mani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=arKuIEggjRY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 evet bu burda dursun :D hoyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 sucker punch meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 tam falcon punch http://4.bp.blogspot.com/_49zD1920NgE/STk4MRgjADI/AAAAAAAAABI/BD16CK13fto/S1600-R/Falcon_Punch_by_Lobo****.jpg http://media.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/818539/80712767.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QAfJ8sopLYk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Şu gidenlerin içinde en çok godric babaya üzlüyorum. Yapmayın etmeyin getirin onu geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 cCc eric reis cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 NOOOOOOOOO TINAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hmm şu futbol sahasındaki sarışının ismi ne yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bu hafta yok mu dizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 sezon finali olduğu için 2 hafta bekliyeceklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 03-12 RE-ZA-LET biliyodum zaten o kadar fragman promo bişiler yapıyolar aksiyonlu falan hay taranızın daaa terrynizin deee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Yeni karakterlerin gayet iyi olmalarına rağmen geçen sezonu mumla arattı. Eric'in Godric'i dinlememeye karar verip sonra kralı öldürmemesini anlamadım. Kralın orada nasıl 100 sene hayatta kalacağını da anlamadım. Son 150 senedeki değişimi gören kişilerin kralın orada 100 sene kalacağını düşünmelerini de anlamadım. Bir sonraki sezon Jason kazar orayı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 of çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 lol igrenc. ilk kez 1 saatlik sezon finalini 10 dakikada ileri alarak bitirdigim bir dizi oldu. tiksiniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ya böyle 12 bölüm izliyosun bişi olucak diye sonra rezil sonla insana kendisini sorgulatıyorlar. sukide küçük köpekler gibi dayılanıyo dayılanıyo sonrada aglıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 gerçekten iğrenç bir sezon finali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 abi bi kere karakterler tutarsız. aşırı derecede saçma hareketlere girebiliyolar... örneğin (dikkat spoiler->>>) sookie'nin talbot'un artıklarını lavaboya atıp evil laugh çektiği sahne neydi abi? nedir yani amacın neydi ve niye böyle bir şey yaptın. bize peri kız diye yutturmaya çalışıyosunuz kız evil çıkıyo. hadi len derler adama... sonra sookie'nin tutarsız aşkı. en küçük pürüzde bill'e sktiri çekmesinden bıktım artık. adam rezil rüsva oldu halen kanıtlayamadı aşkını kıza yuh diyorum artık. sonra sen git 1 saatlik sezon finali yap ama 2 dakika eric'in nasıl kurtulduğunu pam'in ne yaptığını gösterme. cidden büyük rezalet. hiç bir bok da öğrenemedik sorular halen havada - jesus nesin? (anladık büyü müyü ama ne yapabiliyosun?) - aynı şekilde lafayette nesin? - sam iyi misin kötü müsün anlayalım artık. sen de rezil ve tutarsız bir karakter oldun. bizim bildiğimiz sam para için kardeşini vurmayı bırak silah bile çekmez - madem yeni garson kızı ve doğacak bebeği falan ilişkilendirdiniz, son olaydan sonra neden gösterilmedi bebekle ilgili bir yorum yapılmadı? ayrıca o karı neci? - tara ne ayaksın? şimdi gelecek sezon senin tek başına yollarda geçen fantastik(!) hikayeni de mi izliycez? - jaguargillere noldu? - jason jaguargillere ne tür bir emir verdi? nerdeler? noluyor? - bill ve kraliçe birbirine giriştiler... bill cidden sookie için mi yapıyor kendi için mi? ve o kavganın sonucu noldu? öfff [end of spoiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sezon nerdne tutsam elimde kaldi, saymiyoruz bunu, ama o sonda ucarak birbirlerine girmeleri adeta pastanin ustundeki cherry oldu. seneye suki harikalar diyarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bir dizinin ilk 2 sezonu bu kadar güzel olup son sezonu nasıl çöp olabilir ya? sıfır lan. hani vardı arada çok güzel bölümler falan tamam ama peri lafından beri sinir oluyodum zaten iyice artık yalan rüzgarına bağlamışlar. uyuzluk direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 supernatural baslasa da keyfimizi bulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 A-Y-N-E-N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bu ericle godricin kendi aralarında konuştuğu dil neyce bileniniz varmı merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar