sandino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 mor ve ötesinin cambaz şarkısındaki sözleri hatırlarsınız ne habersin ne türksün seni gören yollara dökülsün.... ama harun beyimiz haber türkte pelin batu kardeşimizle program yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 said: "hmmm interesting..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hatta açıp şimdi izleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ne yani kanalla mı alakalıymış şarkı neymiş ne olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 habertürk kanalının yayın politikasına laf sokuyorlardı şarkıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 oha hiç bilmiyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ilk kez burdan duydum mor ve ötesinin olayını bilemem de, bu türk dinleyicisinin değişik şey sevme olayı bitiriyo beni. - abi bak ne habersin ne türksün diyo, habertürke lafı nasıl koymuşlar değil mi abi +ya onu bırak bak, şebnem ferah "içine girdiğin küçük kaygan delik" diyo. çaktın? ehehehehe -çok iyi yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ne habersin, ne türsün. ne işsin hacı sen, noluyo lan el kol yapma şeklide yoksa şüphen mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 stalinde fasizme karsıydı ama berline girdi,bunlar karısık kavramlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 amerikan karşıtı geçiniyorlardı, barışarok tayfasından, mtv türkiye lansman gecesine katıldılar, benim için bittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 niye büyüttünüz ki bu kadar mor ve ötesini, onu anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ben bu sözü komple anlamadım, bende mi sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gay adamlardan bi halt olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 mor ve ötesi büyütülecek değil,konuşulmaya değcek grup değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Valeron said: ben bu sözü komple anlamadım, bende mi sorun ? Ne habersin, ne Turksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sosyal mesaj veren gruplarada ayar oluyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 2. sayfa da olsa biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 turksun demıoki, türsün diyor. demiş olsamda ne gerek var bilmeden yazı yazmaya di mi? da yani nie haber türke laf atsın onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yanılıyorsun arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 haha baya epicmiş cidden. haber türk ün haruna yayında programa davet etmesi ayrı bi komedi. harunun kabul etmesi ayrı bi epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sanırsam haber türk 2.cumhuriyetçi bi kanal yanlı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 JD said: sosyal mesaj veren gruplarada ayar oluyorum ya di mi allah pink floydun belasını versin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ne bekliyordunuz ki? bunlar rock n' coke'a ''politik'' sebeplerden oturu cikmayip ayni sene fanta muzik festivaline katilan, niye bunu yaptiniz sorularina da cunku fanta muzik festivali kitlelerle bulusuyordu derdimizi anlatabilecek bir ortamdi cevabini veren grup/uyesi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 iyi dinledim şimdi ne türsün diyo harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 rocco lolipopçu cezayı atlatmış adamlarız. bunu da atlatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar