MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Arkadaşlar bişey sorucam; Şimdi olay şu: Bizim apartman şehrin en işlek caddelerinden birinin başında. Restoranlar gece klüpleri falan, şehir içi bi de, o yüzden park sıkıntı. Böyle cuma, c.tesi akşamları falan bizim apartmanın parkını boş bulan vale parasından yırtmak için apartmanın parkına koyuveriyor arabasını. Benimde en sinirlendiğim şey kendi evime gelip arabama yer bulamamak. Şimdi bu parkı böyle elalemden korumak için apartmanca bi karar almak lazım ama işte apartmanda bi konsensusa varılamıyor, millet elini cebine atmıyor bi bariyer falan kurmaya oraya. Bende kendimce ucuz bi çözüm bulayım istiyorum. Ne yapılabilir? Şu yerden katlanarak açılan demir çubuklar olur ya hani asma kilitle kitlersin, kaçadır onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 çubuklara zincir kilitlemek daha ucuza gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 kendi arabanı park ettiğin yere park edilmez yazısı koy biri park ederse camını kır git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bi mülteci zenci bul , aylık maaş ver kapıda dursun gören adam zaten park etmez.Şaka bi yana büyükçene birşey koy oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 adamınbiri said: kendi arabanı park ettiğin yere park edilmez yazısı koy biri park ederse camını kır git var canım park yapılmaz yazısı. hemde kaç tane. de dinlemiyo şerefsizler işte. kendimce adaletin yerini bulmasını sağladım kaç defa, çizmeler, lastik patlatmalar falan... ama bu sefer de yakalanırsan haklıyken haksız duruma düşersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 marv iki tanesi halleder 70 kagida geliyor tanesi biz aldik siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 abi ya o kilitlenebilir demirlerin maliyeti ne kadar olcak ki ya ? yere biraz oyuk açıyosun demiri içine sokup kilidi basıyosun yani ne kadar olur ki ? etse etse bütün hepsi 50 kaat etsin,etmez bence belkide o kadar . atıyorum rakamı tabi ama mantıklı geliyo bu rakam bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 oo yaklaşmışım rakama :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 MrMarvelous said: adamınbiri said: kendi arabanı park ettiğin yere park edilmez yazısı koy biri park ederse camını kır git var canım park yapılmaz yazısı. hemde kaç tane. de dinlemiyo şerefsizler işte. kendimce adaletin yerini bulmasını sağladım kaç defa, çizmeler, lastik patlatmalar falan... ama bu sefer de yakalanırsan haklıyken haksız duruma düşersin. yakalanmazsın merak etme yada daha uyuz bişi yap adamın hemen arkasına park et çıkamasın ordan sonra yakala kim olduğunu öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 anahtar,kaput. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 70 bir sayıdır, rakam değil :P bir arabayı çizsen ertesi gün başkası gelip parkeder, önlem cezadan daha avantajlıdır her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Arkasına koyuyorum, ama parkın şekli şemali yüzünden yan taraflar boşsa bi şekilde çıkabiliyolar. BUgün 2 tanesinin birden arkasına koydum, kaldırımdan falan bi şekilde indirip kurtarmışlar arabayı =) 70 milyonsa cebimden veririm bütün apartmana hayrat gibi yaparım ya 5-6 tane ucuzmuş. peki diğer sorum, nerden bulcaz bunu? neci yapar ki bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ferforjeciye yaptır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bana pazartesi ozel mesaj at ben sana ogrenir solerim firmasini ama istanbuldurda sorarsin vardir ankarasida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Peki şu elektrikli yerden yükselen bariyerleri kaça yapıyolar bilen var mı? O da 2-3 milyara yapılabilecekse bi şekilde ikna ederim apartmanı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 al eline kagıt kalem.topla 5 er kagıt.mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Buraya park eden esektir yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 otoparkta tecavüzcü var sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bugün yandaki pideciye gelen gerzeğin biri arabasını parketmiş beyinsiz koycak yer bulamadım, otopark kapısını kitlerken bi de gelmiş yüzsüz yüzsüz kitleme ya çıkçam ben diyo, döndüm baktım karısı çoluğu çocuğu var sonra bir anda +70 XP kazanıp ermişlikte level atlayarak adamı orada yok etmekten vazgeçebildim. benim için pek zor değildi ama apartmanın diğer kabadayılarına denk gelseydi sanırım 1 ölü 2 yaralı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Demri direkler ve zincir çektirin park yeri girişlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 senin park yerine iki ayrı çubuk koy, aralarına zincir çek... üstüne asma kilit koy... taadaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Veya adilik olsun diye yere çivili kağıt falan koy 1 haftasonu ama geceyi bekleki apartmandan birininkini patlatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya bir iki milyar yerine bariyer yaptirsan cok daha ucuza gelir ben anlamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 O yukari kalkan edevatlarin ucuzuna kacma yanniz, ruzgardan kiriliyo bazen onlar. bi de acma zamazingosu icin para oduyosun vs. vs. En guzeli zincir/surmeli kapi + asma kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Bak bak yukarda demişler,iki direk çak kale direği gibi,diraklerin aralarına gerebileceğin uzunlukte bir zincir al sonrada çak asma kiliti oldu bitti.Klitin anahtarlarınıda çoğalttır dağıt apartmana yada bi kopyasını ver ihtiyacı olan kendi çoğalsın canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar