mrdefender1 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 selamlar.kardesimim israri ile warhammere e basliyacagiz.warhammere konusundada bilgim sıfır.kafama birkac soru takildi cevaplayan olursa memun oluruz.simdiden tesekkurler. 1.warhammer avrupa serverleri yokmu? avrupa ofcial sitesinde server listesi goremedim.(Daoc da US oynamistik zaman farki etkilemistide) 2.oyunun EU versiyonu varmidir?Antalyada satan yer varmidir?fiyati nedir?yurtdisindan getirtilirse en uyugn fiyatli ve cabuk site hangisidir? 3.Kabaca level atlama sistemi nedir? (wow gibi degil demislerdi ) 4.turkiyeden TTNET ile baglanti nasil?(wow daki gibi zaman zaman yasanilan sorunlar yada freedom gibi program lar kullanmak gereklimi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 vallaha ben de yeniyim ama questleri yaparak ve RVR'lere katılarak rank atlıyorum daha r5'im ztn:) adsl var 1mb. lag mag yok gayet net oynuyorum. ama bilgisayarın iyi değilse kasacak. 2mb ram var kastırdıgı oluyor arada. 1mbleri düşünemiyorum yani ki çoğu kişide 1mb oldugunu düşünürsek hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 war-europe.com d&r'larda satılıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acebuke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bu gün pazar olmasına rağmen ben birde 3.5 4 gibi girdim oyuna tek tıkta girdim 0 lag ..SRO kasan bilir lagın noldunu pcde baya iyi bende .. Antalyada satışı mutlaka vardır arala girip bak satış yerleri listelemiş.en olmadı eft alırsın araldan.ben 49ytl olndan aldım bulundum şehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 mrdefender1 said: selamlar.kardesimim israri ile warhammere e basliyacagiz.warhammere konusundada bilgim sıfır.kafama birkac soru takildi cevaplayan olursa memun oluruz.simdiden tesekkurler. 1.warhammer avrupa serverleri yokmu? avrupa ofcial sitesinde server listesi goremedim.(Daoc da US oynamistik zaman farki etkilemistide) 2.oyunun EU versiyonu varmidir?Antalyada satan yer varmidir?fiyati nedir?yurtdisindan getirtilirse en uyugn fiyatli ve cabuk site hangisidir? 3.Kabaca level atlama sistemi nedir? (wow gibi degil demislerdi ) 4.turkiyeden TTNET ile baglanti nasil?(wow daki gibi zaman zaman yasanilan sorunlar yada freedom gibi program lar kullanmak gereklimi?) 1.avrupa serverları dolu... tek sorun sıra çok... 2.dnrlarda bularbilirsin ve orda stılanların hepsi avrupa için. fiyat 50 ytl, gayet uygun. 3. 2 tane lvl lar. biri normal lvl öbürü pvp lvlı... normal lvl ı her türlü kasabilirsin ama pvp lvlını sağdece pvp de kasabilirsin. 4. şu anda lag var ama beni pek rahatız etmio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben pek birşey gormedm lag konusunda tek lagoda serverdan kaynaklı kapasiteyi arttırınca duzelr gayet stabil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Guild nasıl rank atlıyor? (neye göre?, nedir olayı? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 aldıın her xp guilde etki eder ama guildce bişi yaptıında aldıın her xpnin daha fazlası guilde gider... örnek: başka bi gurpla pq yapıosun 300 xp aldın... 100 xp guilde gider... kendi guildinle pq yaptın o zaman 300 xp gider gibi düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Gider derken kesintiden bahsetmiyoruz herhalde. xp de vs. bir değişiklik yok. Kesilen tek şey guildin koyduğu %lik para kesintisi? (lootlarda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 xp nin yanı sıra sattığın itemlardan gelen para değil ama kestiğin moblardan gelen para da guild hanesine gidiyor bir miktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 aynı anda yazmışız :P. arada sorum kaynamasın. Xp deki olay kesintimidir? yoksa ayrı bir şeymidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 para dışında senden bişi kesilmio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paramıda kesmesinler ayıp yahu :P teşekkürler cevaplar için. Merak etmiştim guildin rank atlamasındaki sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Hayır xp de kesinti yok, pq lardaki cont. gibi düşün, guild e exp. cont. yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 newbie soru: 3 class görüyorum ben, niye 4. class yok? her ırkta 4 class olması gerekmiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 değiştirdiler. wotlk den önce çıksın diye baya bişi kesildi oyundan. iyi de oldu. boş yere para harcamadım wowa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ohoo kötü oldu bak bu. hammerer, knight, black guard felan salla da, choppa yok yav ona üzüldüm. neyse ki white lion ve marauder'i de atmamışlar. patch ile ekliycekler mi yoksa aoc gibi kırpık versiyon oynuyor gibi mi hissediceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 adamlar "zamanla eklicez hiç merak etmeyin" dediler. ki eklemeseler bile oyun gerçekten çok iyi. mmo denerim bol bol, ve gerçekten bu oyun kesinlikle en azından denenmesi gereken bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Zaten order tarafına Blazing Sun Knıght gıbı bır tank kesınlıkle gerekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar