Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte - Order - Axe Bite Pass (www.exparte.org)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O kadar talentlere baktıkdan sonra black orc da karar kılmıştım. Şimdi yoğunluktan bu servera geleyim dedim ama. Talentlere bakıyorum niyeyse hiç bir karakter hoşuma gitmiyor? (melee dps istiyordum. Black orc da dps felan hoş görünüyordu. Burdaki ironbreaker fazla defansif göründü :/)
Mesaj tarihi:
Yeni gelen herkese tekrar hoşgeldiniz diyorum, Ex Parte 25-30 kişilik ciddi bir Guild formatına başladı...

Ama yeni gelen arkadaşları Ventrilo'da daha aktif görmeye hatta daha çok şey sormaya davet ediyorum :D hatta gelin alakasız konulardan muhabbet edelim (biz zaten sürekli ediyoruz :P)
Mesaj tarihi:
Şu anda oyunda online Guild Officer olabilir;

Rurouni , Hayvan , Cabbar , Blackice , Juda , Venoms ,Guruboc ve Haywan

online olan varsa bak hemen alırlar... ben saat 1:30 gibi online olurum muhtemelen.
Mesaj tarihi:
engineer runepriest açtım, eight peakte bir değişiklik olana kadar ben de burda oyniyim.

şey soracaktım bir de, dalgınlıktan deneme amaçlı açtığım ironbreakerı silmiştim başka serverdayım sanıp, wowdaki gibi page atsam geri getirme şansları yoktur sanırım ?
Mesaj tarihi:
Dün akşam guildce ilk Kale alma denememiz hüsranla sonuçlanmıştır... :(

Ama zaten henüz herkesin levellar çok düşük ilerde çok başarılı olucağımızı anlamış olduk. Özellikle healer arkadaşlarımızı tebrik etmek lazım, biz kendi kendini öldüren BW leri bile ayakta tutmayı becerdiler...

Bu gece belki bi deneme daha yaparız...
Mesaj tarihi:
:))))) hahaha süpersiniz Fw frontres war kale savaşlarını severim ama daha char bile açamadım up bitsinde :(

Nerde oynuyorsunuz eu serverleri açıkmı warhammer online com adresinde realm war sayfasında guild isimlerine ve server name lara bakıyorum axe bite pass veya ex parte adını göremedim.sanırım yanlış yerdeyim.bi açıklasanız wareurope sitesindede server name vs yazmıyor oyun yüklenip açılıncamı göreceğim oyun açıkmı şu an.Saygılarımla salıcakla kalın.
Mesaj tarihi:
birçok kişi, destructionda fazla adam var ezilirsiniz tarzı bir serzenişte bulunmuş. mythicin realm dengeleme politikaları çok güzeldir. low pop realma 3x exp, 3x rp bonusları verirler genelde.Daoc oynarken sırf bonus için low pop realmda karakter açtığımız çok oldu.Ama hayırlı olsun, guild çok güzel.
Mesaj tarihi:
Axe bite pass da dwarf engineer açtım 4lvl şu an ben sevdim oyunu belki ilk defa böle bir mmorpg oynadığım içindir bu güne kadar sade Gothic dungeon siege diablo(multisi diablonun editörü oldundan oyanamazdı :() gibi single oyunlar oynadığımdan ve online olarakta 2.5 3 sene kadar sro takıldığım için olabilir çok enteresan geldi .

zaten sade oyun olsun oynayayım istiyordum bot gold bot dupe şu bu gibi şeyler oyunları oynanır olmaktan çıkartıo.umarım burayada gelmez .

axe bite pass ta order ark lara sesleniyorum Blackice guilde alırsan sevinirim.oyundaki adım Santaclause dwarf açınca adamı noelbabaya benzetim:))))))))) adını ondan seçtim.

engineer olarak elimden her iş gelir işsiz kalmaz :P
  • Yeni Oluştur...