Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte - Order - Axe Bite Pass (www.exparte.org)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bir BW olarak her zaman runepriest i warrior prieste tercih ederim, ama sadece benimle ilgilenmesi koşuluyla. =) öyle arada bi dps yapiim şu tank a vurayım diye unutulursam küser ölürüm... =)
Mesaj tarihi:
Ben grace gidiyorum sırf adama verdigim 100 den fazla toughness yeter be :)

Tek adama healdede group healdede çok iyi WP ler bence.

Hem seni öldürtmem hem peşinde gezen WE yi keserim bak RP anca seni healler :)
Mesaj tarihi:
benim laptop da sorun vardı bir haftadır tek tuk internet kafeden girip oynayabildim simdi makinaya bi 4 gb ram takıp aranıza yenden katılmaya calısıcam ozledim valla

Sulfur
Mesaj tarihi:
valla ben de grace gidiyordum ama bugün wrath denedim, facemelt direkt. insanların yanlarından geçerken hotları sallıyorum, ölümüne dalıyorum, indiriyorum sorc, goblin filan tank döven salaklara daha fazlasının anlamı yok pek zaten heh
Mesaj tarihi:
ebolamaxi said:
Sulfur Sen daha alev almadın mı?

Laptopu bırak gel sana yeni makina toplayalım

para mı var makina toplayalım hacı ya ama kış geldi odayı ısıtıyor saka maka makina :D
Mesaj tarihi:
Sam said:
valla ben de grace gidiyordum ama bugün wrath denedim, facemelt direkt. insanların yanlarından geçerken hotları sallıyorum, ölümüne dalıyorum, indiriyorum sorc, goblin filan tank döven salaklara daha fazlasının anlamı yok pek zaten heh

söylüyorum ne zamandır zate, wrath gerisi yalan:) salvation gidince ölmeyen bi class olsan bi demek degil ama yine kagıt gibi kesiliyosun ve işin kötüsü karşılıkda veremiyosun kum torbası gibisin yane:p

salvationda heal olayı tabiki cok daha iyi özellikle grup healler falan ama bu durum önde adam gibi dps ve tankların olması halinde işe yarıyor. sıkıldım sürekli bw ve wh heallemekten. random gruplarda tamamen tıraş bir durum salvation. ancak guildinle cok dengelei bi grup raid falan kurarsan salvation gidilebilir kanımca:)
Mesaj tarihi:
salvation gitsek bile yetmez sana:) wp personal healer olamaz. anca grup heal atar. bi iki tane single büyüsü var onlarda grup healden daha az healliyor. instant olarak söylüyorum ama onlar cünkü hot toplamda belki fazla healliyor ancak o da adam kurtarmıyor :)
Mesaj tarihi:
Guild topiklerinin uhusunu kaldırıyorum, artık başlayacak olan başlamıştır, bikaç tane daha guild topic açmış, 15 tane sticky yapamayacağıma göre kaldırıyorum yapışkanları.
Mesaj tarihi:
Bu arada istifa edip gün dolduran insanlar işte feci sıkılıyor.
Buradan oyun oynamak istiyorum ben :p
tüm gün forum oku, haber oku bitmiyor gün.
iş devri yapıcam diye boş boş sıkılmak çok koyuyor
Akşamda bu baygınlıkla erkenden yatak yapıyorum lol
Mesaj tarihi:
Tabii ki kabul ederiz, websitemizden başvuru doldurman yeterli. Fakat, belirtmek lazım ki 10 gün boyunca (haber vermeden)oynanmayan karakterleri guildden çıkartıyoruz. Genellikle başka alt açıp karakter kirliliği yaratmayı ve guild rank atlama hızını yüksek tutabilmek için... Gerçi geri gelindiğinde, aktif olarak oynanacak karakterleride istendiğinde geri alıyoruz.
  • Yeni Oluştur...