_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bir çok marka olduğu için kafam karışmış durumda. 500-600 watt arası birşey arıyorum ve psu için 130 ytl civarı bütçem var. Tecrübem olmadığından önerilerinizi bekliyorum. Lütfen sadece kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 thermaltake psulardan birini seçebilirsin.bütçene göre http://www.mavibilgisayar.com/ud/9842 bende bunu kullanıyorum http://www.mavibilgisayar.com/ud/7784 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 OCZ ler de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Corsaix tx650 veya OCZ stealth extreme 600w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 High Power Absolute 650 W aldim son derecede memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 OCZ StealthXstream 500W 120 ytl ye aldım yeşekkürler arkadaşlar önerileriniz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ne kadar ses yapıyor aldığın güç kaynağı merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 PSU fanını durdurunca ses farkı hissedemedim. Ses problemi yok sanıyorsam kablolarını toparlama cırt cırtıda cıktı görünümde çok hoş. Ufak bir ayrıntı ama power anahtarında soft mavi ışıkla siyah çok hoş duruyor. thermaltake m9 kasa alacaktım hiçbir yerde kalmamış. Bir tek altunizade gold da vardı oda 140 ytl lik kasayı 185 ytl ye satıyordu. Kadıköy gold ile altunizade şubesi arasındaki her parçaya 50 ytl fiyat farkının nedenini anlayamadım. yazıcıoğlu çevresinde satılan 140 ytl lik thermaltake psu lar altunizade gold da 198 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konu PSU lardan açılmışken hemen sorunumu iliştireyim dibine dibine. Windows açıldığında bir sorunsal çıkıyo karşıma direkt her seferinde. İşte diyo ekran kartınıza yeterli güç gitmediğinden performansı düşürülmüştür gibisinden. Warhammer oynuyorum ve frame atlayarak oynuyorum. 480 WATT lık thermaltake marka PSU var. Ben bilgisayar parçalarının ne kadar psudan kullandığını nerden görebilirim? Şimdi 550 wattlık alırım oda yetmez hepten kalırım boyle mel mel. Aygıt yöneticisinde ekran kartına düzgün çalışıyo çakışma yok felan tadında bişi yazıyo enerji ile ilgili sorun gözükmüyo. Çıldıracam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 NeroWarden said: Ben bilgisayar parçalarının ne kadar psudan kullandığını nerden görebilirim? http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp Yaklaşık bir değer verir, fikrin olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 _Gandalf_ said: OCZ StealthXstream 500W 120 ytl ye aldım yeşekkürler arkadaşlar önerileriniz için bendekinden almışsın =) hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bu işin kralı Enermax'tır. Tagan da çok sağlam diyorlar. Thermaltake falan hiç önermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Tagan, SilverStone, Enermax, son zamanlarda OCZ ve CoolerMaster, güzel markalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 değirmen öneririm ben kuraklık olmadıkca akar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar