Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Newbie sorular

mrdefender1

Öne çıkan mesajlar

selamlar.kardesimim israri ile warhammere e basliyacagiz.warhammere konusundada bilgim sıfır.kafama birkac soru takildi cevaplayan olursa memun oluruz.simdiden tesekkurler.
1.warhammer avrupa serverleri yokmu? avrupa ofcial sitesinde server listesi goremedim.(Daoc da US oynamistik zaman farki etkilemistide)
2.oyunun EU versiyonu varmidir?Antalyada satan yer varmidir?fiyati nedir?yurtdisindan getirtilirse en uyugn fiyatli ve cabuk site hangisidir?
3.Kabaca level atlama sistemi nedir? (wow gibi degil demislerdi )
4.turkiyeden TTNET ile baglanti nasil?(wow daki gibi zaman zaman yasanilan sorunlar yada freedom gibi program lar kullanmak gereklimi?)
Sosyal ağlarda paylaş

vallaha ben de yeniyim ama
questleri yaparak ve RVR'lere katılarak rank atlıyorum daha r5'im ztn:)
adsl var 1mb. lag mag yok gayet net oynuyorum. ama bilgisayarın iyi değilse kasacak. 2mb ram var kastırdıgı oluyor arada. 1mbleri düşünemiyorum yani ki çoğu kişide 1mb oldugunu düşünürsek hoş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gün pazar olmasına rağmen ben birde 3.5 4 gibi girdim oyuna tek tıkta girdim 0 lag ..SRO kasan bilir lagın noldunu pcde baya iyi bende ..

Antalyada satışı mutlaka vardır arala girip bak satış yerleri listelemiş.en olmadı eft alırsın araldan.ben 49ytl olndan aldım bulundum şehirde.
Sosyal ağlarda paylaş

mrdefender1 said:
selamlar.kardesimim israri ile warhammere e basliyacagiz.warhammere konusundada bilgim sıfır.kafama birkac soru takildi cevaplayan olursa memun oluruz.simdiden tesekkurler.
1.warhammer avrupa serverleri yokmu? avrupa ofcial sitesinde server listesi goremedim.(Daoc da US oynamistik zaman farki etkilemistide)
2.oyunun EU versiyonu varmidir?Antalyada satan yer varmidir?fiyati nedir?yurtdisindan getirtilirse en uyugn fiyatli ve cabuk site hangisidir?
3.Kabaca level atlama sistemi nedir? (wow gibi degil demislerdi )
4.turkiyeden TTNET ile baglanti nasil?(wow daki gibi zaman zaman yasanilan sorunlar yada freedom gibi program lar kullanmak gereklimi?)

1.avrupa serverları dolu... tek sorun sıra çok...

2.dnrlarda bularbilirsin ve orda stılanların hepsi avrupa için. fiyat 50 ytl, gayet uygun.

3. 2 tane lvl lar. biri normal lvl öbürü pvp lvlı... normal lvl ı her türlü kasabilirsin ama pvp lvlını sağdece pvp de kasabilirsin.

4. şu anda lag var ama beni pek rahatız etmio...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...