forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bunlarda ölsün artık,yetti 8 sezon abi ne zaman açsam aynı film dönüyor,ilk sezonlar güzeldi,hoştu da sonra,yok bitti sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Lana gitti Lex gitti. Özellikle Lex'in gitmesi kötü olmuş bayağı ama bölüm hoştu. Birde yeni katılanla arasında Doomsday var o iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oha lex harbi gitti mi ? ben izlerken farketmedim onu. lex'i bulmalıyız geyikleri dönüyordu bütün bölüm boyunca çünkü onun dışında artık daily planet akabinde gizli kimlik hedesi clark'ın kafasının yavaş yavaş oturması hoş şeylerdi. bi de uçsa mutlu olsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Dizinin o başında oyuncuların isimleri geçtiği kısımda Lex görnmüyordu. Belki bir dahaki sezon döner ama bu sezon onu arama ile geçecek büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kingpin said: bi de uçsa mutlu olsak. Bilmem kaç sezondur "Superman Uçmayı Öğreniyor" nanesini söylüyorlar reklamlarda. Bi adam bu kadar mı salak olur anlamadım ki ben xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 lex i oynayan daha fazla oynamak istemiyorum izleyenler nasıl izliyor anlıyamıyorum deyip ayrıldı :) lan hakkaten bunlar çekmişte nasıl izledik o kadar hatta ben mal gibi ard arda 7 sezonu izledim ohaaa be smallville aslında bi sezon 12 bölüm olcak. bazı sezonları; sezon başlangıcı, bir geçiş bölümü, bi de sezon finali şeklinde 3 bölüm olabilir işte o zaman efsane bir mini dizi olurdu 12 bölümlük sezonlarda lana her bölümde birine vercek, illa ki vercek, ama metor freak olmuycak hepsi, en az biri de kız olcak, o zaman da deli izlenir ciddi olmak gerekirse lana yok çok iyi, lex yok kötü babası yok daha kötü, martha kent yok super, lex filmlerde olduğu gibi aniden imba şekilde ortaya çıkarsalar super olur walla izleniyor bu dizi ama bazen çok gereksiz yerleri oluyor ama lanet olsun izliyor insan, bazen de aşmış bölümleri oluyor ki sezon ortasında birden ortaya çıkıyorlar, final ve premierle birleşince herşeyi unutturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 forgiver said: lan hakkaten bunlar çekmişte nasıl izledik o kadar hatta ben mal gibi ard arda 7 sezonu izledim 5 te ben izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ilk bölümü 13 yaşında veletlere mi yönetmişler merak ettim açıkcası. bu kadar çok mantık hatası bir arada görmeyeli çok oluyor. failville chloe orda bilgisayarın başında rasgele akan numaraların içinden cep telefonu çıkarıyor :D yok artık !? naptınız babuş siz ya hadi tamam çıkardı oldu, daha son numarayı sölerken numaranın sahibini buluyolar damın başında .. naptınız siz bu ne sürat ? o yeşil enjekte ettiği şey için kendisi "çok kısa süre etki altında tutuyor dediği halde ne alaka orda peter pan - robin hood karışımı elemana enjekte edip git "lexi bul gel" diyor ki, 3-5 dakikada mı bulacak lexi ? clarkın orda oldugunu da bilmiyorken yani, sırf clark ölüm tehlikesi geçirsin bi heyecanlansın millet diye sallanmış orasıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 @Baal Orda Numarayı söylerken sahibinin bulunması dizi efekti eşzamanlı değil. Muhtemelen Chole'nin healing efekti yüzünden o kadar kısa sürüyor o serumun etkisi. Lex'in olmaması bence büyük bir eksi.Adam harika oynuyordu ya.Muhtemel bu sezon ya son olur yada sondan bir önce diyecem ama daha kullanılmamış superman materyalleri mevcut olduğundan kesin birşey diyemiyorum.Ama tabii lex gelmezse çok zor,çoook zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 metropolis yaramış diziye metor frik fışkırmıyor artık, bölüm 4 itibarıyla hiç baymadan izlenebilir halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 hala izliyomusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 5.sezonun ortasında bıraktım ben bayıldığım bir diziydi ama yok çok ...a sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ben 4x12'den beri izliyorum gayet iyi gidiyordu.Ama Lex olmayınca indiresim gelmiyor artık,gene de izliyorum gerçi ama artık izliyor muyum,tahamül mü ediyorum belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ben 7. sezonun ortasında bıraktım. Açıkcası diziyi asıl Lex için izliyordum. Tam da kalan bölümleri indirip 8'e başlıyım diye düşünüyordum ki, Lex yokmuş. Çakam ben böyle işe ya. Süper Lex'di valla. Superman Returns'deki gibi dandik değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Lex'in olmaması büyük eksiklik ama bu sezon geçen sezondan daha iyi gidiyor. Bölümleri sıkılmadan izliyorum. Gçene sezonun sonlarına doğru çok kötü olmuştu dizi şimdi toparlamışlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 lexin olmaması kötü tabi ama dizi heyecanını kaybetmemiş :) hala keyifle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 lois lane in göğüsleri için izliyorum her bölüm "ya salaksınız siz salak!" diye senaristlere kızarak izliyorum. özellikle sırf "smallville" ismini korumak için. bir konuyu bi lab da tartışırken. dosyalar evrakları artık ne boksa alıp farma gidip sırf farm gözüksün diye orda tartışmalarından artık ÖEAH geldi küfür ettiriyor. her bölüm clarkın duygusal gözükme açamlı yüz ifadelerini çekmekten de sıkıldım aslında ama cuma günümü dolduruyor ve supermani severiz. villain dövse keşke hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 açıklama yaptılar.yönetmen uçma sahnesi çekemiyomuş.o yüzden yeni yönetmen alana kadar uçamıycak o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Hic izlemiyorum bende 8 sezondur ucamiyormu be :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 yok bi ara uçar gibi oldu da yakın plandan çekince merdivenden indiği anlaşıldı. 17.sezonda uçmaya başlasa 32.sezonda yere iner. 55.sezonda dünyayı kurtarır yavaştan. bide testereye laf ediyoruz 5 film oldu bitmedi die xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Doomsday, Lex, Lana Çok iyi bir bölümdü. Fakat devamı ocakta gelicekmiş galiba hatta imdb 12. blm için şubat 2009 13.blm için mart 2009 diyor. Doomsday Ben daha CGI bir şey yaparlar diye bekliyordum yada böyle full transformation göstermezler ama baya bir iyi olmuş Doomsday. Bide uçabilse 8. sezon dizinin en iyi sezonu oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Smallville S08E13 Bu bölüm itibariyle, yapımcıların nerd rage e teslim olduklarını gördük. Yanlış oyuncu seçimi sonucu Kristin Kreuk u Superman'in geçmişte bırakması gereken insan yaparsanız sonuç bu olur. Halk plaja indi, Lois Lane denize giremiyor. Superman külliyatı yalan olur mu, olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 13. blm ile senaryonun içine sıçtıar. Lois de ortalıkta görünmüyor zaten. Ne güzel bildiğimiz süpermen olma yolunda gidiyordu. Gerçi episode 14 bu sefer harbidende Lana'nın son bölümü olcak gibi duruyor reklamından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 kingpin said: oha lex harbi gitti mi ? ben izlerken farketmedim onu. lex'i bulmalıyız geyikleri dönüyordu bütün bölüm boyunca çünkü onun dışında artık daily planet akabinde gizli kimlik hedesi clark'ın kafasının yavaş yavaş oturması hoş şeylerdi. bi de uçsa mutlu olsak. 8 sezonda uçamadı mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar