Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UNuR7U6Ltys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 La fayette nina simone direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 oh seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FBU28d9YH08 http://www.youtube.com/watch?v=JpPVwV2WeWE&feature=related fffs 26 hazirani beklicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ahaha burn the witch (tu) suukiaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://seat42f.com/images/stories/tvshows/TrueBlood/True-Blood-Season-4-Poster-Show-Your-True-Colors.jpg http://seat42f.com/images/stories/tvshows/TrueBlood/True-Blood-Season-4-Poster-Show-Your-True-Colors-1.jpg http://seat42f.com/images/stories/tvshows/TrueBlood/True-Blood-Season-4-Poster-Show-Your-True-Colors-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 tam umutlanır gibi oldum ama 3. resmi görünce kendime geldim ahaha abi o tara öldürüyor beni ya.kuzeni gay olmasına ragmen çok iyi karakter ama salak salak gay sahneleri koyuyorlar tiksinç oluyor :) azıcık aksiyon lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 üçüncü sezon O KADAR kötüydü ki yeni sezonu görünce öff dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 gossip girl varyantı mı bu dizi asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 gossip girl dedi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abi gossip girl yine iyi ya dizide vampir var kurtadam var ama gay aşkı falan izledik son sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ben bunun yoklugunda the vampire diaries'e sardim ki hayor bu da kiz dizisi degil. gitgide güzellesti bu dizi de. highschool vampir dizisi ama yine de =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 başla lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 true blooddaki ibneler olmasa gene bi nebze izleniyo vampir dayıris direk "smallville yapısı" üzerine kurulmuş başta 30sn lik heyecan, üzerine 5 dakka gay emo muhabbetler 20 dakka aksiyon, 5 dakika emoşınıl anlar. 5 olay çözümü 5 emoşınıl dakikalar. bide şu vampir kavgaları çok komik lan o dizide. dizisizlikten izledim 2 sezonunuda 2 vampirin kavgası HEP şöyle gerçekleşiyor. vampir 1 : vampir2'yi boynundan yakalayıp 0.1 saniyede duvara çarpar vampir 2 : vampir1'in elini burkup onun boynundan dayayıp o onu duvara çarpar. vampir 2: " ben senden bilmemkaç yıl yaşlıyım seni doğrarım" vampir 1: tırs. seyirci : hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ahah dogru, cerezlik olarak gideri var iste. true blooddaki gay muhabbetleri bana o kadar batmiyo dogal olarak da, taranin tipi batio. uyuz kari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 benim diziyle olan derdim dizideki ibneler değil ağır sıpoyler içerir KARI PERİ ÇIKTI LAN PERİ PERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kotu anilarim canlandi gene tara diyince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 world of darkness dizisi yapsalar ya edit: merak edip aradım 96da yapılmış bi tane TV Series In 1996 there was also a short lived TV series set in the WoD called Kindred: The Embraced that was produced by Spelling Television and broadcast by Fox. The show was based in the Vampire: The Masquerade universe, but was canceled after only eight episodes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 haa ama mal amerikalılar belirliyordu değil mi dizinin kaderini, olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 neyseki boadrwalk empire gelicek alemin kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Silphatos said: world of darkness dizisi yapsalar ya edit: merak edip aradım 96da yapılmış bi tane TV Series In 1996 there was also a short lived TV series set in the WoD called Kindred: The Embraced that was produced by Spelling Television and broadcast by Fox. The show was based in the Vampire: The Masquerade universe, but was canceled after only eight episodes. Diziyi Fox'a vermişler zaten. Cancellanmaması gibi bi ihtimal yokmuş ki adasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 27 haziranda başlüür yeni sezonda neler olcak acabaa? özledim diziyi be tam bir ay kaldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 wikiden bakiim bi ara nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 tara güzelleşmiş bi nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar