Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mmo ların en saçma ama kaçınılmaz sorusu:

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baştan sorunun saçmalığını kabul ediorum ama haklı sebeplerim var. ey bu topici okuyan mod., kilitlemeden önce hele bi dinle:

ya bn bu tür oyunları çok zor oynuorm. bileklik tarzı bişey takıorm sağ bileğime (sağlık nedeniyle, uzun konu), velhasıl tuş kombinasyonum şuyum buyum çok yavaş oluo, genelde nerdeyse tek elle oynuo gb oluorm.

bu nedenle kırk takla atamıorm oynarken. wow oynarken mesela paladini becerebiliodum anca, oynaması nispeten en kolay charı seçiorm.

bu bağlamda, kolay yatmayan ve oynamsı en kolay char olarak bana ne tavsiye edersiniz? çok tuş kombinasyonu yapmak zorunda kalmayacağım, yatıp yatıp ağlamayacağım (duygusal da bi yanım vardır) bi char tavsiye edenin kırk yıl kölesi olurum mu demiş atalarımız?

dps fln önemli değil ama melee yi seviorm, zor öldüklernden sanırım.

bu arada patch im inio, yarın oyundaym.
Mesaj tarihi:
Selam, oyunu oynamıyorum ama incelediğim kadar şeyedeyim,

melee seviyorum demişin, close range tadında savaşabileceğin ve diğerlerine göre nispeten daha kolay oynanabileceğini düşündüklerimi yazıyorum: Order oynamak istiyorsan eğer,

Dwarf için Ironbreaker
Empire için Warrior Priest ( bu cleric/paladin tadında birşey)
High Elf için SwordMaster

Chaos için:

greenskin için Black Orc
Chaos için Choosen veya Marauder
Dark Elf için Disciple of Khaine veya witch elf (bu wowdaki rogue gibi)

:)
Mesaj tarihi:
acıkcası sacma bisey sormamıssın bu benim kendi dusuncem baskası neder bilemem , geçmişolsun diyim en basında

benim su ana kadarki incelemelrime gore cok abartılı tus kombınasyonu yapmana gerek yok , cok fazla skill war ancak sen oynıcagın class ın en cok kullanıcagım 4 -5 skill ini en one alıp gerisine mause la tıklasan da problem yaratıcanı sanmıyorum.

Senin icin tavsiye edebilicegim classlar arasında az spamlıyacagın

Black Orc , Chosen
veya
Ironbreaker , Warpriest (bu biraz zorlıyabilir hem heal hemdps)
yada daha rahat olman icin eger range secersen

Bright wizard veya sorcress olabilir diyorum

ama hepsinde ote eger oyunu almadıysan bi arkadasından bahsettigimiz class lara oncelik vererek dier butun class ları ıncelemeni tavsiye ederim .
Mesaj tarihi:
Norak, bu sölediklerine baktım siteden ve hepsi sıcak geldi bana. ben melee ciyim resmen.

ama arasında en kolay oynanan ne acaba order ve chaosta. choosen ın oynanması çok zor diye duydum mesela. onda çok tuş kombinasyonu gerekiomuş. Marauder de çok saldırı çektiğinden çabuk yatıomuş.

o ikisi dışında, oynanışı belirgin bi şekilde kolay gözüken bi char varsa, biri "lan ne kolaymış oynamak. hem dövüorm hem de kolay kolay ölmüorum" tadında bi aydınlanma yaşamışsa, bana da sölesin, hatta kutsasın o aydınlanmayla beni.

Drc, ben black orc ya da ironbreaker a yöneleyim en iyisi, choosen ve warior-priest oynama bakımından biraz daha zor olbilir sanırım. hem cüce sevimli geldi bana, umarm zevklidir oynamsı.

tavsiyeler için sağolun. ben de oynadıkça yazarım deneyimimi.

oynu aldım bu arada, ptch yüklüo, yarın iki-üç char açıp denerm bu melee leri artık.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Abi adam disciple of khaine demiş oyunda oynaması açık ara en zor class.
Ben witch elf diyorum.

o oynamadan tavsiye verdi, melee leri söleyerek yardımcı oldu. witch elf diosun ama range ler eğer wow daki mage gb ise pvp de çabuk ölürüm ben, milleti dondurup blink ol, büyü at fln, çok zor kontrolü. ben char sabitken tuşlara basarak abiliti atıorm oynarken. orc ii gb o yüzden.

tankımsı charlar daha iyi oluo, dayanıklı oluolar.

neden witch elf?

neden sanat?
  • Yeni Oluştur...