münazara Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Busuu.com The Language Learning Community Dil öğrenmek isteyenler için çok faydalı bir site.Beta aşamasında henüz.Şu anda sadece İspanyolca , İngilizce , Almanca ve Fransızca üniteler var. Ünitelerde kelime öğreniyorsunuz örnek cümleler görüyorsunuz.Okunuşlarını öğreniyorsunuz.Test yapıyorsunuz ve resimler hakkında yorum yapıp diğer üyeler sizin yorumlarınıza yıldız veriyor hatalarınızı düzeltiyor. Herkesin kendine ait bir dil bahçesi var. Dilinizi geliştirdikçe (üniteleri yaptıkça gelişiyor) Bahçenize birşeyler katılıyor çiçekleriniz ağaçlarınız büyüyor elmalar çıkıyor köpekler koşturuyor.İlginç bir sistem.Online üyeleri görüyorsunuz chat yapabiliyor arkadaş listenize ekleyebiliyorsunuz. En güzel yanı dünyanın farklı yerlerinden insanlarla sohbet edebilmek.Chat yaparken pencerenizin kenarında bir sözlük var. Ben çok iyi insanlar tanıdım.İspanyolca ve İtalyanca öğreniyorum.Çok tatlı insanlar tanıdım.İlginç tiplerde denk geliyor. Bir tanesi brezilya da yaşıyor.Türkçe meraklısı türkiyeyi çok seviyor avatara türk bayrağı koymuş. Bazen çok ilginç tipler çıkıyor genelde amaç dil öğrenmek olduğundan sohbetler seviyeli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hatun düşer mi burdan sdfsdfsdf bu siteyi de kulllanırız. almanca denen iğrenç dersi geçmek için herşeyi yapacam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Birisi bunun tutosunu hazırlasın. Belki bu site sayesinde İngilizce öğrenirim sonunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 güzele benzio, rusça da olsaymış tadından yenmezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oha güzel fikir lan +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 süper fikir, kullanacam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kullanmaya başladım. çok iyi bence. writing bile yapıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ben de 1 haftadır üyeyim ispanyolca öğreniyorum çok zevkli İnsanlar sürekli yardım ediyor chatte. Şimdiden 2 ispanyol sevgilim var :p Türkiye ye gelince beni görmek istiyorlarmış. Ama çok güzel ispanyolca öğreniyorum onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 razzRaziel said: güzele benzio, rusça da olsaymış tadından yenmezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 iyi bişeymiş başladım hafiften xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bu site sırf kelime ezber üzerine mi gidiyor yoksa cümle kurma yapsını falan da öğretiyor mu? Çözemedim henüz. Gramer lazım bana. Cümle kurup derdimi anlatamadıktan sonra yemişim kelimeleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben de takıldım orda. sadece kelime mi var yoksa gramer de var mı? gramer daha çok önemli çünkü çoğumuz kelimeleri bildiğimiz halde cümleleri kuramıyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Hmmm... Güzel bir fikir, bir ara iyice bir araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Gramer yok sanırım kelime üzerinden öğretiyor öğretirken aşşağıdada örnek cümleler veriyor. Birebir gramer dersi yer almıyor. Üniteler var mesela "welcome" giriyorsun üniteye resimler var her resimde kelimeyi telafuz ediyor. Daha sonra dialog gösteriyor dialog hakkında 3 soru soruyor.Sonra bi arkadaşınla chat yap diyor. sonra resim hakkında yorumda bulun diyor (yorumda bulununca anasayfaya post olarak geliyor başkaları yaptığın yorumu düzeltiyor puan veriyor yorumluyor) En son konuyla ilgili minik test veriyor ve öyle o konu bitiyor. Benim user name : sinad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Zaten sorun orda. Chat/yorum yapın dediğinde ben moron gibi kalıyorum :D Cümle kurmayı bilmedikten sonra benim İngilizce "What is this? This is a pencil" ötesini geçmez. Adamlarla nasıl chat yapıcam :D Squeef'i dürtükleyin arada bir yardımcı olun bu garibana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 En düşük derslerden başlarsan iyi olur. Ben ispanyolca öğreniyorum şu an gayette eğlenceli gerçi ingilizcem olmasaydı çok zor öğrenirdim google translate saolsun yapıyoruz bişeyler o sayede =) ama hiç bi altyapın yoksa zor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ilk baktığımda hiçbirşey anlamamıştım ama şimdi ciddi ciddi oturup kağıt kalem alıp kasıyorum ispanyolca öğrenmeye. eğlenceli bir iş vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 asia ilgili key phraselerde gelen Türk insan fotosu direk olarak Paki ya da Hint falan ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 pakistanlı o hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bu siteyi sevdikçe seviyorum.Şimdi çok tatlı ve duyarlı birşey yapmışlar. " Learn Silbo Gomero here " Diye bir bölüm var. Unesco tarafından koruma altına alınan bir dili dökümanlarla öğretmeye çalışıyorlar çok hoş =) Bu arada bu site gibi bir site daha buldum Livemocha.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sharedtalk.com var bir de. livemocha.com da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Süpermiş burası yaa. Ben de yeni keşfettim, böyle bi site arıyordum. Bakayım, üye oldum direkt. Almancayı geliştirmeye kasayım. Abi mükemmel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Site yenilendi. Paralı üyelikle birkaç tane ek özellik geldi.O parayada değer açıkcası. Çok güzel oldu.Yakında insanların kursa gitmesine gerek kalmayacak.Düzenli ve sistemli çalışan insan çok rahat sayısız dil öğrenir bu internetten. göz atın yeni halini çok beğendim ben.Çalışmaya teşvik ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Site çok iyiymiş cidden. Aynı anda birden fazla insanla konuşabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Güzel siteymis, simdilik kayit oldum ilerde ihtiyac halinde parali üyelige gecebilirim, epey aktif gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar