aglaures Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 simdi efenim benim okul 22sin de acılmakta.bayram tatili falan da bilindiği üzere bi 7 gün sora .git gel yasanacak bos yere. simdi ilk hafta okul da ders felan pek olur mu bilemedim?işte ilk izlenimde kötülük yasamayayım.çaylak olmak zor be kardesim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 üni ye felanmı başlıyon ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Hmm hangi okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 en kötü ihtimalle dewamsız olursun 1 hafta.. haa yeni başlıyorsan ve içine kapanıksan sınıftaki diğer elemanlar 1 haftada çok hızlı kaynaşıp sen dışarda kalabilirsin, bide hocalar okutulcak kitapları falan söyleyebilir o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Abi bazı okullarda devamsızlık olayı bol değil. Ne bilim gıcık hocalar gelmeyeni şutlarım fln olaylarına giriyorlar:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 daha ilk hafta bişicik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Benim okul 15'inde açıldı ben hala evdeyim :D 4 Ekimde gidicem mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 en iyisi tatilin keyfini cıkarıyım biraz daha ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 okula bağlı. bizde tatilde de ders yapılacağından korkuyorum ben, olmuştu 2-3 defa öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 cuma dan itibaren tatil dimi?.ilk hafta gitmene gerek yok.ama ben senin yerinde olsam ilk gün giderim bakarım ne var ne yok sora gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 okula yeni başlıyosan git bence, hem bölümdeki insanları- veya sınıftaki işte- tanırsın, hem de devamsızlık problem yaratıcak gibi mi ona bakarsın ilk hafta çok kaynaşır insanlar ben okula yeni başlıyo olsam ilk hafta giderim sonra öğrenince iyice bi gitmemeye başlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ya ne gidecen salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Grange said: Ya ne gidecen salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 vivavale said: Grange said: Ya ne gidecen salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar