RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Yeni Ürün Arkadaşlar bu yeni ürün sayesinde bayan arkadaşlarımızın dostlarımızın özel gün çileleri bir nebzede olsa hafifliyor.Ürünü görünce çok ilgimi çekti ve paylaşmak istedim.Özellikle bayan arkadaşlardan yorumlarını esirgememelerini rica ediyorum
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Evet kızlar alalım sizi şöyle bu topaça ...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 RamsesII said: Yeni Ürün Arkadaşlar bu yeni ürün sayesinde bayan arkadaşlarımızın dostlarımızın özel gün çileleri bir nebzede olsa hafifliyor.Ürünü görünce çok ilgimi çekti ve paylaşmak istedim.Özellikle bayan arkadaşlardan yorumlarını esirgememelerini rica ediyorum benim dikkatimi çeken bir erkek olmana karşın bu durumu takip etmen ve bu olayı bulman oldu .(tu)
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Black_Lupin said: RamsesII said: Yeni Ürün Arkadaşlar bu yeni ürün sayesinde bayan arkadaşlarımızın dostlarımızın özel gün çileleri bir nebzede olsa hafifliyor.Ürünü görünce çok ilgimi çekti ve paylaşmak istedim.Özellikle bayan arkadaşlardan yorumlarını esirgememelerini rica ediyorum benim dikkatimi çeken bir erkek olmana karşın bu durumu takip etmen ve bu olayı bulman oldu .(tu) ^^
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 olum ramses senden şüpheleniyordum ortaya çıkardın yaa düşüncelerimi tmaam artık uzak dur benden!
münazara Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ramses seni çok kandırmışlar hastayım diye =) dert olmuş çocuğun içine ddfsdfsd
smash Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ben de zannettim, regl olmadan önceki günkü o depresifliğe ağlaklığa ve sinirliliğe çözüm.. Çok gereksiz buldum ben, orkid gayet yeterli, hazırlıksız yakalanmak diye bişey de zor biraz, ağrıdan mağrıdan anlıyosun zaten.
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Llama said: olum ramses senden şüpheleniyordum ortaya çıkardın yaa düşüncelerimi tmaam artık uzak dur benden! abi ayıp ediyosun ya sen beni bi görsen öyle demezsin ama...
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 esas bütün kızların buraya yazmasını bekleyip toplu mesaj atcak bence. ps:kızım ve mesajını bekliyorum.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 PMS canavarindan kizdan cok erkekler cekiyor
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Viktor said: PMS canavarindan kizdan cok erkekler cekiyor pms canavarı ahahah süper tanım
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 enteresanmış... kim niye takip ettiyse artık.. ps: PMS sux
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kurekle cikolata verin, sakinlesiyor.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 555 said: baya iğrenç gözükmekte. kız mısın?
Voys Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kızlarla adetleri hakkında konuşup, tatmin olabileceği geldi bi an aklıma da yok artık o kadar diildir (bi nevi dirty talk)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 voys'un mesajı okurken arkadan poison - talk dirty to me çalıyodu..istemeden bir tebessüm oluştu yüzümde :D
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 erkeklere bi faydası olması için topicin adının tam anlamıyla hakkının verilmesi lazım. mesela 6 ayda bire falan çeken hap tarzı.
Öne çıkan mesajlar