senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 o zaman olayı birazda cerrahın proluğuna bakıyor. Benimki hakketen proydu. hatta konuştuyduk en fazla 45dakka sürmüştür bi operasyonum o da beklenmeyen bi komplikasyon olduğu için demişti. (aslında latince bi ton şey söyledi de ben bi komplikasyon lafını anladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben sağlam arka dişlerimden çektirdim genetik olarak öküz oldugumdan fazla üretmişim işte.1 hafta oldu hala birşey yerken arada acıtıyor diş fırçalarken falan çok zorlanıyorum. benim 20likler de yatmış sömestırda çektiricem heralde 2 hafta falan çeker o da :P basıcam uyku ilacını ama ilk gün sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Benim de alt ve ust sıraların en arkalarında diğerlerinin 1/3ü kadar olan 4 adet diş var. 21 yaşındayım. Bunların 20lik olup olmadığını nasıl anlarım? Say demeyin küçükken birkaç dişimi çektirmiştim damakta yer olmadığından, onların yeniden çıkıp çıkmadığını takip etmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 benim de seneye çıkacak ama hiç sanmıyorum ağrıyacağını. bugüne kadar dişçiye gitmeme bile gerek olmadı, bundan sonra da olmaz muhtemelen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Quadrophenia said: Benim de alt ve ust sıraların en arkalarında diğerlerinin 1/3ü kadar olan 4 adet diş var. 21 yaşındayım. Bunların 20lik olup olmadığını nasıl anlarım? Say demeyin küçükken birkaç dişimi çektirmiştim damakta yer olmadığından, onların yeniden çıkıp çıkmadığını takip etmedim :) Büyük ihtimalle onlar 20liktir, diğer azılardan küçük olurlar.. Sen yine de say eğer 3 tane azı varsa o sonuncusudur 20lik. Kimse yer yok diye azı çekmez, küçük azılar feda edilir anca extrem bir durum yoksa tabi yine kesin konuşmıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 maelstrom said: benim de seneye çıkacak ama hiç sanmıyorum ağrıyacağını. bugüne kadar dişçiye gitmeme bile gerek olmadı, bundan sonra da olmaz muhtemelen : ) Ahaha arayıp randevu mu verdi seneye geliyorum die :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 euhe yardırmazlar umarım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Hiç sorun çıkmaz falan deme benim de şu ana kadar hiç dişimle ilgili sorunum olmamıştı, al bak sonunda bu oluyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 capul said: Quadrophenia said: Benim de alt ve ust sıraların en arkalarında diğerlerinin 1/3ü kadar olan 4 adet diş var. 21 yaşındayım. Bunların 20lik olup olmadığını nasıl anlarım? Say demeyin küçükken birkaç dişimi çektirmiştim damakta yer olmadığından, onların yeniden çıkıp çıkmadığını takip etmedim :) Büyük ihtimalle onlar 20liktir, diğer azılardan küçük olurlar.. Sen yine de say eğer 3 tane azı varsa o sonuncusudur 20lik. Kimse yer yok diye azı çekmez, küçük azılar feda edilir anca extrem bir durum yoksa tabi yine kesin konuşmıyım.. Azılar hangileri :) Kopek mi vampir mi ne o sivri dişlerden itibaren azılar mı başlıyor? Onlardan 3er tane mi olması gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 30 dakika falan sürdü. dün çektirdim. hemen otobüse binip eskişehire geldim. Buz yoktu. ağrı kesici yoktu eve gelene kadar. Gözümden yaşlar süzüldü valla. Şimdi kafam en bakımından tam 2 katı. (o_o ) böyle şişti sağ tarafım. Sonuç: Ameliyat işin en kolay kısmı. O şişik inene dikişler çıkana kadar ggsiniz. İnsan içine çıkınca utanıyorum pis pis bakıyolar uzaylı görmüş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Geçmiş olsun kuzum. Ben de ameliyattan korkmuyorum zaten, uyuşmuş olacak nasılsa. Asıl işte iyileşme süreci, onu yeme bunu yeme, acır falan işlerinden çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Kaan, istersen bizzat gelip yarmaya yardımcı olabilirim dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ha bu arada yanına şu mavi kristal şeylerden var ya soğuk kompress yapion. onlardan al. diş çekilir çekilmez direk daha yanağına. 1gün boyunca da paso soğuk kopmress yap. Şişme olmaz. olsa bile çok çok az olur. benim nerdeyse hiç şişmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bir arkadaşım acıdan bayılmıştı, ayıldıktan sonra bir daha bayıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 there will be blood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 senko said: 1gün boyunca da paso soğuk kopmress yap. Şişme olmaz. olsa bile çok çok az olur. benim nerdeyse hiç şişmemişti. ilk 48 saat boyunca soğuk tatbiki yapabilirsiniz, 20şer dakikalık aralıklarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bi de bu köpek dişlerini düzleştirmek zor bir olay mı? ameliyat mı gerekiyor nedir var mı bilgisi olan? dilimi ısırdığımda dikilmesi gerekmesin artık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Cons said: bir arkadaşım acıdan bayılmıştı, ayıldıktan sonra bir daha bayıldı.bizim bi arkadas kendi memesine piercing yaparken yasamisti onu. 5 defa ayilip hemen bayildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 oha lam insan kendini nasıl bayıltır cok guldum otururken sımdı hayal edince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 benım arkımında 20lik dişleri canından bezdirdi.iltihabıydı,kulak ağrısıydı,baş ağrısıydı,sivilcesiydi. vücudu tuhaf tuhaf tepkıler gösterıo. korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Dynun said: eisenheim çektirdin mi sağ kaldıysan yaz şuraya babuş. la ameliyatta acımıyo tırsmayın ama koltuğa oturunca pskolojik olarak iğneyi yapınca ortam beyazlaşıyo :D sora doktora diosunki -ben ii değilim oda koltuğu tam yatırıyo sana alkol koklatıyo sora kendine geliyosun sonra ameliyat başlıyo filan canın yanmıyo tırsma ama ameliyattan sonra ameliyat olduğun tarafa kamyon çarpmış gibi oluyo zamanla alışıyosun o kamyona.. ilaçları adam gibi kullanın yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Dynun said: 30 dakika falan sürdü. dün çektirdim. hemen otobüse binip eskişehire geldim. Buz yoktu. ağrı kesici yoktu eve gelene kadar. Gözümden yaşlar süzüldü valla. Şimdi kafam en bakımından tam 2 katı. (o_o ) böyle şişti sağ tarafım. Sonuç: Ameliyat işin en kolay kısmı. O şişik inene dikişler çıkana kadar ggsiniz. İnsan içine çıkınca utanıyorum pis pis bakıyolar uzaylı görmüş gibi. geçmiş olsun la ben cvp yazmakta geç kalmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Penthesilea said: Cons said: bir arkadaşım acıdan bayılmıştı, ayıldıktan sonra bir daha bayıldı.bizim bi arkadas kendi memesine piercing yaparken yasamisti onu. 5 defa ayilip hemen bayildi. nası bi insan bu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 eisenheim said: Dynun said: eisenheim çektirdin mi sağ kaldıysan yaz şuraya babuş. la ameliyatta acımıyo tırsmayın ama koltuğa oturunca pskolojik olarak iğneyi yapınca ortam beyazlaşıyo :D sora doktora diosunki -ben ii değilim oda koltuğu tam yatırıyo sana alkol koklatıyo sora kendine geliyosun sonra ameliyat başlıyo filan canın yanmıyo tırsma ama ameliyattan sonra ameliyat olduğun tarafa kamyon çarpmış gibi oluyo zamanla alışıyosun o kamyona.. ilaçları adam gibi kullanın yeter.. biraz geç kalmışsın. topiği okusaydın. çarşamba çektirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Geçmiş olsun. Bana da çektirmen lazım dedi doktor, yarcaz falan demedi ama bilemiyorum, sadece kontrole gittim 4 dolgu yaptı herif. Ben çürüğüm yok diye biliyordum. Neyse kuzenim diş hekimi kendimi ona emanet ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar