noma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 arkadaşlar 8pea da sıra beklemek istemiyorum bildiginiz core serverda destro oynayan türkler varmı . bugun başladım oyuna. eger varsa bilgidiniz bir guild sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColorDead Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kaılıyorum 500 600 kısı beklemek de ney oyle beklerken kapatıyorum ılerde acıl bı olay olsa gırıp savasa gıdecek olsak 600 kısı bekleyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben wow a ilk basladıgımda dunemaulda oyun acıldıkdan 6 -7 ay sonra 200 kisi sıra bekledigim bilirim oyun dun cıkmıs biraz sabır .Kapasitesi en kısa zaman da yukseltilicek serverların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ya ben öncü olucam bu dest. baska serverlar icin ya da order olucam. uyuz oldum bu bekleme işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Xaenin said: Abicim gelin 8 peakse, adamlar salak değil oyuncuya 600 kişilik sıra bekletecek kadar. 1.5 milyon oyun sattı herifler daha ilk günden, bok gibi para kazandılar herhalde yükseltecekler kapasiteyi. Yapmayın etmeyin. Xaenin said: Şöyle ki -bence- release ile beraber capleri yükseltmeyecekler, ertesi gün yükseltmeleri taktiksel açıdan çok daha mantıklı olur. Oyununu alıp evine giren insan 200 300 kişilik sırayı görünce başka serverlara yönelecek, direk daha low pop. serverlarda açacak. Herkes karakterini açtıktan sonra 750-1000 arası bir yükseltme yaparlarsa, aynı servera çok fazla yeni oyuncu yüklenmesini engelleyip biraz giriş çıkışı rahatlatabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Xaenin said: Xaenin said: Abicim gelin 8 peakse, adamlar salak değil oyuncuya 600 kişilik sıra bekletecek kadar. 1.5 milyon oyun sattı herifler daha ilk günden, bok gibi para kazandılar herhalde yükseltecekler kapasiteyi. Yapmayın etmeyin. Xaenin said: Şöyle ki -bence- release ile beraber capleri yükseltmeyecekler, ertesi gün yükseltmeleri taktiksel açıdan çok daha mantıklı olur. Oyununu alıp evine giren insan 200 300 kişilik sırayı görünce başka serverlara yönelecek, direk daha low pop. serverlarda açacak. Herkes karakterini açtıktan sonra 750-1000 arası bir yükseltme yaparlarsa, aynı servera çok fazla yeni oyuncu yüklenmesini engelleyip biraz giriş çıkışı rahatlatabilirler. e madem dier serverlarda dolcak o zaman ne esprisi kaldi 8peaks in abi? yeter ama bu saat olmus 1 saat bekle dio bana oyun bu ne ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Abi biz sıra bekleyelim diye girmedik ki 8 peakse, kalabalık savaşlar için yeterli sayıda insana ulaşması yeterli serverın, tıka basa dolmasına gerek yok ki. Yani bütün serverlar arasında bir tek 8 peaks full dolu olacak diye girmedik, aa hadi buraya girelim dedik, girdik, sonra bi anda doluverdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 gidin order olun kasmayın bu kadar. Nasıl olsa oyun yeni. Bayarsanız bu serverdada dest açarsınız ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 135 olmuşum ha gayret :D Taaa 470 lerden geldim buraya 1 saattir bekliyom tırnaklarımla kazıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 peaks da başladım allah sonumuzu hayır etsin xaenin eger dedigin gibi olmazsa elimden cekecegin var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar