Blackice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ben bir BW olarak her zaman runepriest i warrior prieste tercih ederim, ama sadece benimle ilgilenmesi koşuluyla. =) öyle arada bi dps yapiim şu tank a vurayım diye unutulursam küser ölürüm... =)
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ben grace gidiyorum sırf adama verdigim 100 den fazla toughness yeter be :) Tek adama healdede group healdede çok iyi WP ler bence. Hem seni öldürtmem hem peşinde gezen WE yi keserim bak RP anca seni healler :)
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 benim laptop da sorun vardı bir haftadır tek tuk internet kafeden girip oynayabildim simdi makinaya bi 4 gb ram takıp aranıza yenden katılmaya calısıcam ozledim valla Sulfur
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 valla ben de grace gidiyordum ama bugün wrath denedim, facemelt direkt. insanların yanlarından geçerken hotları sallıyorum, ölümüne dalıyorum, indiriyorum sorc, goblin filan tank döven salaklara daha fazlasının anlamı yok pek zaten heh
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Valla ben mutsuzum bu aralar sam bir WP olarak : (
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Sulfur Sen daha alev almadın mı? Laptopu bırak gel sana yeni makina toplayalım
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 esasen burada yazdım mesajı wesley ama şuraya koymayı daha uygun buldum.
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 İşlerimden dolayı giremedim oyuna bu akşam giriceğim, akarız :)
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ebolamaxi said: Sulfur Sen daha alev almadın mı? Laptopu bırak gel sana yeni makina toplayalım para mı var makina toplayalım hacı ya ama kış geldi odayı ısıtıyor saka maka makina :D
sardius Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sam said: valla ben de grace gidiyordum ama bugün wrath denedim, facemelt direkt. insanların yanlarından geçerken hotları sallıyorum, ölümüne dalıyorum, indiriyorum sorc, goblin filan tank döven salaklara daha fazlasının anlamı yok pek zaten heh söylüyorum ne zamandır zate, wrath gerisi yalan:) salvation gidince ölmeyen bi class olsan bi demek degil ama yine kagıt gibi kesiliyosun ve işin kötüsü karşılıkda veremiyosun kum torbası gibisin yane:p salvationda heal olayı tabiki cok daha iyi özellikle grup healler falan ama bu durum önde adam gibi dps ve tankların olması halinde işe yarıyor. sıkıldım sürekli bw ve wh heallemekten. random gruplarda tamamen tıraş bir durum salvation. ancak guildinle cok dengelei bi grup raid falan kurarsan salvation gidilebilir kanımca:)
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ben sizi korurum :P siz salvation gidin beni yakınınızda tutun heal atın yeter:P Personel healer aranıyor ilanım hala yayında ;)
sardius Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 salvation gitsek bile yetmez sana:) wp personal healer olamaz. anca grup heal atar. bi iki tane single büyüsü var onlarda grup healden daha az healliyor. instant olarak söylüyorum ama onlar cünkü hot toplamda belki fazla healliyor ancak o da adam kurtarmıyor :)
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Guild topiklerinin uhusunu kaldırıyorum, artık başlayacak olan başlamıştır, bikaç tane daha guild topic açmış, 15 tane sticky yapamayacağıma göre kaldırıyorum yapışkanları.
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Yapışkan olmaması daha iyi artık bencede... unutuyoduk en üstte olunca.
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ödeme dönemi geldiğine göre bence 1 hafta bekleyip iyi bir temizlik yapmak gerek ;=) Hem taraf değiştirenler, hemde bırakanları temilzeyip yola devam :P
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 abi ben oyuna giremiyorum haberiniz olsun bilgisayar yok suan 4 gb ram aldım ama geldigi gibi ortamlara akıcam :D Sulfur
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Sende dertli bedevi :P yazık valla gelsinde kurtul.
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bu arada istifa edip gün dolduran insanlar işte feci sıkılıyor. Buradan oyun oynamak istiyorum ben :p tüm gün forum oku, haber oku bitmiyor gün. iş devri yapıcam diye boş boş sıkılmak çok koyuyor Akşamda bu baygınlıkla erkenden yatak yapıyorum lol
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bene bi inv atabilcek kimse varmı, alt actım burda muhittin -runepriest
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bilgisayarım servisten geldi ramler geldi sogutucu geldi 64x vista indirip oyunu kurucam :D yarına falan yenden aranızdayım Sulfur
Qui Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ara sıra oynadığım alt-Archmage karakterimi kabul edermisiniz?
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Tabii ki kabul ederiz, websitemizden başvuru doldurman yeterli. Fakat, belirtmek lazım ki 10 gün boyunca (haber vermeden)oynanmayan karakterleri guildden çıkartıyoruz. Genellikle başka alt açıp karakter kirliliği yaratmayı ve guild rank atlama hızını yüksek tutabilmek için... Gerçi geri gelindiğinde, aktif olarak oynanacak karakterleride istendiğinde geri alıyoruz.
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 guilden cıkartılmısım :( bilgisayarım bozuktu yazmıstım nese geri dondum oyuna sulfur
Öne çıkan mesajlar