bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 paralı bende düşünüyorum ama pahalı geliyor.Gramerler dersleri veriyor görmek lazım nasıl acaba. Telafuz programı pdf dökümanlar falan veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Çok güzelmiş site. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bende ispanyolca yla ugrasiyorum ve site cok hosuma gitti hadi bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 operada 'şifremi unuttum' seçeneğine tıklayınca "bu özellikten yararlanmak için login olmalısınız" diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 şundan iyi olduğu kesindir yalnız. hem de beleş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 münazara said: Şu anda sadece İspanyolca , İngilizce , Almanca ve Fransızca üniteler var. münazara said: İspanyolca ve İtalyanca öğreniyorum. İtalyancayı nasıl öğreniyorsun anlayamadım. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar