Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otoparkımızı tecavüzden nası korurum?

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bişey sorucam;

Şimdi olay şu: Bizim apartman şehrin en işlek caddelerinden birinin başında. Restoranlar gece klüpleri falan, şehir içi bi de, o yüzden park sıkıntı. Böyle cuma, c.tesi akşamları falan bizim apartmanın parkını boş bulan vale parasından yırtmak için apartmanın parkına koyuveriyor arabasını. Benimde en sinirlendiğim şey kendi evime gelip arabama yer bulamamak.

Şimdi bu parkı böyle elalemden korumak için apartmanca bi karar almak lazım ama işte apartmanda bi konsensusa varılamıyor, millet elini cebine atmıyor bi bariyer falan kurmaya oraya.

Bende kendimce ucuz bi çözüm bulayım istiyorum. Ne yapılabilir? Şu yerden katlanarak açılan demir çubuklar olur ya hani asma kilitle kitlersin, kaçadır onlar?
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
kendi arabanı park ettiğin yere park edilmez yazısı koy biri park ederse camını kır git

var canım park yapılmaz yazısı. hemde kaç tane.

de dinlemiyo şerefsizler işte. kendimce adaletin yerini bulmasını sağladım kaç defa, çizmeler, lastik patlatmalar falan... ama bu sefer de yakalanırsan haklıyken haksız duruma düşersin.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
adamınbiri said:
kendi arabanı park ettiğin yere park edilmez yazısı koy biri park ederse camını kır git

var canım park yapılmaz yazısı. hemde kaç tane.

de dinlemiyo şerefsizler işte. kendimce adaletin yerini bulmasını sağladım kaç defa, çizmeler, lastik patlatmalar falan... ama bu sefer de yakalanırsan haklıyken haksız duruma düşersin.

yakalanmazsın merak etme yada daha uyuz bişi yap adamın hemen arkasına park et çıkamasın ordan sonra yakala kim olduğunu öğren.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasına koyuyorum, ama parkın şekli şemali yüzünden yan taraflar boşsa bi şekilde çıkabiliyolar. BUgün 2 tanesinin birden arkasına koydum, kaldırımdan falan bi şekilde indirip kurtarmışlar arabayı =)

70 milyonsa cebimden veririm bütün apartmana hayrat gibi yaparım ya 5-6 tane ucuzmuş.

peki diğer sorum, nerden bulcaz bunu? neci yapar ki bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

bugün yandaki pideciye gelen gerzeğin biri arabasını parketmiş beyinsiz koycak yer bulamadım, otopark kapısını kitlerken bi de gelmiş yüzsüz yüzsüz kitleme ya çıkçam ben diyo, döndüm baktım karısı çoluğu çocuğu var sonra bir anda +70 XP kazanıp ermişlikte level atlayarak adamı orada yok etmekten vazgeçebildim. benim için pek zor değildi ama apartmanın diğer kabadayılarına denk gelseydi sanırım 1 ölü 2 yaralı olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...