Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardırarak Aldıran Var Mı?

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

ben sağlam arka dişlerimden çektirdim genetik olarak öküz oldugumdan fazla üretmişim işte.1 hafta oldu hala birşey yerken arada acıtıyor diş fırçalarken falan çok zorlanıyorum.
benim 20likler de yatmış sömestırda çektiricem heralde 2 hafta falan çeker o da :P basıcam uyku ilacını ama ilk gün sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:
Benim de alt ve ust sıraların en arkalarında diğerlerinin 1/3ü kadar olan 4 adet diş var. 21 yaşındayım. Bunların 20lik olup olmadığını nasıl anlarım? Say demeyin küçükken birkaç dişimi çektirmiştim damakta yer olmadığından, onların yeniden çıkıp çıkmadığını takip etmedim :)

Büyük ihtimalle onlar 20liktir, diğer azılardan küçük olurlar..

Sen yine de say eğer 3 tane azı varsa o sonuncusudur 20lik. Kimse yer yok diye azı çekmez, küçük azılar feda edilir anca extrem bir durum yoksa tabi yine kesin konuşmıyım..
Sosyal ağlarda paylaş

capul said:
Quadrophenia said:
Benim de alt ve ust sıraların en arkalarında diğerlerinin 1/3ü kadar olan 4 adet diş var. 21 yaşındayım. Bunların 20lik olup olmadığını nasıl anlarım? Say demeyin küçükken birkaç dişimi çektirmiştim damakta yer olmadığından, onların yeniden çıkıp çıkmadığını takip etmedim :)

Büyük ihtimalle onlar 20liktir, diğer azılardan küçük olurlar..

Sen yine de say eğer 3 tane azı varsa o sonuncusudur 20lik. Kimse yer yok diye azı çekmez, küçük azılar feda edilir anca extrem bir durum yoksa tabi yine kesin konuşmıyım..

Azılar hangileri :) Kopek mi vampir mi ne o sivri dişlerden itibaren azılar mı başlıyor? Onlardan 3er tane mi olması gerekiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

30 dakika falan sürdü. dün çektirdim.

hemen otobüse binip eskişehire geldim. Buz yoktu. ağrı kesici yoktu eve gelene kadar. Gözümden yaşlar süzüldü valla. Şimdi kafam en bakımından tam 2 katı. (o_o ) böyle şişti sağ tarafım.

Sonuç: Ameliyat işin en kolay kısmı. O şişik inene dikişler çıkana kadar ggsiniz. İnsan içine çıkınca utanıyorum pis pis bakıyolar uzaylı görmüş gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
eisenheim çektirdin mi sağ kaldıysan yaz şuraya babuş.

la ameliyatta acımıyo tırsmayın
ama koltuğa oturunca pskolojik olarak iğneyi yapınca ortam beyazlaşıyo :D sora doktora diosunki
-ben ii değilim
oda koltuğu tam yatırıyo sana alkol koklatıyo
sora kendine geliyosun
sonra ameliyat başlıyo filan
canın yanmıyo tırsma

ama ameliyattan sonra ameliyat olduğun tarafa kamyon çarpmış gibi oluyo
zamanla alışıyosun o kamyona..

ilaçları adam gibi kullanın yeter..
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
30 dakika falan sürdü. dün çektirdim.

hemen otobüse binip eskişehire geldim. Buz yoktu. ağrı kesici yoktu eve gelene kadar. Gözümden yaşlar süzüldü valla. Şimdi kafam en bakımından tam 2 katı. (o_o ) böyle şişti sağ tarafım.

Sonuç: Ameliyat işin en kolay kısmı. O şişik inene dikişler çıkana kadar ggsiniz. İnsan içine çıkınca utanıyorum pis pis bakıyolar uzaylı görmüş gibi.

geçmiş olsun la
ben cvp yazmakta geç kalmışım :D
Sosyal ağlarda paylaş

eisenheim said:
Dynun said:
eisenheim çektirdin mi sağ kaldıysan yaz şuraya babuş.

la ameliyatta acımıyo tırsmayın
ama koltuğa oturunca pskolojik olarak iğneyi yapınca ortam beyazlaşıyo :D sora doktora diosunki
-ben ii değilim
oda koltuğu tam yatırıyo sana alkol koklatıyo
sora kendine geliyosun
sonra ameliyat başlıyo filan
canın yanmıyo tırsma

ama ameliyattan sonra ameliyat olduğun tarafa kamyon çarpmış gibi oluyo
zamanla alışıyosun o kamyona..

ilaçları adam gibi kullanın yeter..

biraz geç kalmışsın. topiği okusaydın. çarşamba çektirdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...