Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Busuu.com The Language Learning Community


münazara

Öne çıkan mesajlar

Busuu.com The Language Learning Community

Dil öğrenmek isteyenler için çok faydalı bir site.Beta aşamasında henüz.Şu anda sadece İspanyolca , İngilizce , Almanca ve Fransızca üniteler var.
Ünitelerde kelime öğreniyorsunuz örnek cümleler görüyorsunuz.Okunuşlarını öğreniyorsunuz.Test yapıyorsunuz ve resimler hakkında yorum yapıp diğer üyeler sizin yorumlarınıza yıldız veriyor hatalarınızı düzeltiyor.

Herkesin kendine ait bir dil bahçesi var. Dilinizi geliştirdikçe (üniteleri yaptıkça gelişiyor) Bahçenize birşeyler katılıyor çiçekleriniz ağaçlarınız büyüyor elmalar çıkıyor köpekler koşturuyor.İlginç bir sistem.Online üyeleri görüyorsunuz chat yapabiliyor arkadaş listenize ekleyebiliyorsunuz.

En güzel yanı dünyanın farklı yerlerinden insanlarla sohbet edebilmek.Chat yaparken pencerenizin kenarında bir sözlük var.
Ben çok iyi insanlar tanıdım.İspanyolca ve İtalyanca öğreniyorum.Çok tatlı insanlar tanıdım.İlginç tiplerde denk geliyor. Bir tanesi brezilya da yaşıyor.Türkçe meraklısı türkiyeyi çok seviyor avatara türk bayrağı koymuş.

Bazen çok ilginç tipler çıkıyor genelde amaç dil öğrenmek olduğundan sohbetler seviyeli oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gramer yok sanırım kelime üzerinden öğretiyor öğretirken aşşağıdada örnek cümleler veriyor. Birebir gramer dersi yer almıyor. Üniteler var mesela "welcome" giriyorsun üniteye resimler var her resimde kelimeyi telafuz ediyor. Daha sonra dialog gösteriyor dialog hakkında 3 soru soruyor.Sonra bi arkadaşınla chat yap diyor. sonra resim hakkında yorumda bulun diyor (yorumda bulununca anasayfaya post olarak geliyor başkaları yaptığın yorumu düzeltiyor puan veriyor yorumluyor) En son konuyla ilgili minik test veriyor ve öyle o konu bitiyor.

Benim user name : sinad
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Site yenilendi. Paralı üyelikle birkaç tane ek özellik geldi.O parayada değer açıkcası.

Çok güzel oldu.Yakında insanların kursa gitmesine gerek kalmayacak.Düzenli ve sistemli çalışan insan çok rahat sayısız dil öğrenir bu internetten.

göz atın yeni halini çok beğendim ben.Çalışmaya teşvik ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...