vimpir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Arkadaslar cok samimi bir soru sorucam size suan profilimde 3.125 kisi var sizce bundan para kazanabilirmiyim bir sekilde samimi dusuncelerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 alllahını seversen, o kadar kişiyi nerden tanıyosun ya? her gün bi kişiyle tanışsan 10 yıla yakın sürer be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Hiç sanmıyorum ben. Ancak reklam yapma mesaj gönderme filan ile olabilirdi ama facebook onları sınırlar belli bir limit koyar. Ayrıca insanın arkadaşları üzerinden para kazanmaya çalışması hiç hoş değil wallaha, tabi hepsi ile arkadaşsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mr_Hand said: alllahını seversen, o kadar kişiyi nerden tanıyosun ya? her gün bi kişiyle tanışsan 10 yıla yakın sürer be.onun ne onemi var sonucta okadar kisiye ulastim bi sekilde konuyu dagitmasak:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Brigand said: Hiç sanmıyorum ben. Ancak reklam yapma mesaj gönderme filan ile olabilirdi ama facebook onları sınırlar belli bir limit koyar. Ayrıca insanın arkadaşları üzerinden para kazanmaya çalışması hiç hoş değil wallaha, tabi hepsi ile arkadaşsan :)1 tanesini bile tanimiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Hergün 100 kişi eklesen 1 yıla yakın ediyor.Bildigin uğraşmam yani o kadar tıklamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 samimi dusuncesi olan arkadaslari bekliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 vimpir said: Mr_Hand said: alllahını seversen, o kadar kişiyi nerden tanıyosun ya? her gün bi kişiyle tanışsan 10 yıla yakın sürer be.onun ne onemi var sonucta okadar kisiye ulastim bi sekilde konuyu dagitmasak:( hayır, sitenin bi amacı var ondan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 walla halil diye bi adam var facebkta dizi falan satıyo çok ucuza 10 sezon 20 milyon falan dvd 2 ytl ama adam ticaret yapcak bişesi var snin neyin var yani,nasıl para kazancan anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 tellos said: walla halil diye bi adam var facebkta dizi falan satıyo çok ucuza 10 sezon 20 milyon falan dvd 2 ytl ama adam ticaret yapcak bişesi var snin neyin var yani,nasıl para kazancan anlamadım benonu soruyorum bende iste olabilirmi diye tum arkadaslara toplu mesaj gonderebiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 e tabiki pmden seç göndereceğin kişileri yolla işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 aynı anda 20 kişiye atabiliyorsun max sanırım, grup kurmalısın herkes gruba üye olmalı oradan tek mesajı tüm gruba gönderebilirsin, ama diğer türlü 20 20 3k kişi, kasar be anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Baluu said: aynı anda 20 kişiye atabiliyorsun max sanırım, grup kurmalısın herkes gruba üye olmalı oradan tek mesajı tüm gruba gönderebilirsin, ama diğer türlü 20 20 3k kişi, kasar be anam.en iyisi profilime link koymak sole benim acc dan uye olan bana kazanc sagliyan bir site biliyormusunuz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 -Dark_Angel- said: Hergün 100 kişi eklesen 1 yıla yakın ediyor.Bildigin uğraşmam yani o kadar tıklamaya.1 yilda 365 gun var, 31.25 degil yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yemin ediyorum Turkiye'yi banlasinlar bu arada, bizimki kadar akli fesata calisan bir millet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 vimpir said: Baluu said: aynı anda 20 kişiye atabiliyorsun max sanırım, grup kurmalısın herkes gruba üye olmalı oradan tek mesajı tüm gruba gönderebilirsin, ama diğer türlü 20 20 3k kişi, kasar be anam.en iyisi profilime link koymak sole benim acc dan uye olan bana kazanc sagliyan bir site biliyormusunuz acaba afedersinde ne gibi bi siteden nasıl bi kazanç sağlayabileceğine inanıyorsun? facebook da 3000 arkadaşı olana para mı dağıtıyorlarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 amerikaya gittin hemen başladın propagandaya pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yahu adam gucci armani adriana lima bmw starbucks gibi bir profil yapmıs.3 bin kişiye ulaşmış bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 samimi soru, samimi cevap. 900'lü hatları ara derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 eğer o kadar adamın heposine bi applicationdaveti atsan kabul ederlerse kesin yap bi app.,sırf reklam olsun içi,öyle kazanırsın ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 CthuLhu said: eğer o kadar adamın heposine bi applicationdaveti atsan kabul ederlerse kesin yap bi app.,sırf reklam olsun içi,öyle kazanırsın ancaktesekkur ederim sorduguma cevap verdigin icin, buraya gunes sistemindeki gezegenleri yazin desem ona bile sacma sapan birseyler yazardilar eminim yaptigimi sorgulamayin birsey soruyorum hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 çıplak kadın resimleri koysan bu kadar adam toplıyamazsın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 o kadar kişinin gezdiğini nerden biliyorsun bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 CthuLhu said: o kadar kişinin gezdiğini nerden biliyorsun bi de?deli gibi mesaj yaziyorlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Llama said: çıplak kadın resimleri koysan bu kadar adam toplıyamazsın be toplanmışı var --> ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar