Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oynanabilirlik


Arkasokak

Öne çıkan mesajlar

oyunun oynanabilirliği çok mu kasıyor yoksa ben mi beceremiyorum?tutorialı takip edip 2 "thief" sıfatlı gemiyi yoketmem isteniyor.apporach seçeneği ile ateşe başladım ama gemilerin ne giden gücü gözüküyor ne de yarım saattir yokoluyorlar?bir şeyler yanlış ama corpa oraya buraya yazıyorum yardım eden yok.aktif olarak msnden yardımcı olabilecek canı sıkılmayacak bir arkadaş var mı?gerçekten çok memnun olurum böyle bir yardım arzına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet kitlendim.2 gemiye kitlendim birine apporach dedim sürekli taramalı ile ateş ediliyor bi onlardan bi benden.0.4 dmg verdi, yok kaçırdı vs. gibi mesajlar alıyorum.bunlardan önce bir gemiyle daha kapıştım ama onun giden gücünü görebiliyordum.bunlarla 500-800 metrelik bir alanda kapışıp duruyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır maden arama aygıtını kullanmaya çalışıyormuşum:)

şimdi bir eleman beni filosuna aldı.gemi aldı vs. yardımcı oluyor.bir görev aldım ama görev yerini bulamıyorum.küçük bir harita vermiş olmam gereken yerdeyim ama kısa yol gidiş tuşu yok.nasıl ulaşıcam görev yerine?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkmadan önce son bi bakasın silahlarını yuklemısmısın dıe aman ha =).

Küçük kısayolun çıkması için o sistemde olman lazım, görevde hangi sisteme gitmen gerektiği yazar, journaldan bakarak rotanı çizebilirsin otomatik olarak.
Önce sisteme gitmen gerek yani.

Ayrıca bazı görevler belirli eşyaların loot edilmesini belirli binaların yok edilmesini isteyebilir, göreve çıkmadan önce detaylıca bi okumanda fayda var görevi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fittingi kontrol ettim gemide ne silah var ne de mining aracı.birine soru sordum sana isk veremem gibilerinden geveledi gurur yaptım dolanıyorum ortalıkta.işin kötüsü bana gemiyi alanla olan irtibatımı kaybettim.oyundan çıkmıştı ben de yemek yemek için oyundan çıktıp girdiğimde konuşma penceremiz yok oldu.nickini de hatırlamıyorum.eski gemime binmenin yolunu buldum onunla maden kazıp para kazanabiliyorum ama uzun sürüyor.112k isk var elimde sanırım.ne alabilirim bununla ve nereden alırım:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...