Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 allah cezasını versin böyle questin. quest: talismanı al bloodbane altarında yok et. verdiler talismanı elime gittim bloodbane altarına. aldım bunu üstüne attım altarın destroy dedim destroy etti. e quest bitmedi, talisman gitti. adama geri gittim hala talismanı yok etmelisin dio. anlamadım gitti. napıcam ben yaw:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Abandon et tekrar al. Bi de quest itemlarına bak belki kırılmış şeklinde falan vardır ona tıklarsın biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bu nasıl bir Türkçe lan, Allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yok abi bitmesi gerekiomuş patlatınca :( yok mu questi yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bug report yazsana abi, biz mi duzelticez sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 belki ben bir yerde hata yaptım. çünkü öyleyse düzeltecek biri çıkabilir. zaten bu topiği de bu sebep ile açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 item ıdirek destroy mu edion? sag tıklasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 evet odun gibi destroy ettim:D neyse abandon demiş Xaenin ben quest abandon etme olayını bliodum ki kitapta varmış harbi. sağolun baştan yaparız artık sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ahahahaha direk destroy edersen complete olmayabilir tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bu bi klasik olmalı gülümsettin beni black :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Black-ice said: allah cezasını versin böyle questin. Bide utanmadan queste bok atmışın =P Adaş dedik bağrımıza bastık hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ahahaha bi saniye şimdi questte destroy x diyordu, sen quest itemı kullanmak yerine çantadan dışarı sürükleyerek tam anlamıyla destroy ettin doğru mu anlamışım? B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ahaha adam bide bi dünya yol gitmiş itemı çantadan atmak için. sanki mountain of doom a ring of power atıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 abi supersin.. budur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 aa 2 tane blackice var ilk defa dikkatimi çekti. sonradan gelen nick deiştirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sonradan gelen dediğin 5 sene önce kayıt olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Blackice said: Black-ice said: allah cezasını versin böyle questin. Bide utanmadan queste bok atmışın =P Adaş dedik bağrımıza bastık hehehe yahu ne bileyim :D destroy diyodu destroy ettik işte. euheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ahaha, çok başarılı yalnız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Rp şov :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Önceden gelenin 10 seneyi geçicek ama... B) Hmmmm dur bakalım belkide geçmiştir. Edit: Black-ice değiştirmesin canım aynı değil sonuçta arada "-" var... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 hehe önceden gelenin 10 seneyi geçmemiştir :P sene 2000di kurulmadık mı ;) 2 senen var daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ama arkadaşı alkışlamak istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 2000 miydi? bana sanki daha eski gibi geliyor yaf... hatta 98 filandı gibi geliyo... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 elesso said: aa 2 tane blackice var ilk defa dikkatimi çekti. sonradan gelen nick deiştirsin bence. yok destroy edelim onu hahaha abi çok güldüm allahda sizi güldürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Olamaz ;) ben liseden 99da mezun oldum 2000de istanbula geldim :P Okulda remedy die bir arkadaş vardı GameShowcu o tanıştırdı UO ile daha ilk zamanları Newbei Academy diye bir yere ayinle aldılar beni hehe sonram orada newbeilerce çıldırtılan biz masumlar PK olup dağa çıkıp Sinister olmuştuk :P sene 2000 o sıralar Kedide Ultimatr uğraşıyor Pope Oside sanıyorum. Sonram Athe bizi tuttu buraya getirdi. Hikaye bu uzun lafın kısası sene 2000 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar