balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 melaba. son sınıf tekstil mühendisliği öğrencisiyim.açık öğretim programına dahil olmam için öss'ye tekrar girmem gerekiyor mu ? en yakın aöf bürosuna ahanda ben de katılcam mı diyecem kayıt zamanında. teşekkürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ÖSS sınavına girip barajı geçmeniz gerekmekte herhangi bir programa kayıt yaptırabilmek için ^^ http://www.aof.anadolu.edu.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 teşekkürler saolun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hayır. 4 yıllık bir üniversite okuyorsan ya da mezunuysan bi daha öss ye girmene gerek yok. ama şöyle bişe var, eğer öss ye girersen har. parası az ödeniyor. girmeden kaydolduğunda dhaa fazla ödüyorsun ama ne kadar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ehm. ama daha az para vermek varken yani şimdi xD (nasıl kıvırsam bilemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 çok da fark etmiyor o para öyle tekrar öss ile uğraşmaya deyecek bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 öss ye girerkende 50 kağıt veriyorsun göz önünde bulundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bir de bu sene kayıt olabilirsin direk..öss kasarsan ancak seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben kayıt olim en iyisi . bu ekonomik durumumla nasıl yapıcam edicem o da ayrı .kişisele bile taşıyabiliirm yavaş yavaş topiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Kaydol, gözüm yese ben de Veterinerlik ve bilmemne bölümü var ona kaydolucam ama derslerini sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 yeni topik acmadan ben de burdan soriyim.arkadaşım ısrarla acıkogretimde hukuk oldugunu sölüo bu doğrumudur? bide aöfnin işletme veya iktisatını felan bitirmenin faydası ne kadar olur?(bölümüm inş. müh.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 üniversite okuyorsan bir yandan başvurabileceklerin: Yükseköğretim kurumlarının herhangi bir örgün lisans programlarında kayıtlı öğrenciler ile bu programlardan mezun olanlar ise istedikleri takdirde, okumakta veya mezun oldukları alanlarda olmamak üzere Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinin İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, bölümlerinden birine, İşletme Fakültesinin İşletme Bölümüne veya Açıköğretim Fakültesi ön lisans programlarının birinci sınıfına başvurabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar