Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bide lag sebebiyle herseyi yapiorum ama loot icin ceseti acmio veya acsada lootladimi yanda yazio cantya gidio ama o kutucuk kapanmio .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ben autoloot yukledim sadece tıklıyorum gerisini kendi hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ben autoloot filan birkaç addon yuklemeye calıştım ama olmadı.User içindeki interfaceye attım ama çalıştıgını nasıl anlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 animasyonlar çok eksik oyundaki. mesela marauderin bi skilli var shockwave tarzı, bazen vuruyo gözüküyo bazen vurmuyo gibi oluyo ama dmg veriyo falan. bide chaos vs empire tier2 oynamış olan bilir, ordaki troller knockback yapıyo ama animasyonu çok buglı, yerdeyken vuruyosun falan. umarım düzeltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Birine tıkladığım zaman portre yerine kurukafa resmi çıkması beni rahatsız ediyor mesela. Kim uğraşıcak şimdi onunla diyip öyle yapmışlar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Birde binek animasyon bugu var.Şöyleki kendin deilde bi kapalı yere girerken yada mob vurup binekten düşürdügünde saçma sapan iniyosun binekten bazen yerin dibine kadar giriyo gibi gozukuyorsun.Bazende yamuk yumuk gozukuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 sorcererda spike buyusu var adam dibindeyken bazen atio bazen atmio bazen atio animasyonu cikmio ole takilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 nedanko said: birde dun acayip bisi oldu, dun senaryo yaparken Mourkain Temple'da, biz kazandik ama oyun bitmedi, senaryo takildi, olunce oldugumuz yerden spawn oluyoduk tekrar, 15 dk bitene kadar pvp yaptik yani, deli gibi experience aldik tabii ki.. tahminen server doluydu ondan oldu, k8p'te aynısından olmuştu 3-4 gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Quel-Thul said: dün cücenin biri dagdan attı beni, bildigin dagdan assagı uçtum ama canım 1hp bile gitmedi :d knock back le düşürülürsen canın gitmiyor çünkü abuse edilmeye acayip müsait birşey kendin düşersen sümük gibi yapışıyosun ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 niye gamma arttırma azaltma ayarı yok ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ucunbiri said: Quel-Thul said: dün cücenin biri dagdan attı beni, bildigin dagdan assagı uçtum ama canım 1hp bile gitmedi :d knock back le düşürülürsen canın gitmiyor çünkü abuse edilmeye acayip müsait birşey kendin düşersen sümük gibi yapışıyosun ama ;) 25 kere düşüp ölürsen "AAAAH" diye title unlock oluyo (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 white lion da 2. lvl bi skil geliyo knockback gibi bişey vuruyosun moba animasyon gözüküyor ama mob ne knockback oluyor nede canı gidiyor birde game settigs i değiştirmeye uğraşıyorum low detaile alıyorum görünümü aply dememe rağmen aply olmuyor ok düğmesine basıyorum çalışmıyor cancel ile çıkıyorum yine high detail de çıkıyor oyun major bug resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ya konu acmiyim dedim, wow daki armory gibi bisi var mi butun karakterlere bakabilecegimiz? wardb var ama db ye girmemisse gostermiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 warhammeronline.com da realmwar kisminda character search var. aha linki http://realmwar.warhammeronline.com/realmwar/CharacterSearch.war patch gelmis bi de Patch Notes Queues bypass system: Player's position in the queues will now be saved when disconnected for a short period of time. Guild Tavern: All players in a guild will now have access to the guild tavern at the appropriate guild rank level. Tactic Trainers: All tactic trainers in the main city libraries have been temporarily turned off, while we investigate an issue involving them. They will return as soon as this issue is resolved, we apologize for the inconvenience. Troll Country: Players will no longer get the T3 scenario queue window when attempting to zone into the scenario cave in Troll Country Open-RvR Servers: Players will no longer receive the "bolster" buff while in Kadrin Valley As always we're working to improve performance and stability across the board! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 patch gelmiş ama hala bw lara nerf gelmemiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 oktayca said: white lion da 2. lvl bi skil geliyo knockback gibi bişey vuruyosun moba animasyon gözüküyor ama mob ne knockback oluyor nede canı gidiyor birde game settigs i değiştirmeye uğraşıyorum low detaile alıyorum görünümü aply dememe rağmen aply olmuyor ok düğmesine basıyorum çalışmıyor cancel ile çıkıyorum yine high detail de çıkıyor oyun major bug resmen :D full screen büyük bi ihtimalle boştur... ordan çözünürlük ayarla olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bw ın nerfe ihtiyacı yok, oyuncuların pvp yetenekerini bufflasınlar yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 nası ihtiyacı yok... adam hayvan gibi dps yapıo... bide allahın yanından vuruo resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sorcda vuruyo, sorc oynayanlar yeteneksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Beyler bu yeni gelen patchi war.exe kisminda bi turlu 3278kb a kadar indirmiyor belirli bi yerden sora tekrar 0 a donup basliyor ve 2-3 tekrar sifirlanmanin ardindan patch yukleme basarisiz diyip hata veriyor... neden olabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Sorc ile BWnin dmgı bir değil. Senaryolara bir bakarsan max dmgları hep kimler yağmış görürsün. BWler 40-50k fmg yaparken diğer herhangi bir dps sınıfı genelde 25k civarı olabiliyor genelde. Yani bi ayar gelmesi lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 olsun o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 tiybek said: Beyler bu yeni gelen patchi war.exe kisminda bi turlu 3278kb a kadar indirmiyor belirli bi yerden sora tekrar 0 a donup basliyor ve 2-3 tekrar sifirlanmanin ardindan patch yukleme basarisiz diyip hata veriyor... neden olabilir acaba? bende de 3 kere fln yükledi hatta sonuncusunda iptal edicektim bitisn die bekledim sonunda hata vermedi.ama şuan giremiyorum oyuna authentication failed critical error verip duruor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Giremezsin tabi update var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ben desorun bende sanıyorum telekomu aradım yıkıyordum ortalığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar