Lexius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 merakla bekliyoruz bakalım kurada ne çıkıcaz die ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yok alma beni takip edemiycem cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Evet kayıtlar kapandı. Oyunumuza başlıyoruz. Umarım herkes aktif olur hızlı ilerler oyunumuz. Oyun başlığına herkesin rolünü yazıyorum, ayrıca kritik rol üstlenenlere (yaratık, paladin, priest vs) özel mesajla iletiyorum. Tabii bunları yazmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 gele gele ahırcı geldi peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Karakterler mesleklerinin bizi bağlayıcılığı ne kadardır? Bunlara uymak zorundamıyız, yoksa kriz anı olduğu için işlerini koyvermiş kasaba ahalisi modundamıyız? mesela; 15-Nosfe - tüccar 19-ShadowFury - tüccar koruması1 Teknik olarak Nosfe yi korumam lazım. Ama -henüz temel roller gelmemişken rahat örnek veriyorum- diyelim Nosfe vampir oldu, ben de paladindim, korumam gereken kişinin beline beline vurmak zorunda kalmazmıyım? Mesela tüccardan çok şüpheleniyorum, gündüz linç oyu verdim, bana ne biçim korumasın ulan sen demezler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 nosfe vampirmiş yakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 evet! ama durun maaşımı kim ödiycek o zaman? aybaşını bekleyip öyle yakalım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 RP olarak bağlayıcılığı yok karakterlerin. Sadece insanları moda sokmak için ya da av-linç konusunda fikir vermek için yazdım. Zaten ortalığı kan götürüyo kaos var o anda işi gücü bırakıp kimseye güvenmeden kendin takılabilirsin yani :) Kimse Nosfe'ye linç oyu verdin diye suçlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Valla ben suçlarım. Şaka bir yana; Rewendor said: Merhabalar; Bu oyunda sadece kendiniz değilsiniz, oyuna katılan herkese bir geçmiş veriyorum (25 karakter var yazacağım temel özelliklerini) buna göre kimin ne olduğunu düşünebilirsiniz bir nevi ipucu. Bunu tam olarak açıklar mısın. Sadece rp amaçlı olarak "x şehre yeni geldi vampirdir" şeklinde mi kullanacağız yoksa gerçekten ilk rol dağılımında belirli ipuçları mı bıraktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 İpucu ya da mantıktan ziyade şöyle diyelim, hani her şeyin bir hikayesi var. Ama öyle çok belirgin değil bu. Kasarsanız her karaktere uydurulabilecek türden hikayeler bunlar. İlk lincin tamamen random olmasındansa biraz yönlendirme olur diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Yanlış yere attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yeniden oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 moderatör olmaya gönüllü birisi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar