Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Sir.Enis said: 27 haziranda başlüür yeni sezonda neler olcak acabaa? özledim diziyi be tam bir ay kaldı! yas gunumde alacagim en berbat hediye olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 tara'nın titreyen alt dudağı 3. sezonda iyice çekilmez bir hal aldı. lütfen ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 mani said: üşüyoruz Hoyt reis http://www.youtube.com/watch?v=arKuIEggjRY şuna acayip gülmüştüm ya sduhfusgdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kingpin said: tara'nın titreyen alt dudağı 3. sezonda iyice çekilmez bir hal aldı. lütfen ölsün. AHAHAHAHAHAHAHA +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 arkadaslar, wikiden kitaplara baktim, kotu haberlerim var, tara hala olmemis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 godric hariç hepsi ölmeliymiş. sookie çok çirkin bakamıyorum bile.bill in allah belasını versin. çok saçma dizi lan. AY YETER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Jessica iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 godric ne be, goth emo veled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aquila said: arkadaslar, wikiden kitaplara baktim, kotu haberlerim var, tara hala olmemis lan. Ya kitaplarda Tara baya figüran ama. Hani dizideki gibi gereksizce baş karakterlerden biri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ciksin da taranin antipatikligini de cekerim. en azindan o da surat eksittirici bi ifade birakio, o da bisi belki amaclari odur! hani o kadar vampir, peri var onu da beauty and the beast tadi versin die koymuslardir oraya -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 aquila said: godric ne be, goth emo veled. hele bi de Eric varken kütür kütür fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 mmhhh erik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 eric > bill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 SOOOOKEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Vingthor said: benim diziyle olan derdim dizideki ibneler değil ağır sıpoyler içerir KARI PERİ ÇIKTI LAN PERİ PERİ izlemeyin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi onu zaten biliyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi onu bilerek izlediniz mi gerçekten? onu bilince dünyanın en kötü dizisi oluyor. neyini izlediniz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi vampirlere, kurtadamlara, öküze veren tançıralara sorun bulmadın da peri olunca mı sorun oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 fairy tale dizisinde niye sasirdin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 http://www.hbo.com/true-blood/about/video/season-4-8-minute-sneak-peek.html?autoplay=true&cmpid=ABC123 ilk sekiz dakkası yeni sezonun ben beğendim baya bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 şükrü izlesene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 coktan izledim ben onu, bir power rangers havasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 oha. yani iyi de... degisik. alisamadim eski true blood havasindan sonra degisik geldi baya. ama heralde böyle devam etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Cystein said: http://www.hbo.com/true-blood/about/video/season-4-8-minute-sneak-peek.html?autoplay=true&cmpid=ABC123 ilk sekiz dakkası yeni sezonun ben beğendim baya bi :D elektro şoklu elma bombaları kullanılan peri savaşını mı izledim ben yoksa o izleni mi vermeye çalıştılar ? bu ne lan böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 vaniLLe said: oha. yani iyi de... degisik. alisamadim eski true blood havasindan sonra degisik geldi baya. ama heralde böyle devam etmez. bende şimdi izledim. peki dedim. söz konusu true blood olunca kabullenmesi zor olmuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar