Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Kocaelispor - Galatasaray ~21.09.08~ 19:00

Khelben

Öne çıkan mesajlar

az önce gstv de servet'in ağzından da duydum bunu.. ayhanın daha hücumcu olduğunu defansif orta saha oyuncularının sakat olduğunu ve zorlandıklarını söyledi. ayrıca hasanşaş'ın da bir hücumcu olmasındna ötürü bazen kendini kaptırıp forvete gittiğini bu yüzden takım olarka hatalar yaptıklarını söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

adnan aybabanın oldugu program dimi.bence yalan dolan o.yni ana avrat küfür tekme tokat girişmeleri lzm öyle kavga ediolar.yani öle bişiki saçmalıgı savunuolar programın anateması o.saçma olan ne varsa savunmak :)

fenerbahçe haceetepeye hakem yüzünden yenildiyi savunuolardı enson :)
Sosyal ağlarda paylaş

nonda'nın yerine kewell geçer daha çok serbest olur ikinci forvet olarak oynar

kewell'ın yerine arda geçer

ayhan'ın yerine de topal geçer

hasan şaş da aydınla değişir

--------Sanctis--------
Sabri-Meira-Servet-Hakan
--------M.Topal--------
HasanŞ---Lincoln----Arda
---------Kewell--------
---------Baros----------

Bence bu dizilimle çıkarız hem de gayet iyi bi dizilim hasan ve arda geriye dönen adamlar aydın veya kewell gibi direk ileri gitmiyorlar, böylece topala da yardım ederler
Sosyal ağlarda paylaş

bana hala nonda lazım mış gibi geliyo açıkçası. ama ardayı sağ açığa koyup kewellı yerinde tutup çift forvet oynatabilir.

tabi ardanın sağ aççık olarak tam verim alınamadığı da bi gerçek.

edit: bu arada http://www.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/6086 bu linke de bi bakın. ne pompalamış amcam ha.
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:

--------Sanctis--------
Sabri-Meira-Servet-Hakan
--------M.Topal--------
HasanŞ---Lincoln----Arda
---------Kewell--------
---------Baros----------

bu kadro ile gs haşat olur onu söyliyim. evinde bol gol atar ama güçlü rakipler karşısında hiç bişi yapamaz.

fener yada beşiktaş karşısında hasan-lincoln-arda-kewel orta sahasını düşünmek bile istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bence gayet iş yapar rakip takımı durdurmanın tek yolu 2 tane kazmayı ortasahaya dikip defansı 6 lamak değil bence eğer bahsi geçen adamlar gerçek fizik kapasiteleriyle sahada olurlarsa hiç de sorun yaşamaz gs o ortasahayla aksine çok can yakar.
eğer o oyuncular ayaklarında top tutar basit pas hataları yapmazlarsa hiç bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama tabi zaman gösterir.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
unK said:

--------Sanctis--------
Sabri-Meira-Servet-Hakan
--------M.Topal--------
HasanŞ---Lincoln----Arda
---------Kewell--------
---------Baros----------

bu kadro ile gs haşat olur onu söyliyim. evinde bol gol atar ama güçlü rakipler karşısında hiç bişi yapamaz.

fener yada beşiktaş karşısında hasan-lincoln-arda-kewel orta sahasını düşünmek bile istemiyorum.

haklı. defans yok takımda. servet songsuz başarısız gözüküyor. evet iyi adamda. sabri defans değil, hakan balta'nın defansif özelliği yetersiz. çok gol atar ama çok da yer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...