Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL - Beşiktaş - Gaziantep

2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

said:
Geçtiğimiz sezonki Trabzonspor – Beşiktaş karşılaşmasında yaşanan ve son günlerde çok konuşulan “esame listesi” hatasının bir benzeri bu sezon da yaşandı.

Turkcell Süper Lig’in 3. haftasında oynanan ve ev sahibi ekibin 3-1 kazandığı Sivasspor – Bursaspor karşılaşmasında Sivasspor’un esame listesinde kurallara uygun olmayan bir oyuncunun bulunduğunun Federasyon yetkililerince tespit edildiği öğrenildi.

Aldığımız bilgilere göre Salı günü toplanacak olan PFDK, Sivasspor’a bu durumdan dolayı hükmen mağlubiyet cezası verecek ve bahsi geçen karşılaşmada Bursaspor 3-0 hükmen galip sayılacak.

MARATON.COM.TR ÖZEL

**

HABER, MARATON.COM.TR'DE YER ALDIKTAN YAKLAŞIK 1 SAAT SONRA TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU DA KONUYLA İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPTI.

İŞTE TFF'NİN RESMİ SİTESİ'NDE YAPILAN AÇIKLAMANIN TAM METNİ:

TFF Yönetim Kurulu Sivasspor - Bursaspor maçını incelemeye aldı.

14.09.2008 tarihinde oynanan Sivasspor-Bursaspor maçıyla ilgili olarak 5 günlük itiraz süresi içinde Turkcell Süper Lig'de mücadele eden hiçbir kulüp tarafından yazılı başvuruda bulunulmamasına rağmen Türkiye Futbol Federasyonu Bilgi İşlem Departmanı ve Profosyonel İşler Müdürlüğü bu müsabaka ile ilgili Lig Müsabakaları Statüsünün 7.maddesine göre aykırılık olup olmadığı konusunda hukuki inceleme talebiyle TFF Yönetim Kurulu'na başvurmuştur.

TFF Yönetim Kurulu da derhal harekete geçerek Hukuk Kurulu'nu konuyla ilgili inceleme yapması için görevlendirmiştir.

TFF Hukuk Kurulunun vereceği rapor doğrultusunda Yönetim Kurulu'nun alacağı karar kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide bunun başı sonu kalmadı ki eğer şimdi sivasspor cezalandırılırsa çok ciddi adaletsizlik olucak ortada sonuçta durumlar aynı birini geçiştirip ötekine ceza vermek olmaz.ilkinde cesaret edemediler büyük takım diye es geçtiler şimdi de kural uyguluyorlar güya 2 durumda da hakkı yenen takımın sivasspor olması ayrıca trajikomik...
Sosyal ağlarda paylaş

Defansa alkış benden. İbrahim, yalnız Türk stoperlerin çokkötü olması ve Türk defans oyıuncusu yetişmemesi üzücü.
Zapo ve Sivok çok iyiler. Defanstan iyi top çıakrtma iyi top kullanma konusunda Türkiye'de alışılmadık derecede iyiler hatta =)

İbrahim Üzülmez'i etkisiz gördüm. Seriç daha iyi orda, takıma alıştıkça daha da iyi olucak ve bölgenin birinci adamı olucaktır.

Kadronun geniş ve her mevkiinin alternatifi olması güzel.

Fener'i yener, GSyi şampiyon yaparız gibi bi his var içimde, yeter ulan biz olalım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Defans çok iyi çok beğendim. Zapo beklenenin çok üstünde çıktı. Sivok da öyle. Nobre ve Bobo nun performansı bu sezonda yüksek.
Tello mevkiisinde gönülsüz oynuyor.Zaman zaman oyundan kopuyor.

Onun dışında takımda herşey çok iyi. 4maçtır gol yemiyoruz.Geçen sene gol yemediğimiz maç yoktu çok büyük bir gelişme bu.
Umarım bi aksilik olurda bu sene artık ulaşırız Şampiyonluğa. Bu sene ulaşırsakta Ertuğrul Sağlam bir Alex Ferguson gibi kalır mı takımın başında acaba =)
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşın en büyük zaafı yıllardır takım 2-3 maç iyi oynayıp kazandı mı şampiyonluk ahvasına ve stresine girip bunu kaldıramaması(özellikle geçen sene gs maçı sonrası fln)..Taraftarın ve takımın daha bilinçli ve sabırlı olması lazım,olursa bjk bu sene götürebilir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...