sololcay8 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 arkadaşlar aradım kimsenin başına gelmemiş heralde oyuna giriyorum herşey güzel iyi item lotluyorum inventoriden charıma aktarrıken her defasında oyun bi anda kapanıyo hata da vermiyo sizde oldumu yada nedendir yardımcı olabilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 grafik, ses driverları ve directx i update ettinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Bana da oluyor bazen, dün Ostland'e uçarken foruma bakayım dedim mesela, sonra geri döneyim oyuna dediğimde yoktu oyun, kapanmış tak diye. Kendimden şüphe duydum bir an, ulan acaba exit dedim de unuttum mu öyle diye. Nedendir hiçbir fikrim yok, allahtan daha sıra varken gelmedi başıma, sabaha karşı falan oluyor hep, o yüzden cinnet geçirmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 omega driverlarını kullanıosanız silin official yuklein. ben omega kullanıodum 15-20 dk sora dusuodum oyundan durduk yere hata bile vermeden. official driver yükleince sorun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sololcay8 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 omega driver offical driver nedir üstat tam olarak acıklarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Guru3d.com sitesindeki biraz modifiye edilmiş driver paketleri. Ne olduklarını bilmiyorsan muhtemelen yüklememişsindir zaten yani, başka bişeydir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sololcay8 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 grafik ve ses driverleri derken ekran kartı driverlarımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sololcay8 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya zaten 2 gündür oyun oynuyacak burnumdan getirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bende de oyunu kapiyordu hatta benimki restart atıyodu kimi zaman. ekran kartımı degiştirdim. şimdilik güzel herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Pro oyun işte, hatasız kapanıyo cillop gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bi yerde sanki onun ram sorunu olduğuna dair biseyler okumustum.dual ram ise oyun bellek read edilemedi tarzında kapatıyor.cpuda olabilir tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 3 gunde 2 kere oyun cart diye kapanip beni masa ustune atti. Bende mi artik sorun oyunda mi kestiremiyorum. Cakma Turk server'inda olsam, Beni atip torpillileri yerime aliyorlar derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DerCon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Sorun bende de mevcut ama son yapışan patche kadar herşey normaldi. Patch ile birşeyler değişti anlayacağınız. Bana Aoyunun kapanması çok koymuyor da, terkrar girerken 40dk sıra beklemek ...../+/(+(&T/)GYF/%E+WYTFT)/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 imdaak, ben oyuna girdikden 5 dakika sonra oyun atıo beni. hata raporu fln da vermiyor. neden olabilir bu, bi fikri olan var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Benim ekran kartım Ati acaba Ati ler de mi atma yapıyor:? Yabancı forumlarda sistem yetersizliğinden Cpu ya çok yüklenirse atma yapıo yazmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oyunun genel bi atma sorunu var neden olduğu belirsiz. ben de geçmiş sanmıştım ama tekrar başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 çözüm bulunamamış delirmek üzereyim 1 heroda 7 kez kapandı oyun yokmu çözüm yolu:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 oyun stabilite açısından çok kötü. bir sürü uyumluluk, donanım sorunu vs. var. bir çok kişi oyunu çalıştırmak, düzgün biçimde oynamak için çaba sarfediyor resmen.. bu yönden mythic'e kockoca bir 0 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oyunu window mode da caliştirirsaniz sorun büyük ölcüde düzeliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Orsom said: Yabancı forumlarda sistem yetersizliğinden Cpu ya çok yüklenirse atma yapıo yazmışlardı. aynen budur problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oyunu bir türlü stabil yapamadılar. alttab yapıp masaüstünden oyuna geçerken kaplamaların yavas yavas yüklenmeside ayrı bi anormallik. Grid gibi oyunda alttab yapıp müzik açtığımda hiç böyle bi problem olmuyor. Ama warhammer emulasyon gibi devamlı yüklemeler devamlı kaplamaların değişmesi savaş sırasında insanın canını çok sıkıyor. quest yaparken normale yakın ama ortamda 30 kişi varsa boka sarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konu başlığını okudum da, oyun hatasız kapanıyorsa sorun nerde? Oyun hatalı kapansın istemem şahsen, kapanacaksa hatasız kapansın, uğraştırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Çık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Asteroth said: Konu başlığını okudum da, oyun hatasız kapanıyorsa sorun nerde? Oyun hatalı kapansın istemem şahsen, kapanacaksa hatasız kapansın, uğraştırmasın. uykumu kacirdin allah belani vermesin offffff auhauejdsfhauwheajshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oyunda bu olaya CTD (crash to desktop) deniyor. bu bilinen bi sorun neden kaynaklandığı henuz belli olmadı malesef. Geçen gün yapılan patch'de bi ölçüde soruna çözüm buluncağı söylendi. Ancak tam olarak çözemediler. Mark Jacobs haftaya yeni bir patch geleceğini ve yine bu soruna çözüm olmasını beklediklerini bi forumda yazdı. Henüz bi konfigürsayon hatası mı yoksa başka bi hata mı olduğu belli değil. inanılmaz yüksek konfigli PC'lerdede bu sorunu yaşayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar