katliamci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 mukemmel bi kitapmış... X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 0 yok yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Evet, güzel kitaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 HAĞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 evet evet kesinlikle ben de tavsiye ederim bu kitabı.olasılık hesapları bazen ''eeehh be hadi sadede gel'' dedirtse de gayet sürükleyici ve okunmaya değer bi kitaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bende Jack London-Deniz Kurdu'nu tavsiye ediyorum canavar işi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 deniz kurdunu okumadım da Jack London iyidir, olasılıksız da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 olsılıksız ve empati imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 100 bavulun olduğu bir havaalanında, ilk 3 bavulun sizin bekledikleriniz olması olasılığı kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 direk 0. eğer havaalanında bavulu beklersen hem de 3 tane beklersen kesinlikle 3 ü de gelmez murpy yasaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 pahalı ya bi alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 alma zaten abi. bi bok yok kitapta. ben korsan aldım ona bile verdiğim paraya acıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Katılmıyorum, güzel kitaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ne açıdan güzel ne açıdan değildi? bunları tartışacaksak karalama defterine alsınlar konuyu tartışalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 harika bir kitaptı, olasılık teoremini dogmatik bir şekilde savunanların sevemeyeceği bir kitaptı, her şeyin ihtimali %50'dir teorime de destek olarak gördüğüm bir kitaptı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fede said: ne açıdan güzel ne açıdan değildi? bunları tartışacaksak karalama defterine alsınlar konuyu tartışalım? peki karalama defterinde olmadığı için reddediyoruz tartışmayı o zaman. ben kitabı sevmiştim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yok reddetmiyorum. şimdi orda tartışırsak post kasmış oluruz güzel olur diye şeyettim. kısaca kitabın kurgusu çok kötü geldi bana. 50 sayfa filler okuyup 3 sayfa ekşın görmek hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 funq said: harika bir kitaptı, olasılık teoremini dogmatik bir şekilde savunanların sevemeyeceği bir kitaptı, her şeyin ihtimali %50'dir teorime de destek olarak gördüğüm bir kitaptı :D Zaten birşeyin olma ihtimali %50 dir.Mesela nasıl bir mantık lvl 6 da %5 crit şansı olan mortred'ın 3 kere üst üste crit vurmasını açıklayabilir. Mortred crits or not. Bu kadar, başka kasıcak bişey yok. Bu arada 5.84 den bahsediyorum 6 serisi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 çok sığ bir olasılık düşüncesi olduğunu tartışmıştık bir topikte. yapmayın etmeyin, olasılık bilimini böyle rezil etmeyin. bir şeyin olma ihtimali her zaman %50 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Her şeyin olma ihtimali yüzde elli çok yüzeysel bir yaklaşım ya önce bir Pi filmindeki adamın anasına küfür etmiş gibi oluyorsunuz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 asinanyavuz said: çok sığ bir olasılık düşüncesi olduğunu tartışmıştık bir topikte. yapmayın etmeyin, olasılık bilimini böyle rezil etmeyin. bir şeyin olma ihtimali her zaman %50 değil. başlatma yine tartışmayı kısır döngüye giriyor fizban sinir krizleri geçiriyor sonra. he %50dir de geç popüler bilim kitabı işte aykırı bir fikir ortaya atıp yüzeyden yüzeyden kaşıklıyor olayı, bir nevi dr. quantum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 varolmanın dayanılmaz hafifliği o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar