Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun vadeli PSU tavsiyeleriniz

_Gandalf_

Öne çıkan mesajlar

PSU fanını durdurunca ses farkı hissedemedim. Ses problemi yok sanıyorsam kablolarını toparlama cırt cırtıda cıktı görünümde çok hoş. Ufak bir ayrıntı ama power anahtarında soft mavi ışıkla siyah çok hoş duruyor. thermaltake m9 kasa alacaktım hiçbir yerde kalmamış. Bir tek altunizade gold da vardı oda 140 ytl lik kasayı 185 ytl ye satıyordu. Kadıköy gold ile altunizade şubesi arasındaki her parçaya 50 ytl fiyat farkının nedenini anlayamadım. yazıcıoğlu çevresinde satılan 140 ytl lik thermaltake psu lar altunizade gold da 198 ytl.
Sosyal ağlarda paylaş

Konu PSU lardan açılmışken hemen sorunumu iliştireyim dibine dibine.

Windows açıldığında bir sorunsal çıkıyo karşıma direkt her seferinde. İşte diyo ekran kartınıza yeterli güç gitmediğinden performansı düşürülmüştür gibisinden.

Warhammer oynuyorum ve frame atlayarak oynuyorum. 480 WATT lık thermaltake marka PSU var. Ben bilgisayar parçalarının ne kadar psudan kullandığını nerden görebilirim? Şimdi 550 wattlık alırım oda yetmez hepten kalırım boyle mel mel. Aygıt yöneticisinde ekran kartına düzgün çalışıyo çakışma yok felan tadında bişi yazıyo enerji ile ilgili sorun gözükmüyo. Çıldıracam..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...