ginaly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Penthesilea said: cok duygulandim :( benim kucuk, hassas ekmegim buyudu ve kozasindan cikip ucmaya, insanlarla tanismaya basladim... insanlar tatli bile bulmuslar. P.S. EKMEK GITARINI GETIRDI MI bi de böle bi ara uykusu geldi, kedi gibi kıvrıldı bi kenara falan oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ayh kıyamam :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 foto foto foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Günaydın ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Penthesilea said: cok duygulandim :( benim kucuk, hassas ekmegim buyudu ve kozasindan cikip ucmaya, insanlarla tanismaya basladim... insanlar tatli bile bulmuslar. P.S. EKMEK GITARINI GETIRDI MI Hayır gitar falan yoktu.Ama güzel buluşma oldu.Fotolar bi gelse de daha iyi izah olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 one bu buluşmayada gittinmi la bursadan kalkıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Llama said: one bu buluşmayada gittinmi la bursadan kalkıp Ayıpsın, buda sorumu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 o degilde sen asil nerde kaldin dun gece!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Aşti den atladım otobüse geldim eve. Edit:anladım ki bursa dan gerisi hikaye,istanbul'un trafiği çekilmez ankaranın da trafiksizliği. Taksiler de çok yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 one izmir buluşmalarınada bekleriz senin gibisi gelmicek herhal patiye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Şubat ta askerim şubat'a kadar yaptınız yaptınız sonra 15 ay zor görürsünüz beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bursa buluşması yapalım bi ara. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bombi said: o degilde sen asil nerde kaldin dun gece!? bombi ben seni fanatik fenerli bir erkek sanıyordum ya. birde çisi filan dedin. anlamadım gitti :D buluşma iyiydi. ayrıca kızlar, kola, bira ve meyve suyu getirme konusunda en başarılınız cansu ya burdan teşekkür ediyorum tekrar :D ha bırde zegnanın robot gibi köpeği vardı. hayvan tepkisiz, duygusuz garipti lan. cons la osso ikizmi bu arada? bariz karıştırıyordum ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 evet allah (c.c.) tek ve eşi benzeri olmayan değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 çisil lan çisil. isim olarak. aslının arkadaşı çisil sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ulan gene gelemedim gene pişman oldum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Valla iyiydi hoştu diyelim. Ev sahibi yani zegna çok iyi. 12'den sonra ne oldu orçun bilir. Bi de vatan millet sakarya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 pics or didnt happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ee haddin foto! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 eet ya foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 [parental advisory] fotoların hepsini görmek isteyeceğinizi sanmıyorum. [/parental advisory] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bulusma EN IYIYDI. Resimler su an birtakim imkansizliklardan dolayi su an aktarilamiyor. Khala Griz falan istanbula yoldalar. Ben Osman Orçun gece doncez ucakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Llama said: ..ne editliyorsun, korktun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 MÜKEMMELDİ. TEK KELİME HARİKAYDI dedikodu forevaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar