Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Buralarda ahkam kesmeme rağmen halen ehliyetim yok evet. Komik olan bu konuda pek bi bilgim de yok. en yakın zamanda halletmem lazım artık iş için falan gerekiyo. Nedir ne değildir bu olay patinajcılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Selam, Önce asalım, sonra yakalım ardından da ön yıkama yapalım! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 gözümden düştün. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lol yardımlar için teşekkürler. Yüzme bilmeyen laz balıkçı gibi bi durum işte :P gerçi "yüzme" biliyoruz da "sertifikamız" yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben de 1 sene gecikmeli de olsa alıyorum artık, çıkmasını bekliyorum şu an. Ekim ya da kasım aylarında sınav var, kaçırma sakın. Yazıl bir sürücü kursuna 300ytl falan para istiyorlar, fotoğrafını, nüfus cüzdanını falan götür, hallet. Benden ne sağlık raporu istediler ne de adliye sicil kaydı vs. Zaten gittiğim gün orada göz muayenesi olmuştum[nasıl bir muayeneyse artık oturdum, tahtadaki harfleri okudum]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Hazır konusu açılmışken, benim de ehliyet yenilemem lazım, 2009'dan sonra TC kimlik nolu ehliyet diyorlar. Ne halt edeceğiz bilen var mı? Gidip bir sağlık kontrolü falan diyorlar, öncesinde emniyetten kağıt falan lazım mı? Bir de bu Bostancı'daki yer nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Cafein said: Hazır konusu açılmışken, benim de ehliyet yenilemem lazım, 2009'dan sonra TC kimlik nolu ehliyet diyorlar. Ne halt edeceğiz bilen var mı? Gidip bir sağlık kontrolü falan diyorlar, öncesinde emniyetten kağıt falan lazım mı? Bir de bu Bostancı'daki yer nerede? Tren köprüsünü geçtikten sonra sağda.. 2009 sonuna kadar tüm ehliyetlerde TC kimlik numarası olması lazım. Biliyorsunuz trafik kazasına karışanlar artık tutanağı kendileri tutuyor.Bu iş içinde yeni ehliyet gerekecek. Belli bir geçiş süresi tanınmış. Şu anda kuyruk yokken biran önce ehliyetinizi değiştirin. Gereken evrak: -6 tane vesikalık foto. -Herhangi bir hastaneden sağlık raporu (tam teşekküllü devlet hastanesine gerek yok ufak özel hastaneler de bu belgeyi veriyor , göz ve el titremesini kontrol ediyorlar ve 4 resim burada gidiyor) -Nüfus kağıdı önlü arkalı fotokopi 2 nüsha -Ehliyet fotokopisi ve aslı Önce hastane raporunu alıp diğer belgelerle beraber İlçe Emniyet Müdürlüğüne şahsen gitmeniz gerekiyor çünkü ilk gün yeni ehliyetinize boşken imzanız gerekli. Bir hafta sonrada eski ehliyetinizi alıp yenisini veriyorlar. Hastane raporu 20 dakika, ilk başvuru 10 dakika, ehliyeti almak 5 dakika sürdü. Yığılma başlarsa ne sürer tahmin edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ehliyeti 5 dakikada alman imkansız. sadece sınavı kazanıp ehlıyet almaya gıttıgınde 30 dakka kyrukta beklıyosun istanbulda kaldıki ben 1.5 saat bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mike said: ehliyeti 5 dakikada alman imkansız. sadece sınavı kazanıp ehlıyet almaya gıttıgınde 30 dakka kyrukta beklıyosun istanbulda kaldıki ben 1.5 saat bekledim. italik olmasının sebebi alinti olmasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bi dakka bi dakka. TCK lı ehliyet almak için neden sağlık kontrolü istiyolar? Eskisini kaybettim deyip yenisi çıkarttırsam daha kolay olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Aslında madem böyle bişey var herkes ehliyetini yenileyecek, o halde adamakıllı herkesi çok zor bi sınava sokup verseler ya şu ehliyetleri? Millet avrupada perişan oluyo ehliyet alabilmek için ama trafikleri de tıkır tıkır işliyor biri yolun kenarında dururken frenleyip yol veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ya ben de hem benzer hem alakasiz bi durumdayim ve bi ton ugrasicam. 18 yasindan beri ehliyetim var lakin burada yeni bi ehliyet cikarmam gerekiyor. Hem yabanci ehliyetin kullanimi sadece giristen sonraki ilk 6 ay gecerli, hem de gecerli kimlik olarak pasaport tasimak riskli ve zor (saolsunlar pasaportumuz kitap boyutunda oldugu icin). Rhode Island State ehliyeti cikarmak icin de tekrardan hem yazili hem de surus sinavina girmem gerekiyormus anasini satayim, bi daha mi cekicem lan ben o "egsozdan mavi duman cikiyorsa sorun nedir" sorularini uhuhuh. Umarim Amerikanlar salak yaklasimiyla bizdeki gibi degildir sinav, sukru sesimi duyuyorsan soylesene sen aldin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben de almadim daha ama sorular daha mantik cercevesinde, isaretler, kurallar filan, bagirsaklari disari sarkmis adama ayran mi verirsin kebap mi tarzi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 2005 ten sonra alanlar zaten tc kimlik numarali sanirsam. oncesi surunecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben uygun fiyata kiralıyorum ehliyetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Vodan said: Aslında madem böyle bişey var herkes ehliyetini yenileyecek, o halde adamakıllı herkesi çok zor bi sınava sokup verseler ya şu ehliyetleri? Millet avrupada perişan oluyo ehliyet alabilmek için ama trafikleri de tıkır tıkır işliyor biri yolun kenarında dururken frenleyip yol veriyorlar. eheh, açıkçası tek zorluğu manual araba kullanmak oluyor ehliyet almanın =) onun haricinde, kendi kulandığım yeri söylüyorum, başakşehir bu küçükçekmece taraflarında tarlaların orda bomboş bir yolda kullandım, ne tümsek vardı ne trafik, trafik ışığı falan bile yoktu. 95 aldım sınavda mesela, ama gidipte e5/e6'da falan doğru düzgün stressiz araba kullanabileceğimi sanmıyorum, bir kere kullandım onda da heyecan zart zurt yaptım. 100'le orta şeritten gitmeme rağmen kornalar basıldı, sağımdan geçtiler falan, dedim bana bunu öğretmediler sürücü kursunda =) zamanında hocaya sormuştum otoyolda araba kullanabilir miyim gibisinden, yasakmış meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Hakkaten ehliyet almak çok kolay bu ülkede. Babamla 1 saat çalıştım, bi de sınavdan önce biraz takıldım hocalarla, sınavı arabayı 2 kere stop ettirmeme rağmen 84 ile geçmişim. Dedem "olm sana ehliyet verirlerse gidip kendi ellerimle polise şikayet edicem seni" diyor dsfsdgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 MrMarvelous said: Bi dakka bi dakka. TCK lı ehliyet almak için neden sağlık kontrolü istiyolar? Eskisini kaybettim deyip yenisi çıkarttırsam daha kolay olmaz mı? yok olmaz gene sağlık raporu ıvır zıvır götürüosun daha da çok para veriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yaw neremiz doğru ki ehliyet olayı doğru olsun.. arabayı kullanabilmek ile trafikte otomobil sürmek ayrı şeyler bi kere.. bizde aracı kaldırabilene ehliyet veriliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Syn said: ben de 1 sene gecikmeli de olsa alıyorum artık, çıkmasını bekliyorum şu an. Ekim ya da kasım aylarında sınav var, kaçırma sakın. Yazıl bir sürücü kursuna 300ytl falan para istiyorlar, fotoğrafını, nüfus cüzdanını falan götür, hallet. Benden ne sağlık raporu istediler ne de adliye sicil kaydı vs. Zaten gittiğim gün orada göz muayenesi olmuştum[nasıl bir muayeneyse artık oturdum, tahtadaki harfleri okudum]. nası 300 yav? 600-700 falan harcayanlar duyuyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 etilerden alırsan harcarsan abi, gideceksin sanayinin bağrındaki kurslardan alacaksın, hatta oralarda kullanacaksın ki istanbul trafiğine daha rahat adapte olabilesin =P ben ikitelli - başakşehir taraflarında aldım, gerçi tanıdık kurs diye indirim yapmışta olabilirler. bakırköyde 350-400 demişlerdi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Selam, Yahu ehliyet değiştirmek de nereden çıktı?!? Ya Vodan'ın dediği gibi sınav yapıp ver nasıl olsa bunca prosedür isteniyor, ya da hiç birşey isteme ve eskisini getirene yenisini ver. Yarım yamalak bir iş resmen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paracım, o kadar adam 50 YTL verecek... Devletim de kendini düşünsün değil mi, cari açık falan var kapatmak lazım. Benim devletim işini bilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ehliyet verildiginden beri sende araba kullanmanı engelleyecek bir seyler gelisti mi bakan yok. bana kalsa herkese perıodik olarak 3-4 yılda bir tekrar saglık muayenesi koyarım. onun yerine sadece degistirene koyarak en azından bir kısmına bakalım demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 "AMAN MUTLAKA BU DÖNEM ALIN SENEYE STAJYER GELECEK" -since 2004. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar