Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hala foto beklioz yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ankara düzen şehir, memur şehri. kızlar daha düzenli, daha titiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 matematik okuyan kızlar hepten bıyıklıymış dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tas tamam, herşeyiyle bir bütün halinde. kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 iibf yönetir hele bide çeko denilen bölüme sahipse o fakülte of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 noluo o zaman ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Kız dediğimiz şey normal dağılıma uyan bi modele sahip. Belli bir ortamda popülasyonu ne kadar yüksekse o kadar farklı nitelikte örnek barındırıyor yani. Bu durumda çeko gibi yüksek dişi sayısına sahip bölümlerdeki daş hatun sayısı sıradan bölümlere göre daha yüksek oluyor. Noverçli bilim adamları bulmuş bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bilim adamlarını finlandiyaya gömerim sora children of kodum diye grup çıkar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tellos said: iibf yönetir qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Masquerade said: tellos said: iibf yönetir qft qqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Sly-One said: matematik okuyan kızlar hepten bıyıklıymış dediler senin icinde soyle boyle diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 erkek dediğinde bıyık olucak tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dory said: Sly-One said: matematik okuyan kızlar hepten bıyıklıymış dediler senin icinde soyle boyle diyolar aha kavga çıkcak go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Cuce said: erkek dediğinde bıyık olucak tabiki kavgada söylenmez sdsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 parmak arası terliği çorağla giyersen, parmağının arasına girmezki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dory said: Sly-One said: matematik okuyan kızlar hepten bıyıklıymış dediler senin icinde soyle boyle diyolar oo ben bunu doğru okumamışım. walla kim diyosa inşaata mı çekmişim kendisini merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 şöyle böyle derken, ibnemsi diyor sana sly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yanlış okumuşum ben onu yaws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Voys said: parmak arası terliği çorağla giyersen, parmağının arasına girmezki? giriyor ya. şimdi resmini çekerdim ama geç oldu saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Şimdi admin gelecek ve tartışmayı bitirecek. Heyecanla bekliyoruz. Gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 oper said: Cuce said: erkek dediğinde bıyık olucak tabiki kavgada söylenmez sdsdfsd kavga sırasında erkeklerde bıyık olur dersem komik olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ama kavgayı kazanmana sebep olacak duraksamayı sağlayabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ne pis adamsın lan gece gece tanga terliği çorapla giyip resmini çekip halka açık bi forumda erkeğin tekine gösteriosun? oyun oynadım ben senle bi de töbe töbe. lugatıma ''tanga terlik'' lafını kattığı için ekmeğe teşekkür ederim. not: ekmek dedim gelcek şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 konuya son mesajımı da atayım bir hatun kişisi bu kadar kompleksli olmamalı evde kalır çok net sori =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar