maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Basit çözüm: "Ben baskalarının park alanına park eden bir malım" şeklinde cam stickerları(çıkarması zor olanlar var) yaptır bir coppy centera bas çantaya bunları her araba gördüğünde direk sürücü koltuğunun önüne yapıştır bir tane. Adam her gelişinde bir daha yapıştır devam et.. Bu yöntem denenmiş ve başarılı olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 çikilop said: Bak bak yukarda demişler,iki direk çak kale direği gibi,diraklerin aralarına gerebileceğin uzunlukte bir zincir al sonrada çak asma kiliti oldu bitti.Klitin anahtarlarınıda çoğalttır dağıt apartmana yada bi kopyasını ver ihtiyacı olan kendi çoğalsın canım. ben dedim hıhı evt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 maxigenous said: Basit çözüm: "Ben baskalarının park alanına park eden bir malım" şeklinde cam stickerları(çıkarması zor olanlar var) yaptır bir coppy centera bas çantaya bunları her araba gördüğünde direk sürücü koltuğunun önüne yapıştır bir tane. Adam her gelişinde bir daha yapıştır devam et.. Bu yöntem denenmiş ve başarılı olmuştur. Ben de çizerdim arabaları boydan boya, ama bazen misafir çıkıyor, bu nedenle apartman sakinleri misafir araçları sana tanıtmak için bi kağıt felan koymalılar : ) Koymazlarsa onları da çiziyorsun, hayır biliyorum daha önce çizdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 1 Saat "abidik gubidik bi sayı" lira 2 saat "daha abudik gubidik bi sayı " lira Diye tabela koy, kimse park etmez herhald. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 walla ben de o tecavüzcülerdenim, senin otoparkın nasıl açık mı kapalımı nasıl tecavüz edliyo bilmiyorum ama şu kumandalı sistemlerin kumandanları birçok apartmana falan giriyorum hatta okulda fakültenin önüne park yeri vardı bi baktık orayada kumandalı sistem yapmışlar hocalara özel markasına falan baktık o kumandadan yaptırdık bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 iki tane uzun demir çubuğa zincir ger 2-3 tane. bi ucunu asma kilitle as. anahtarı olsun o günler kitleyin. ama başında adam durması lazım. why? because girdi sizden biri kilitlemedi. hop herkes içeri. otomatik kapı en iyisi aslında ya kaç para olabilirki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sadece kendin için bi araba park alanı oluştur. zinciri olsun, kilidi olsun. biz öyle yapmıştık. diğer apartman sakinleri puştluk yapınca sen de yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 funq said: 70 bir sayıdır, rakam değil :P bir arabayı çizsen ertesi gün başkası gelip parkeder, önlem cezadan daha avantajlıdır her zaman önlem cezadan daha avantajlıdır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Herkesin otoparktaki yeri belliyse kendi alanına iki kazık çakıp zincir çek (Sağlam olması şart değil, göstermelik). Değilse girişe zincir çekin ama zinciri kitlemeyin. Dışarıdan görünmeyecek şekilde takın bir yere. Bunuda haftasonları kullanın fln. Park arayan adam sadece zinciri görür, "kilidi neredeymi bunun?" diye bakınmaz. En iyisi tabii parayı bayılıp kumandalı sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yani bizim apartmanın olayı diğerlerinden farklı biraz. Şimdi otopark 6 arabalık aslında, ama işte her dairenin en az 2 arabası olduğu için arka arkaya 2 araba koyarak 12 araba sığdırabiliyoruz otoparka, büyüklüğü uzunluğu buna müsait yani. E millet arka arkaya koymaya başlayınca, sen öndesin mesela çıkman lazım sınava yetişeceksin, arkandaki arabanın sahibini bulup aşşa indirip arabasını çekmesini sağlaman gerekiyo falan her gün bir sürü eziyet. Durum böyle olunca zincir falan zor oluyo. Sen açtın zinciri girdin sonra kapattın, bu sefer arkana biri girmek için zinciri açıyo, ama arkana araba girnce zincir kapanmıyo o yüzden diğer arabaların arkasına da giriyo millet laaap diye. Bunun önüne geçmek için apartmana vale tuttuk :D Yan restoranın valesi bizim otoparka da bakıyor, eve gelince bırakıyorum anahtarı ona o hallediyo bütün arabaların anahtarı da onda olduğu için problem kalmıyo. Ama işte bu vale dediğim adam haftasonları ve akşamları gidiyo, o olmayınca parkı düzenleyecek ve koruyacak kimse kalmıyo. epey karışık bi iş anlayacağınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 o zaman guvenlik koyup adını vale yapcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 polisi ara çeksinler apartmandan olmayanların arabaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 EagleEye said: polisi ara çeksinler apartmandan olmayanların arabaları Artık ilgilenmiyo polis onunla, bi kaç sene önce çıkan bi yasayla polisin sorumluluğundan çıktı o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kendin çek o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 tellos said: walla ben de o tecavüzcülerdenim, senin otoparkın nasıl açık mı kapalımı nasıl tecavüz edliyo bilmiyorum ama şu kumandalı sistemlerin kumandanları birçok apartmana falan giriyorum hatta okulda fakültenin önüne park yeri vardı bi baktık orayada kumandalı sistem yapmışlar hocalara özel markasına falan baktık o kumandadan yaptırdık bizde. sen bi üst sınıfmışsın, sana çözüm yok kötek var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 abi apartman yöneticisi falan sen misin? neden diğer apartman sakinleri düşünmüyor ki bunu? hadi tamam biri öyle böyle bi atılım yapması gerekiyor ; ama diğerleride destek olsun o ne lan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 valla benim oturdugum apartmanda 94 daire 94 dairelik kapali otopark vardi :) ama azimle birileri 2ser 3er koyuyordu bende cildirdim bir gun herkesin yerini belirledim kavgalar ettim falan ama simdi sayemde bir duzen var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 direk kendine bi alan belirle sen çak bi direk oraya senin olsun ora sağdece ama partmandakiler kabul etmez sende isyan edersin ula bi barıyer ne kadar bizim apartmanda paralar o kadar biriktiki biz yapalım sizinkini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Valla ben olsam çækıyla lastiği deşerim. Her seferinde yaptıktan sonra bi zaman sonra zaten koyan çıkmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Benim bi ara bariyerler ile ilgili bi fikrim vardı o yüzden fiyat almıştımda çok ucuz olunca değmez diye vazgeçmiştim. Elektrik kablosunu apartmandan bariyere kadar getirmek sana kalıyo bariyer sadece 750 Euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 abi değerlendirsene fırsatı. hoş geldiniz de gelene iste bi 20 milyon kes fiş oh keyfine bak. lan bizim otoparka talep olcak değnekçinin kralı olurum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hakkaten ha. heralde 1 haftada hadi olmadı 2 haftada girişe konacak zımbırtının parasını çıkarırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 nocom said: funq said: 70 bir sayıdır, rakam değil :P bir arabayı çizsen ertesi gün başkası gelip parkeder, önlem cezadan daha avantajlıdır her zaman önlem cezadan daha avantajlıdır (tu) Benim Türk halkına güvenim tamdır. Nekadar önlem alırsanız alın yine de aşmanın bir yolunu bulurlar. Ama yeteli miktarda çizilen arabayla otopark salam bir üne kavuşturulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Güvenlik tarzı bişey tutun bence ama her ay masraf olur o.Kim bakıyo bu çekme işlerine polis bakmıyorsa artık?Hiç olmadı normal bi çekici ara çektir arabayı arabanın sahibide gidip çekiciden alsın hatta ortak iş bile kurabilirsin çekiciler çok pahalı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Çok basit, kelebek camından gireceksin. İki tane şeyi alacaksın araçtan. Bitti, bir daha hayatta gelmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar