Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bana garip geliyor biranda bu denli fark yaratacakcak bir kart çıkartmaları vardır içinde bir iş[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 çok sıkı birşeye benziyor sanırım yaza doğru makinamı yenilersem gene eski nvdia tnt2 kartım yerine bunu alabilirim :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 şaka mı?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Catscratch, 24 Nisan 2004 16:44 tarihinde demiş ki: UT 2004'ün sonuçlarında 1024x768 de 6800 geri kalıo diğerlerinden. 1280x1024'te çok az fark var. 1600x1200 'de ise diğer kartlar 25 fps düşerken 6800 1 fps düşüp 102.9 fps yapıo. Oha yani :D Ama kartı monitör gibi fişe bağlıosun o kazma bi olay :D 1) ut2004'te büyük ihtimalle işlemci limitine takılıyodur 6800 2) fişe bağlamıyosun power supply'a bağlıyosun[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 http://www.theinquirer.net/?article=15440 Atide çıkariyomuş x800xt[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Çıksınlar o zaman bakarız performanslarına. Ben nvidia nın verdiği hiçbir değere inanmamaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 benim bu sonuçlarda anlamadığım bazı testlerde çözünürlük artsa bile 1-2 fps'den fazla düşüş olmaması. bir saçmalık var herhalde, sen yapılan işlemi %25 arttırıyorsun da sonuçtaki düşüş %1 nasıl olur ki? yeni bi teknoloji olduğu kesin de bu teknoloji demoları aldatmaya mı yönelik yoksa performansı arttırmaya mı onu anlayamadım.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 sonu vodoo lara benzemesinde[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar