Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 o adını bilmediğim yeşil şeyi çok oynardım eskıden anneannemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 güllaçı insanlar nasıl yiyor anlamıyorum ya. bu kadar tatsız iğrenç bişey olamaz. bi de üzerine gül suyu dökeni var ki üzerine benzin döküp yakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 zeka testi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mumu said: güllaçı insanlar nasıl yiyor anlamıyorum ya. bu kadar tatsız iğrenç bişey olamaz. bi de üzerine gül suyu dökeni var ki üzerine benzin döküp yakacaksın. +1 Gereksiz bir tatlı bu. Gief fıstık ezmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 içide fıstıklı mı onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 güzel bişi deil bu. sufle kral (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 o yeşil fıstıkların çerezcilerden kurtlanan, fareler tarafından kemirilen, bozulmuş antep fıstıklarının ezilip hafif şeker karıştırılmasıyla elde edildigini biliyormuydnuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 öyle yenirki varta 2 çatal darbes ile bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 tellos said: o yeşil fıstıkların çerezcilerden kurtlanan, fareler tarafından kemirilen, bozulmuş antep fıstıklarının ezilip hafif şeker karıştırılmasıyla elde edildigini biliyormuydnuz? Öldürmüyorsa sorun yok aŞLKSd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Harbi lezzet ya.Gül susuz olcak ama.Gül suyu rezil ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 selam solo test saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 güllaç yiceğin zmn ya anane ya babane elinden yiceksin,gerisi fos hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ben kendim yapıom güllacı :D Anneme yardım niyetiyle başlıyorum aslında. Sora bi bakıyorum annem geçmiş içerde televizyon seyredio ben mutfakta yemekleri hazırlıyorum, tatlı yapıyorum. çok hamaratım. (selam ederim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben sanırım hiç yemedim bundan ya,görüntü kötü çünkü..bi de kabak tatlısı görüntüden kaybetip tadına bakmadıkalrımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ipodu kaça aldın? bende düşünüom oyle bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Abi bu arada babanne ananne derken bi olay yakaladım o karede.Babanne ve ananneye ait bir oyun konsolu var sağda.Adını unuttum ama çok otantik lan ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 solo testte 1 bırakabilion mu asdsadsa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 İNSAN OLAN BUNU YAPMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 fıstık deıl onlar cogunlukla bezelyeyı ezıp fıstık dıye tatlıların ustune dokuyorlar mılletı keklıyorlar yaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 az daha para verin iyisini yiyin lan şunun. bezelye ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben de kız resmi görcem kesin diye girdiydim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yaa adam zaten demıyorkı bu bezelye dıye fıstıklı dıye alıyon bezelye cıkıo bır nevı dolandırıcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hatta sey gıbı sen sucuk alıyon dana etı fılan sanıyon halbukı bıldıgın esegı kesıp sucuk yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mumu said: güllaçı insanlar nasıl yiyor anlamıyorum ya. bu kadar tatsız iğrenç bişey olamaz. bi de üzerine gül suyu dökeni var ki üzerine benzin döküp yakacaksın. +1 kabak tatlısı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar