Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Erenköy veya ona yakın semtlerde bildiğiniz bisiklet tamircileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fastreloader,istasyon caddesindeki dönen yola mı diyorsun çatallanmak derken ?ordan sola dönmüyorum,istasyonun paralelinde devam etmiyorum.
sağda bir yerde dimi erikli suyun karşısında olan hani

edit: değil mi yoksa :)
Mesaj tarihi:
tamirci seyde war
kazim karabekir konaginin karsisinda bi tane wardi
nerde dersen zihni pas ailkogretim okulundan asagiya dogru yuru
yol T olana kadar tde hemen solda bi bakkal war onun yani bisikletciydi
5 sene once hala ole mi bilmiyorum
Mesaj tarihi:
yok benim sözüm aktiftablet 'e idi editlemeden önce :=)

bisiklette her şey var lastikler , zincirler falan karışık bi durum anlamam da hiç .

zihnipaşanın ordan t olması nedir abi kazım karabekir konağını da bilmiyorum yalnız anafen var oranın orda bir bakkal var orayı falan mı diyorsunuz ?

mekan olarak söylerseniz daha iyi anlarım .
Mesaj tarihi:
divanın yukarı sokağındayım .

istasyonu bulurum.zihnipaşa camiini bulurum.zaten düz yürüyünce evimden yukarı istasyonun paralelinden ethemefendideki migrosun oraya çıkıyorum .

eskilerde nero internet cafe vardı oralarda öyle hatırlarsınız belki .
Mesaj tarihi:
haha neroyu biliyorum baya bi takılmıştım oraya uo zamanımda =)

şimdi nerodan ethemefendiye çık, sağa dön köprüyü geç, tekrar sağa dön. devam et. yol çatala ayrılıyor birisi trenyolu ile yanyana olan diğeri olmayan(sol taraf). ikisi de düz gibidir yolların. neyse solu takip et biraz ilerde solda olması lazım bisikletçinin. kapanmadıysa tabi. kapandıysa da git ordaki esnafa sor
Mesaj tarihi:
bi bak
zihnipasa caminden
istasyona dogru yuru
istasyonda dumduz tren yolnu takip ederek git
yolu takip et zaten
bi tek bi ara saga agaci bi yola sitenin toparki gibi bi yere ayriliyo yol
oraya deil soldan yoldan devam et
ilk sola donuste T de iste wardi bi bisikletci
cok zaman oldu gitmeyeli
Mesaj tarihi:
anafen'in şu an olduğu sokak mıdır o sol ; hani dönenbeç var istasyon caddesinin ortasındaki , oraya gelmeden bi sola dönüş var orayı mı kastediyorsun ? =)

@bonepart: ha hatırladım orayı şu güneysu apartmanının falan olduğu yerler =) orası uzak gibi bana be , yine de saol .olmadı oraya da bakıcam .
Mesaj tarihi:
kozyataginda var benim bildiğim. kozyatagi pizza hut ın ordaki ışıklarda hemen solda. ufak bi dükkan. hatta ışıkları geçerken bi nargile cafe var onun ilerisinde.
Mesaj tarihi:
abi zihnipasa ilk ogretim okulunu bul
ordan asagi yuru daha nasil tarif edem
nasil bulcam dersende
zihnipasa caminin ustundeki sokaktan dumduz saga dogru(bostanci ya dogru teorik oalrak yuru)

ya da sor a.q ya zihnipasa ilk ogretim okulu nerde diye

ama bak tkrar diyorum
5 sen eoldu ben gitmeyeli kapanmis olabilir
Mesaj tarihi:
yok ben fastreloader'a sordum senin dediğin yeri hatırladım =) bakıcam olmadı oraya, sağol çok .

kozyatağı da uzak ama olmadı oraya da bakıcam , sen de sağol ama öncelikle fastreloader 'da top =)
Mesaj tarihi:
erenköyde pizza hutı biliyorsundur cadde üstünde.onun bostancı tarafındaki sokaktan gir.dümdüz ilerle 2. ya da 3. sokakta hemen sokağın başından 2. apartmanın altında bir tane bisikletçi var.
Mesaj tarihi:
abi adsl'nin yaygınlaşması.eski paralarını belki de kazanamamıştır .

mustafa abi burdaysan yorum yaz hatta afas , millet geliodu az buz niye kapattınız .)

edit: köpek kısa saçlı insana ait değil miydi onun da adı mustafa değil miydi hatta ?
Mesaj tarihi:
sexdrugsrocknroll said:
suadiye de efsane bi bisikletçi vardı.bianchi bayii di sanırım bütün sülale ordan alırdık bisikletleri minibüs yolunun üstünde. tamir yapıyomuydu acaba? kapanmışmıydı lan yoksa:D

Acik hala. Guzel bi yer, bianchi bayii si ayni zamanda.
  • Yeni Oluştur...