Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hatasız kapanıyor oyun

sololcay8

Öne çıkan mesajlar

Bana da oluyor bazen, dün Ostland'e uçarken foruma bakayım dedim mesela, sonra geri döneyim oyuna dediğimde yoktu oyun, kapanmış tak diye. Kendimden şüphe duydum bir an, ulan acaba exit dedim de unuttum mu öyle diye.

Nedendir hiçbir fikrim yok, allahtan daha sıra varken gelmedi başıma, sabaha karşı falan oluyor hep, o yüzden cinnet geçirmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu bir türlü stabil yapamadılar. alttab yapıp masaüstünden oyuna geçerken kaplamaların yavas yavas yüklenmeside ayrı bi anormallik. Grid gibi oyunda alttab yapıp müzik açtığımda hiç böyle bi problem olmuyor. Ama warhammer emulasyon gibi devamlı yüklemeler devamlı kaplamaların değişmesi savaş sırasında insanın canını çok sıkıyor. quest yaparken normale yakın ama ortamda 30 kişi varsa boka sarıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda bu olaya CTD (crash to desktop) deniyor. bu bilinen bi sorun neden kaynaklandığı henuz belli olmadı malesef.
Geçen gün yapılan patch'de bi ölçüde soruna çözüm buluncağı söylendi. Ancak tam olarak çözemediler. Mark Jacobs haftaya yeni bir patch geleceğini ve yine bu soruna çözüm olmasını beklediklerini bi forumda yazdı. Henüz bi konfigürsayon hatası mı yoksa başka bi hata mı olduğu belli değil. inanılmaz yüksek konfigli PC'lerdede bu sorunu yaşayanlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...