balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 nerdedir ,sokak , cadde ,mekan olarak tarif de ederseniz sevinirim .
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Şükrü Saraçoğlu stadının orda bağdat caddesinin tam başladğı yerde var. Daha yakın bilmiyorum.
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ethemefendi cad. minibüs yoluna doğru ilerle. köprüyü geçince(trenyolu) sağa dön. düz devam et, yol çatala ayrılınca solu takip et. 100-200m ilerde solda olması lazım
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 fastreloader,istasyon caddesindeki dönen yola mı diyorsun çatallanmak derken ?ordan sola dönmüyorum,istasyonun paralelinde devam etmiyorum. sağda bir yerde dimi erikli suyun karşısında olan hani edit: değil mi yoksa :)
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 tamirci seyde war kazim karabekir konaginin karsisinda bi tane wardi nerde dersen zihni pas ailkogretim okulundan asagiya dogru yuru yol T olana kadar tde hemen solda bi bakkal war onun yani bisikletciydi 5 sene once hala ole mi bilmiyorum
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 tamir de yapıyodu orası? nesi var bisikletin?
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yok benim sözüm aktiftablet 'e idi editlemeden önce :=) bisiklette her şey var lastikler , zincirler falan karışık bi durum anlamam da hiç . zihnipaşanın ordan t olması nedir abi kazım karabekir konağını da bilmiyorum yalnız anafen var oranın orda bir bakkal var orayı falan mı diyorsunuz ? mekan olarak söylerseniz daha iyi anlarım .
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 sen nerde olduğunu söyle ona göre tarif edeyim, yıllar geçti üstünden
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 divanın yukarı sokağındayım . istasyonu bulurum.zihnipaşa camiini bulurum.zaten düz yürüyünce evimden yukarı istasyonun paralelinden ethemefendideki migrosun oraya çıkıyorum . eskilerde nero internet cafe vardı oralarda öyle hatırlarsınız belki .
canola Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bisikleti eline alıp, gezmek lazım sokakları. herşeyi de internetten beklemeyin
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 haha neroyu biliyorum baya bi takılmıştım oraya uo zamanımda =) şimdi nerodan ethemefendiye çık, sağa dön köprüyü geç, tekrar sağa dön. devam et. yol çatala ayrılıyor birisi trenyolu ile yanyana olan diğeri olmayan(sol taraf). ikisi de düz gibidir yolların. neyse solu takip et biraz ilerde solda olması lazım bisikletçinin. kapanmadıysa tabi. kapandıysa da git ordaki esnafa sor
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bi bak zihnipasa caminden istasyona dogru yuru istasyonda dumduz tren yolnu takip ederek git yolu takip et zaten bi tek bi ara saga agaci bi yola sitenin toparki gibi bi yere ayriliyo yol oraya deil soldan yoldan devam et ilk sola donuste T de iste wardi bi bisikletci cok zaman oldu gitmeyeli
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 anafen'in şu an olduğu sokak mıdır o sol ; hani dönenbeç var istasyon caddesinin ortasındaki , oraya gelmeden bi sola dönüş var orayı mı kastediyorsun ? =) @bonepart: ha hatırladım orayı şu güneysu apartmanının falan olduğu yerler =) orası uzak gibi bana be , yine de saol .olmadı oraya da bakıcam .
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kozyataginda var benim bildiğim. kozyatagi pizza hut ın ordaki ışıklarda hemen solda. ufak bi dükkan. hatta ışıkları geçerken bi nargile cafe var onun ilerisinde.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 abi zihnipasa ilk ogretim okulunu bul ordan asagi yuru daha nasil tarif edem nasil bulcam dersende zihnipasa caminin ustundeki sokaktan dumduz saga dogru(bostanci ya dogru teorik oalrak yuru) ya da sor a.q ya zihnipasa ilk ogretim okulu nerde diye ama bak tkrar diyorum 5 sen eoldu ben gitmeyeli kapanmis olabilir
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yok ben fastreloader'a sordum senin dediğin yeri hatırladım =) bakıcam olmadı oraya, sağol çok . kozyatağı da uzak ama olmadı oraya da bakıcam , sen de sağol ama öncelikle fastreloader 'da top =)
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 erenköyde pizza hutı biliyorsundur cadde üstünde.onun bostancı tarafındaki sokaktan gir.dümdüz ilerle 2. ya da 3. sokakta hemen sokağın başından 2. apartmanın altında bir tane bisikletçi var.
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=tr&msa=0&ll=40.972268,29.07742&spn=0.004463,0.009656&z=17&msid=106668427655895725664.0004578540efd46183dcc
tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 nero int cafe :( uzun saçlı abi ve köpeği aklıma geldi duygulandım ayrıca oda paticige girerdi ara sıra nicki ne acaba
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 suadiye de efsane bi bisikletçi vardı.bianchi bayii di sanırım bütün sülale ordan alırdık bisikletleri minibüs yolunun üstünde. tamir yapıyomuydu acaba? kapanmışmıydı lan yoksa:D
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Kadıköy salı pazarının oraya git baya bi motorcular bisikletciler var en ii orası yapıyo benim bildiğim küçüklüğümden beri oraya giderim.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Selam, www.yesilbisiklet.com Saygılar.
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 tellos said: nero int cafe :( uzun saçlı abi ve köpeği aklıma geldi duygulandım ayrıca oda paticige girerdi ara sıra nicki ne acaba zerokull olabilir mi? mustafa abiydi galiba bir de nero neden kapandı yahu
balon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 abi adsl'nin yaygınlaşması.eski paralarını belki de kazanamamıştır . mustafa abi burdaysan yorum yaz hatta afas , millet geliodu az buz niye kapattınız .) edit: köpek kısa saçlı insana ait değil miydi onun da adı mustafa değil miydi hatta ?
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sexdrugsrocknroll said: suadiye de efsane bi bisikletçi vardı.bianchi bayii di sanırım bütün sülale ordan alırdık bisikletleri minibüs yolunun üstünde. tamir yapıyomuydu acaba? kapanmışmıydı lan yoksa:D Acik hala. Guzel bi yer, bianchi bayii si ayni zamanda.
Öne çıkan mesajlar