vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 nasi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aquila said: normalde ilk sezonda arabada bulunan cesed lafayetin. abi gercek cıkarsa bu bunu okudugum icin cok kufrederim kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hass abi gerçek değil de lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kitapta öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 abi kitaptan spoiler falan yazsaydın okumazdık biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ne gaza geliyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kafam karisti. ilk sezondaki sahneyi de hatirlayamadim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hangi sahneydi o ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 vaniLLe said: tarayi gördükce, ulan acaba su kadinin neresi cekici diye düsünmekten kendimi alamiyorum. sürekli vanilyalı dondurma yersen bayar, arada bir çikolatalı falan da yiyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ama her cikolata yenmez öyle birsey de var =P bir snickersi halka tercih eder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tara çok kötü ya.sukide çok kötü garsonlardan dawn vardı o ölmeyeydi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 vaniLLe said: ama her cikolata yenmez öyle birsey de var =P bir snickersi halka tercih eder misin? hahaha haklısın, diyemedim bir şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 vaniLLe said: ben sookieyi seviyorum. saclarini baska renge boyasa daha cok gideri olabilir. gibi mesela. kiz 11inde oscar almis ya. abicim bak burda kaşlar güzel saçlar güzel dizideki o orospu kaşları ne ya acaip itici aşırı ince kaşlar direkt itiliyorum resmen. o bakışlar konuşurken kaşını kaldırıp gözlerini dikmeler ağzını burnunu kırasım geliyo... tara zaten çok tipsiz. şuan dizide 4 güzel kadın var pam jessica estonyalı hatun :D bi de bill'in maker'ı gerisi rezalet lan leş sürüsü ahh mary ann nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 sookie kitaplarında bu kadar itici bi karakter değildi dizide cidden çekilmiyo bazı davranışları. Öle kurtlara vampirlere kafa tutmaya çalışır sora direk çığlığı basar fln biri kurtarsın die sadfsdfsa. Tara zaten kitaplarda öyle arada sırada bi ismi geçerdi. Dizide gereksiz fazla görünüyor ve cidden çirkin hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 anladıgım kadarıyla tara kıtaplarda orospu ve pezevegngı fılan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Kitapta Tara Tara yaşlı bir vampirle çıkıyordu. Hani Bill diyorya "Sookieh is mine!" o vampride öyle diyordu işte ama daha bi mal niyetinde gördüğünden başka bir vampire veriyordu Tara'yı. Hatta o veridiği vampir Franklindi işte. Sonra Eric kovuyordu galba Franklini, Sookie ye saldırınca. Tam hatırlamıorum o kısımları. O olay harici işte giysi dükkanı var Tara'nın öel takılıyo. Arada bi Sookie muhabbete fln gidiyorda başka aksiyona girmiyo işte Tara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hepiniz kitaplari mi okudunuz yahu =P dizi ciktiktan sonra okumussunuzdur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 2. Sezon bittikten sonra başladım okumaya 3. sezon çıkana kadar bitirdim 9 kitabıda. Hatta 10. kitapda çıkmış. Kitaplarıda güzel aslında. Hani dizideki kadar detaylı değil çoğu karakter. Sookie en yapıyorsa onu okuyoruzda iyiler yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 oha tek bi kitap var saniyordum ben. kitaplar kacar sayfa ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben de okumak istiyorum ama diziyi de izlemek istiyorum. simdi okursam eskisi kadar keyifli izliyemicem diye okuyamıyorum. resmen tv yuzunden cahil kalcaz. basımıza dert acıldı bunun icadıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ilk sezondan beri okurum diyordum da su saatten sonra okumam. en azindan dizi bitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 300 - 400 sayfa arası kitaplar. Çok uzun değiller. Dizideki gibi bol bol seks ve şiddet var yine :) Kitapları okuyunca tabii biraz spoiler oluyorda genel olarak dizi kitaplarla birebir gitmiyor zaten. İlk 3 kitap türkçeye de çevrilmiş birde DnR da gördüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yok mu bu hafta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 11'inde cikcakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ülkücüler bastı lan true blood u. Russell "şu andan itibaren ocak dışındasınız" deseydi keşke. ulan türkler yapıcaktı bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar