sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 feci ezdik :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: LvL_Sabo, 24 Nisan 2004 18:58 tarihinde demiş ki: feci ezdik :D yuh terbiyesiz :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Hakem bize karşı tavır almıştı. Hem top ve kale nizami deildi. Sonra dynamick'in kafasından yansıyan ışık gözümü aldı sonra halı sahada yüksek sesle bağırmak yasaktı. Yasaklı ortamlarda geriliyorum ben...[signature][hline]PASCAL ERA QUA
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bende gençlere acıdım, futbol hayatları sönmesi diye sert oynamadım yoksa 6'ya 3 kalınca kesin çok fena yenerdik :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 alala hiç koşamaz olmuşum nefes nefese kaldım ndn acaba nargile de içmedim bu ay hiç[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 kaç kaç bitti?[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 boşverin ya skor muş maç analiziymiş bu maçta yapmayalım deişiklik olsun nede olsa v13 hemen bu hafta yapıyolarmıs bu kaynasın gitsin :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :)
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 amuahuha maçın urza'sı tabi ki geçiştirmeye çalışıyo :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hehe ben yokum tabi kaynayabilir :)[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ben de 3 gol attığımı yaziim =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 kaç tane kaçırdığını da yaz. boş kaleye direğe attığını da yaz sabo. yok öyle! :)[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ulan nesi boş kale bi kere ahah senden döndü şut, ben de son anda pozisyon alıp ayağımın üstüyle gelişine vurdum direkte patladı napiim şanssızlık =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Fedaykin in tuttum enseden OLEEE dedim attım bacak arasından işte böyle bi anım var bu maçla ilgili :lol:
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: PhalanX, 24 Nisan 2004 20:41 tarihinde demiş ki: Hemen görgüsüz gibi 8 gol attığımı yazmak istiyorum hehe 8 attın 18 tane kacırdın... hem o 8 golun 5 asistini ben yaptım... hem defans oynayıp hemde 5asist 2 gol de atılmazki[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bu arada bana ne gareziniz war butun sutlarınız benden donuyor... :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Arcane kaşınma :-) Üstüme 10 kez geldiysen ancak birinde geçtin kalan hepsinde ayağından topu söküp aldım veya gerisin geri kaçtın :-D Ha birde daha ben üstüne gelirken işini garantiye almak babında bağırmaya başladın :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 pascal-holyman'i oldukça arattı diyebilirim,fakat topu alıp 4 ya da 5 kere diğer kaleye koşması ve kaptırmasıyla babacumu aratmadı:) fedaykin-söylediği gibi topa vurmayı yeni öğreniş:)ya da öğrenememiş:) en azından sağ ayağıyla öğrenememiş:) bathory-walla ne diyim bilmiyorum,koştu koştu koştu,ama sadece koştu:) dynamick-karşı tarafı 3'e 1,4'e 1 yakaladığımız bütün pozisyonlarda kaleyi seçti:) sabo-kender sölenecek şeyi söylemiş,gerçi adama pek pas da gelmedi yani,o da elinden geleni yapmaya çalıştı,düşünce güzeldi ama vuruş kötüydü:) angelus---- kenderleme-adam gene kurtardı takımını,hep farkın çoğalmasını önlerdi,bu sefer zaferi de getirdi mr bomb-o da baya koştu ama benden aynı çalımı defalarca yemesi üzerine o da çıldırdı silthanas-koştu koştu koştu,bathory'nin aksine attı attırdı arcane-bugün tam gollük vuruşlar yakaladı,ama başkaları ondan önce davranıp önündeki topa vurdular hemen gris-defansta fedaykin'i tek yakalayınca şova dönüştürdü oyununu,8 golle süsledi tora-bugün güzel toplar dağıttı,tam yerinde topları kesti ya da biz üstüne attık:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Heh. Benim yokluğum sayesinde kender'in olduğu takımda maç kazandı sonunda :lol: Kendercim bir sonraki maçta geri dönüceeeem :) (Tebrikler)[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 heh kender vs. holy :)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 E tabi defansta 1'e 3, 2'ye 4 yakalanınca bir yere kadar kesebiliyorsun haliyle :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Gollerde suçlu defanstı defans yoktu bizim hep birebir kaldım! Takım içi arkadaşlık eksikti. Uyum sorunu da cabası malum ben avrupalıyım asya'nın havasına alışamadım. İnsanlar çok farklı bir yaşama şekli benimsemiş. Mesela sahada küfür etmek yasaktı. Gol yiyince kendime adam akılllı küfür etmezsem konsantre olamıyorum. Aklımda akşam oynayacağım maçtaydı. Akşamki maçta da beşiktaş Fenermaçındaydı. Hem birgünde iki maç yoruyo. Sonra Asya çok ters bir kıta dil falan çok farklı.[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Öne çıkan mesajlar