Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 orda verdigi kodu yaziyorum fakat yanlis diyip duruo cildircam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Abi yanlış yazıyorsun sanırım xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 deil abi cildircam yokmu bole bisiyle karsilasan captcha invalid dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sololcay8 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 aynı sorun bendede var ya ne gerizekalı bi sistemdir bu ya 3 sattir oyuna girmeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 s lerin 5 lerin ayrımını iyi yapıp hepsini büyük harfle yazıyorsun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 her ihtimale karşı internet explorer kullan ve resimdeki (captcha) kodu doğru girdiğinden emin olmaya çalış (nasıl tavsiye) =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 8 7 6 F N malmiyim bunu yanlis yazcak kadar delircem aglicam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bosluk fln birakilmio heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sololcay8 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hayır mail de yanlış girdin diyor bide girdiyim cod u yazıyor cod dogru ama yanlış girdin diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sololcay8 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oyuna bak be hll olsun ne diyim oyun mu oynuyacaz çilemi çekecez anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 acc alamiyoruz super ne diyimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sololcay8 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 shaklaban sende böylemi yaptın create acount diyim bilgileri girip account actıktan sonra sonra siteden code girip actıgın account bilgilerini girdin dimi? benmi yanlış yapıyorum anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 eet register key yapamiyorum cunku acc alaamdim küfürlerinizi küçük noktacıklarla kapamanız küfür etmediğiniz anlamına gelmiyor. Sakin olalım. //xae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sololcay8 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 allah belalarını versin oyuna başlamadan sıçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bu duzelmesse yarin blizzarda diablo3 icin 1 bunlara da bu guzellikleri icin 2. bombali saldiri yapcam az kaldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sololcay8 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 zannedersem bizim cd deki codelerde sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bnm ki acc kodu deil birader acc alirken sorarya F48fh5 gibi onu yaziyorum yanlis yaziosun diyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar