Aiko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 en basitinden diyerek örnek vermiştim ben. bana göre mehmet topal daha hücumcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 topal en azından geride dönüyor ama ayhan ın hiç geri dönmediği bile oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 cado said: topal en azından geride dönüyor ama ayhan ın hiç geri dönmediği bile oluyorayhan akmandan bahsediyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 az önce gstv de servet'in ağzından da duydum bunu.. ayhanın daha hücumcu olduğunu defansif orta saha oyuncularının sakat olduğunu ve zorlandıklarını söyledi. ayrıca hasanşaş'ın da bir hücumcu olmasındna ötürü bazen kendini kaptırıp forvete gittiğini bu yüzden takım olarka hatalar yaptıklarını söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 lol servet teknik konuşabiliyor muydu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 servet unga munga diyo tercümanı çeviriyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 tek diceğim şey K A D E M E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bu Fox TV'deki sözde yorumcular Futbol Ateşi adlı saçmalık programda Galatasaray'ın bol gol yemesini Meira ve Servet'e bağladılar, çok ilginç ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 o Fox taki program futbol programından başka herşeye benziyor ya. 1-2 kez denk geldim 30 saniye bağırmadan konuşabildiklerini göremedim yorumcu diye oturttukları adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 papyonlu amca favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 MacLeod said: o Fox taki program futbol programından başka herşeye benziyor ya. 1-2 kez denk geldim 30 saniye bağırmadan konuşabildiklerini göremedim yorumcu diye oturttukları adamlarınhhaha harbiden öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 adnan aybabanın oldugu program dimi.bence yalan dolan o.yni ana avrat küfür tekme tokat girişmeleri lzm öyle kavga ediolar.yani öle bişiki saçmalıgı savunuolar programın anateması o.saçma olan ne varsa savunmak :) fenerbahçe haceetepeye hakem yüzünden yenildiyi savunuolardı enson :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 hiç izlemedim, iyikide izlememişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 konuyu başka tarafa çekiyorum. şimdi mehmet yopal ve arda düzeldi deniyor. lincoln, kewell ve baros gayet iyi gidiyorlar. çift ön liberoya dönülürse kim çıkacak? ve üstüne üstlük arda nereye monte olacak? hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 nonda cıkar kewell oraya geçer arda da kewell yerine ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Kewell'ın pozisyonu bozulmaz gibi geliyor bana , Ümit Karan monte olur Nonda'nın yerine , Arda'ya da yer bulunur tek önlibero oynayacak gibi duruyor takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 nonda'nın yerine kewell geçer daha çok serbest olur ikinci forvet olarak oynar kewell'ın yerine arda geçer ayhan'ın yerine de topal geçer hasan şaş da aydınla değişir --------Sanctis-------- Sabri-Meira-Servet-Hakan --------M.Topal-------- HasanŞ---Lincoln----Arda ---------Kewell-------- ---------Baros---------- Bence bu dizilimle çıkarız hem de gayet iyi bi dizilim hasan ve arda geriye dönen adamlar aydın veya kewell gibi direk ileri gitmiyorlar, böylece topala da yardım ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 nonda'nın yerine lincoln gecer, arda ortada oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bana hala nonda lazım mış gibi geliyo açıkçası. ama ardayı sağ açığa koyup kewellı yerinde tutup çift forvet oynatabilir. tabi ardanın sağ aççık olarak tam verim alınamadığı da bi gerçek. edit: bu arada http://www.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/6086 bu linke de bi bakın. ne pompalamış amcam ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 unK said: --------Sanctis-------- Sabri-Meira-Servet-Hakan --------M.Topal-------- HasanŞ---Lincoln----Arda ---------Kewell-------- ---------Baros---------- bu kadro ile gs haşat olur onu söyliyim. evinde bol gol atar ama güçlü rakipler karşısında hiç bişi yapamaz. fener yada beşiktaş karşısında hasan-lincoln-arda-kewel orta sahasını düşünmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 valla bence gayet iş yapar rakip takımı durdurmanın tek yolu 2 tane kazmayı ortasahaya dikip defansı 6 lamak değil bence eğer bahsi geçen adamlar gerçek fizik kapasiteleriyle sahada olurlarsa hiç de sorun yaşamaz gs o ortasahayla aksine çok can yakar. eğer o oyuncular ayaklarında top tutar basit pas hataları yapmazlarsa hiç bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama tabi zaman gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 nocom said: unK said: --------Sanctis-------- Sabri-Meira-Servet-Hakan --------M.Topal-------- HasanŞ---Lincoln----Arda ---------Kewell-------- ---------Baros---------- bu kadro ile gs haşat olur onu söyliyim. evinde bol gol atar ama güçlü rakipler karşısında hiç bişi yapamaz. fener yada beşiktaş karşısında hasan-lincoln-arda-kewel orta sahasını düşünmek bile istemiyorum. haklı. defans yok takımda. servet songsuz başarısız gözüküyor. evet iyi adamda. sabri defans değil, hakan balta'nın defansif özelliği yetersiz. çok gol atar ama çok da yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 o kadroyla gs ligde şampiyon olur, avrupada ikinci geleneksel leverkusen faciası yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hasan şaş yerine barış gibi savaşçı birisini monte edebilirsek oraya çok daha dirençli bir orta saha olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar