Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia nın Yeni Bombası : GeForce 6800 Ultra

MrMedia

Öne çıkan mesajlar

bana garip geliyor biranda bu denli fark yaratacakcak bir kart çıkartmaları vardır içinde bir iş[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
çok sıkı birşeye benziyor sanırım yaza doğru makinamı yenilersem gene eski nvdia tnt2 kartım yerine bunu alabilirim :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
ayy canım cinlerim canım...
cinci şelale hanım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 24 Nisan 2004 16:44 tarihinde demiş ki:
UT 2004'ün sonuçlarında 1024x768 de 6800 geri kalıo diğerlerinden. 1280x1024'te çok az fark var. 1600x1200 'de ise diğer kartlar 25 fps düşerken 6800 1 fps düşüp 102.9 fps yapıo. Oha yani :D

Ama kartı monitör gibi fişe bağlıosun o kazma bi olay :D

1) ut2004'te büyük ihtimalle işlemci limitine takılıyodur 6800
2) fişe bağlamıyosun power supply'a bağlıyosun[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

benim bu sonuçlarda anlamadığım bazı testlerde çözünürlük artsa bile 1-2 fps'den fazla düşüş olmaması. bir saçmalık var herhalde, sen yapılan işlemi %25 arttırıyorsun da sonuçtaki düşüş %1 nasıl olur ki?

yeni bi teknoloji olduğu kesin de bu teknoloji demoları aldatmaya mı yönelik yoksa performansı arttırmaya mı onu anlayamadım.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...