ın invulnerable şekilde permanent rvr yapabilmesı saçma.
ts3 30 puan ama alırsan girmek istemediğin hiçbir savaşa girmezsin. ancak ts3lü başka bi archer speedle yakalayabilir belki. o da belki.[signature][hline]Chucky
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malsahibi, 23 Nisan 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
yok o kadar da işe yaramadı o nerfler. bir üstteki şahsiyet aum odasından alttan geçen fg ların bardlarını ve casterlarını öldürüp saklanıodu sürekli.
gerçi 5 dakka içinde ts lenioduk ama olsun heheheheh.
assassin archer killer olmuştu demek istedim.

Güzel günlerdi onlar. Eğleniyoduk baya :)[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...