ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 benim saçma buldugum konu da bu işte. Sonradan bu oyuna dahil olup 70 olan adam iş yapmadı mı? yaptı.. e o zaman fark nerede? bi de WOTLK gelince üniye falan da mı gitmeyeceksin :) sen ünideyken kasıcak millet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ilk 80 e biraz zor kasarız ya. cok nolifer adam var 80 olana kadar uyumayacak denyo cok. ertesi gün alabilecegimden emin olsam bekleyecem tabi de, biterse eger en az 1 hafta bos gecicek ondan tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 toggie said: ilk 80 e biraz zor kasarız ya. cok nolifer adam var 80 olana kadar uyumayacak denyo cok. ertesi gün alabilecegimden emin olsam bekleyecem tabi de, biterse eger en az 1 hafta bos gecicek ondan tırsıyorum. dediğim gibi altunizade GOLD kesinlikle ilk olarak oraya bakın. herkes DNR a gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bende o sonra alayım ne olacak diyenlerdenim, çünkü ilk 1 hafta oyunun oynanabilir olacağından şüpheliyim. Belki gece/gece yarısı daha tenha olur onun dışında daracık DK yeri felan oy oy =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 herkes gank manyağı olucak.. sjkdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bak işte o olmadı tbcde. hatta ally/horde birisi gank yediğinde karşı taraf 5-10 kişi birden girişiyor gank yapana. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ya orası öle de stv gibi olucak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 toggie said: ilk 80 e biraz zor kasarız ya. cok nolifer adam var 80 olana kadar uyumayacak denyo cok. ertesi gün alabilecegimden emin olsam bekleyecem tabi de, biterse eger en az 1 hafta bos gecicek ondan tırsıyorum. +1 toggie sen yap organizasyon yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Aral sitesinden alındığında cdkey'i hemen göndereceğini, pakedi ise daha sonra postalayabileceklerini yazmış =) Böyle olursa uygulama fenada olmaz hani hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 aral bizim banka müşterisi vermicem lan size kredi desem işe yarar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 pasa pasa o g ece satsinlar işte 12 de ne ugrastiriorlar zzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 pati zone yapalımda bizden önce sıradaki çocukları döveriz.. yada mangal yaparız bi yandan camp ateşinde enteresan arena tactic veya modern whine başlıklarını tartışırız... hep bir ağızdan dnr önünde for the horde derkene ally guruplarına taciz içerikli laflarla sataşırız... Nası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ozii_x said: Nası ? Ben sölim... "Çarşı karışır hemşerim!" euheuhsuygdugh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar