balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bu tatil boyunca üniversitelerde lisans dersleri işlenir mi üniversitelerin keyfiyetine kalaraktan yoksa resmi tatil diye ders olmaz mı bu sorum 1. biraz devamsızlık yapınca bunları sorgular oluyorsunuz =) bir de bu 9 günlük tatil hangi gün başlar hangi güne kadar devam eder biri yardımcı olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 şakamısın sdfsdf ne dersi lan resmi tatilde hea sen istiyorsan git okula kedi köpekle takılırsın ayrıca hangi günler tatil bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Gelecek Pazartesi, arife, yarım gün yani, okulun ve hocaların insafına kalmış. Salı Bayramın 1. Günü Çarşamba 2. Perşembe 3. Cuma tatil değil, hükümet resmi tatil ilan etmezse, büyük ihtimalle ders işlenir. Bu sefer devamsızlık yaptığın hocanın insafına kalmış birşey. "Memlekete gittim" falan filanla belki kurtarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 psikolojim bozuldu add-drop haftasından daha çıkmadan ders işleyen hocalar yüzünden. edit: devlet daireleri tatilmiş ama cuma günü tatil olmuyor mu okullar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 cuma 5te çıkıcam iş yerinden teeeeee diğer ptesi değil diğer patesi gelicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hükümet 9 günlük tatil demedi mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 idari tatil yani tamamiyle idarelerin insafinda 9 gun tatil.. mesela bizim patronlr 3 gun cok bile diolar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bi insan olun idareler lütfen ya 9 gün insan olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Nerde o eski 15 20 günlük bayram tatilleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 istanbulda 10 gün tatil var;) 6 ekim istanbulun kurtuluşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 valla ben bu tatil işinden , benim okulum etkileme işinden yine bir şey anlamadım arkadaşlar yani . tatil oluo mu olmuyor mu o kadar karışık ki durum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ara: öğrenci işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 evet arim hehe aklıma gelmedi hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bizim okul 9 gün tatil oh yeah yeditepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 marmara tatil diye duydum hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben bu işe sinir oluyorum arkadaş. 9 gün tatil hangisi ya. ama 1 mayıs ı resmi tatil yapalım dediğimiz zaman başbakan çıkıyor "tatil memleketiyiz" diyor. e kardeşim ozaman 8 gün yap ramazan bayramını 1 gün de işçilere kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 9 gün tatil yapmıyor zaten adamlar. cumartesi pazar tatil bu hafta sonu normal olarak. p.tesi yarım gün onu da tatil say. sonraki 4 gün tatil. c.tesi pazar yine tatil. yani bayram tatili 4.5 gün aslında. nasıl 8 gün yapsın adamlar şimdi pazar gününü bu haftaya özel tatil mi etmesinler ne yapsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar