Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oyunun oynanabilirliği çok mu kasıyor yoksa ben mi beceremiyorum?tutorialı takip edip 2 "thief" sıfatlı gemiyi yoketmem isteniyor.apporach seçeneği ile ateşe başladım ama gemilerin ne giden gücü gözüküyor ne de yarım saattir yokoluyorlar?bir şeyler yanlış ama corpa oraya buraya yazıyorum yardım eden yok.aktif olarak msnden yardımcı olabilecek canı sıkılmayacak bir arkadaş var mı?gerçekten çok memnun olurum böyle bir yardım arzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 gemiye kitlendinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 evet kitlendim.2 gemiye kitlendim birine apporach dedim sürekli taramalı ile ateş ediliyor bi onlardan bi benden.0.4 dmg verdi, yok kaçırdı vs. gibi mesajlar alıyorum.bunlardan önce bir gemiyle daha kapıştım ama onun giden gücünü görebiliyordum.bunlarla 500-800 metrelik bir alanda kapışıp duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tamamdır sanırım sorunu buldum.teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 fazla yakınsın sanırım? hani track edemiosun felan hım? ölemiymiş sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hayır maden arama aygıtını kullanmaya çalışıyormuşum:) şimdi bir eleman beni filosuna aldı.gemi aldı vs. yardımcı oluyor.bir görev aldım ama görev yerini bulamıyorum.küçük bir harita vermiş olmam gereken yerdeyim ama kısa yol gidiş tuşu yok.nasıl ulaşıcam görev yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yeni aldığı gemiye silah koymayı unutmuş sanırım diyip büyük bir pot kırmıyim de görev yapayım derken az kalsın gemiyi kaybediyordum.karşılık veremedim.önceki gemimde silah simgeleri vardı bunda yok.off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Çıkmadan önce son bi bakasın silahlarını yuklemısmısın dıe aman ha =). Küçük kısayolun çıkması için o sistemde olman lazım, görevde hangi sisteme gitmen gerektiği yazar, journaldan bakarak rotanı çizebilirsin otomatik olarak. Önce sisteme gitmen gerek yani. Ayrıca bazı görevler belirli eşyaların loot edilmesini belirli binaların yok edilmesini isteyebilir, göreve çıkmadan önce detaylıca bi okumanda fayda var görevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 fittingi kontrol ettim gemide ne silah var ne de mining aracı.birine soru sordum sana isk veremem gibilerinden geveledi gurur yaptım dolanıyorum ortalıkta.işin kötüsü bana gemiyi alanla olan irtibatımı kaybettim.oyundan çıkmıştı ben de yemek yemek için oyundan çıktıp girdiğimde konuşma penceremiz yok oldu.nickini de hatırlamıyorum.eski gemime binmenin yolunu buldum onunla maden kazıp para kazanabiliyorum ama uzun sürüyor.112k isk var elimde sanırım.ne alabilirim bununla ve nereden alırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ha bunu ben görev yerine gidince farkettim.baya darbe aldım warp yapıp kaçtım ortamdan.kalkanım düzeldi ama armorum hasar aldı onu da repaire uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 eski gemime bineyim maden toplayayayım dedim, gittim asteroid halkasına.baktım bana kırmızı bir gemi.saldırmaya başladım etraftan üç beş ateş daha açıldı aldık elemanı.derken başka biri geldi anında bana ateş açtı gemimi kaybettim.yumurta halinde dolanıyorum offffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben girebilcem sanırım yakında, pek param yok cok fakirim ama bişiler gonderirim şimdi. Nick ne? Bide, oyuna ilk başladığında ki tutorial varya, onu iyice yap bida istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 tutorialı yapıyordum.beni yönlendirdiği academydeki agenta ters laflar ettim.şimdi de görev vermiyor bana.başka bir istasyondan görev aldım onda da 5-10 anarşist gemiye saldırıyorum.4 tane roket taktım gemiye.gemi kertler mi ne.birinden de 2 milyon isk dilendim öyle takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 takabiliosan light missile tak rocket yerine, menzilden kazanırsın gorev yaparken rahatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yaw halen eskilere ogretemedimmi yaw yenilere destek cikilmasi gerektigini. Oyundaki nickin nedir? Ben sana gereken herturlu yardimi yaparim. Bnm oyun nickimde DareJedi ayni zmnda Selcuk Pasa karakterindende ulasabilirsin acik oldugum surece yardima acigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 tamam bu bana gemi alan arkadaş görevlerimde yardımcı oldu.onun corp. a da girdim.türk olduğumu öğrenince almak istemedi.nedenini sordum söylemedi.naaptınız oyunda bir yanlışınız mı oldu yabancı arkadaşlara nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ahahaha kendi adima konusayim 2 yil 3 aydir oynuyorum we son 2 yilimi yabanci corplarda gecirdim. Ayni zmndada son 1 yil 9 aydirda ayni yabanci sirketteyim benimle birlikte 8 kisi daha ayni yerde demekki bizimkilerde sorun yok ama yaratanlar olmus olabilir tabi baska corplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar