Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık Muayyen Günler Derdine Son!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni Ürün Arkadaşlar bu yeni ürün sayesinde bayan arkadaşlarımızın dostlarımızın özel gün çileleri bir nebzede olsa hafifliyor.Ürünü görünce çok ilgimi çekti ve paylaşmak istedim.Özellikle bayan arkadaşlardan yorumlarını esirgememelerini rica ediyorum
Mesaj tarihi:
RamsesII said:
Yeni Ürün Arkadaşlar bu yeni ürün sayesinde bayan arkadaşlarımızın dostlarımızın özel gün çileleri bir nebzede olsa hafifliyor.Ürünü görünce çok ilgimi çekti ve paylaşmak istedim.Özellikle bayan arkadaşlardan yorumlarını esirgememelerini rica ediyorum

benim dikkatimi çeken bir erkek olmana karşın bu durumu takip etmen ve bu olayı bulman oldu .(tu)
Mesaj tarihi:
Black_Lupin said:
RamsesII said:

benim dikkatimi çeken bir erkek olmana karşın bu durumu takip etmen ve bu olayı bulman oldu .(tu)

^^
Mesaj tarihi:
Ben de zannettim, regl olmadan önceki günkü o depresifliğe ağlaklığa ve sinirliliğe çözüm..

Çok gereksiz buldum ben, orkid gayet yeterli, hazırlıksız yakalanmak diye bişey de zor biraz, ağrıdan mağrıdan anlıyosun zaten.
Mesaj tarihi:
Llama said:
olum ramses senden şüpheleniyordum
ortaya çıkardın yaa düşüncelerimi tmaam artık
uzak dur benden!

abi ayıp ediyosun ya sen beni bi görsen öyle demezsin ama...
  • Yeni Oluştur...