fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 neden salak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slayer_Ruffian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Netcafe said: slayer evdemisin evdeysen gelicem hemde konusuruz gelecege dair mesleki planlarimiz hakkinda falan netcafe gel abi bekliyorum planlarımızıda yaparız her türlü :) 11 ay içip ramazan boyu kendini sıka sıka içmemenin sebebi kanımca cehalet ve korkudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 10dk sonra ordayim 50 kere telden aradim duymadin bu sefer duyda kapiyi ac bi zahmet emi gulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 size saygım sonsuz yakalarsam donsuz severim sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Slayer_Ruffian said: Netcafe said: slayer evdemisin evdeysen gelicem hemde konusuruz gelecege dair mesleki planlarimiz hakkinda falan netcafe gel abi bekliyorum planlarımızıda yaparız her türlü :) 11 ay içip ramazan boyu kendini sıka sıka içmemenin sebebi kanımca cehalet ve korkudur. şu şart herşeyi açıklıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fede said: neden salak ? cunku essegin .... dolayi... ayrica ilgili karikatur lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 vaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Kim ne zaman ne yaparsa yapsın açıkçası beni pek ilgilendirmiyor. Kimin neye inandığı, neye inanmadığı filan bunları kurcalamak boş şeyler. Ama mesela rainfall kişisi gibi tutup da "içmeyenler salak zaten" ve benzeri laflar edersen orada dur derler. Ben mesela normalde de içmeyen bir insanım. Sevmiyorum alkolü ama kimsenin tutup da bana veya bir başkasına salak deme hakkının olduğunu doğurmaz alkol almama durumu. Bir de artık vazgeçseniz diyorum artık yok ramazanda şu ramazanda bu, dinde şöle böle filan tarzı şeylerden. İyi hoş güzel dalga geçiyorsun filan da "ahah bakın ramazanda içiyorum süperim" tarzı bir yaklaşımla konu açmanın, post atmanın mantığı ne ki? Ego tatminiyse veya birilerine bir şeyler kanıtlamaksa amaç gidin msnde kişisel iletiye yazın veya kanıtlayacağınız kişiye özel mesaj atın. Ne bileyim, baydı artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Cons said: size saygım sonsuz yakalarsam donsuz severim sonsuz consu karalama defterine mod yapilmasi icin oylama baslatma istegi icerisindeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 http://www.turkkitap.de/catalog/article_images/s%FCtkardesler3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 zemzem içilir ramazanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ya bosverın ısteyen ıcer ısteyen ıcmez ısteyen saygı gosterır ısteyen gostermez. Hayat fani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bence alkol almasıyla övünen zihniyet salak. sarhoşken yapanlara değil lafım. ayıkken; 'ben hep içerim ohye' diyenlere. bide bunun sigara versiyonu var. 'içmeden duramıyorum abisi büyüdük tabi yaşımız erdi.' bide şöyle arkadaşlar vardı; 'ot içtim ben ot içtim! içerim içtim!' lsd kullananlar bu özellikleriyle övünemeden ölüyor, en büyük üzüntümdür bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slayer_Ruffian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fede said: Slayer_Ruffian said: Netcafe said: slayer evdemisin evdeysen gelicem hemde konusuruz gelecege dair mesleki planlarimiz hakkinda falan netcafe gel abi bekliyorum planlarımızıda yaparız her türlü :) 11 ay içip ramazan boyu kendini sıka sıka içmemenin sebebi kanımca cehalet ve korkudur. şu şart herşeyi açıklıyor zaten Ramazanın amacı kendini sıkmaktır demek istiyorsun heralde. Ancak sanırım bilmiyorsun islam dininde içkiye hiç bir şekilde yer olmadığını.. Ramazanda kendini içki içmeyerek sıkmakla sevap işlediğini düşünmek cehalet değilde nedir ? Yok o günah benim arkadaş sanane diyorsanda bu topic altında görüş bildirmenin anlamı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sen kime neyi kanıtlıyorsun peki? @silmarven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 E be fedecan, şimdi alkol içen adam, belli bir günahın bedelini ödeyecek ( islam dini ), e bu bedelin daha ağır olmasını engellemek için mi içmiyorsun ramazan da ? Olayı nedir yani ? Namaz kılmayıp Oruç Tutmak gibi bir şey bu.. Ben islam dininde en anlam veremediğim olay bu mesela, esas meselelerdense, daha uzak daha pasif daha böyle ikincil meseleler emirler ve yasaklar üzerinde baskı kuruluyor, özellikle Türkiye'de. Garipserim hep, günah günahtır, 40 katı ya da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Thebestfb said: Ya bosverın ısteyen ıcer ısteyen ıcmez ısteyen saygı gosterır ısteyen gostermez. Hayat fani.... ölüm ani bi kere versen ne olur yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fede said: vaay no offance baba yeri gelince tutalmiyorum kendimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bi gün din/inanç kavgası biterse biri çağırsın beni geliim beraber içelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 islamda içki neden yasaklanmış bi araştırın. sonra içmek gerektiğini anlayacaksınız. [onlarca kişiyi birden yoldan çıkarmaya teşebbüs 5x günah point] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slayer_Ruffian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Amaç kimseye bişey kanıtlamak veya ego tatmin etmek değil. Amaç bazı anlamsızlıklarla milletçe nasıl göz kararttığımızın farkına varmamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ne ictiginize de baglı. vodka icmekle bira icmek aynı sey diil. mktara da baglı. icerken yanınızda kimler var. ickiden sonra ne yapiyosunuz cok kriter var bu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 burtonesk,slickers,dunno,lexi,aquila,doruk,ferrero,fastr.,fede,baluu,cons,silmarwen,kojiroh dışında şu topice yazıp tartışanlar 20 yaşında büyükse, ve büyük bi ihtimalle lise/ortaokul çıkışında olum içki içiyorum ben ramazanda hemde çok coolum ha bide geçen googlda ateist yazdım çok karizma bişe ondanda olcam yakında demiyosa ben topum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 cayır cayır yanıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar